- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #40.861
naf demekki bu günde istirahatte
ama özge niye yok onu anlamadım:44:
evet ya:84::84:
ben çorba söledim içtim bilekarnım acıktı nihan yhaaaa amcam ya da babam gelsin die bekliorum eve çıkmak için
afiyet olsuninsan gibi yemeye başladım yazabilirim
2 tane kadın bıdı köfte
1 kepce corba
2,5 dilim ekmek
salata
özge yok, naf yok ..
naf hasta , özge kayıplarda
Herkese mrb arkadaşlar.
Olala: teşekkür ederim canım hoşbuldum
NaF : buraya yazdığıma göre paylaşımda bulunacağım demektir.
yazıp kaçıcak olsam destek beklemem
aramıza h.g cnm
hb canım
mayıs gibi burdaydım aslında
bi kaç nedenden dolayı giremedim.
şimdi yeniden geldim
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhabalar.Dün gece itibariyle aranıza yeni katıldım.Burada olmaktan son derece mutluyum.Önümüzde ki Haziranın başında erkek kardeşim evlenecek Allah kısmet ederse.Ve benim kilo fazlam varGerçi kıyafetimi aldım ama görüntümden rahatsızım Boyum 1.61 kilom ise 69. Yetmiş değil dikkatinizi çekerim:))Yettiğini düşünüp bunda kalsam neyse :)) ama bu hızla gidersem aldığım kıyafete de giremeyeceğim spora başladım ancak yanlız yapılan spor insana pek keyif vermiyor.grup psikolojisi daha eğlenceli ve çekilebilir hale getiriyor .Ki sporu bir hayat şekli haline getiremeyenlerdenim Bildiğiniz ya da faydasını gördüğünüz bir kaç egzersiz varsa paylaşmanızı dilerim.Selamlar ve sevgiler hepinize.:18:
günaydın nihancım afiyet olsunngünaydın kızlar
dün öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 yk buldpr pilavı
3-4 yk kadar cacık
akşam yemeğim
patates oturtma yarım tabak
1 dilim ekmek
2yk yoğurt
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir zeytin
slm oneilya yürüyebilirsin mesela düzenli olarakMerhabalar.Dün gece itibariyle aranıza yeni katıldım.Burada olmaktan son derece mutluyum.Önümüzde ki Haziranın başında erkek kardeşim evlenecek Allah kısmet ederse.Ve benim kilo fazlam varGerçi kıyafetimi aldım ama görüntümden rahatsızım Boyum 1.61 kilom ise 69. Yetmiş değil dikkatinizi çekerim:))Yettiğini düşünüp bunda kalsam neyse :)) ama bu hızla gidersem aldığım kıyafete de giremeyeceğim spora başladım ancak yanlız yapılan spor insana pek keyif vermiyor.grup psikolojisi daha eğlenceli ve çekilebilir hale getiriyor .Ki sporu bir hayat şekli haline getiremeyenlerdenim Bildiğiniz ya da faydasını gördüğünüz bir kaç egzersiz varsa paylaşmanızı dilerim.Selamlar ve sevgiler hepinize.:18:
günaydın culyaaramıza hoşgeldin cnmmmburda beraber çok güsel vakit geçirioruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?