Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın kızlar :80:

Yokluğumda arayıp soran beni merak eden (Özellikle minik,nihan ve olişim) canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim

Bugün mecburen işe geldim ceyar dır dır etti dün sabahta gelmiş grip geçtimi bittimi diyo bende öyle iki,üç günde geçecek bişey değil bu dedim bozuldu gitti

Neyse...

Pazartesiden beri ne yedim ne yiyemedim çok karıştı kızlar bu yüzden menü (ortada doğru düzgün bi menü yok çünkü ) paylaşamıyorum :2: kusura bakmayın :2:

Bu arada özge dün msj atmış bana sabah gördüm bugün işe gelecekti normalde ama hala kendini kötü hissediyomuş gelemeyecekmiş haberiniz olsun

Ben şimdi biraz geçmişe dalayım

bende merak ettm bikerem seni bu arada kilom 58,9

Not ettim tatlım :82: afiyet olsun bu arada

Mecbur geldim canım :2: sağol tatlım :2: kilonu not ettim :82:

Günaydın cnm kilonu not ettim :82: regl döneminde genelde fazla çıkıyor vücut su tutuyor ama bünyeye bağlıdır fazlalık oranı bence :97:

günaydın canım özledik valla hoşgeldin
ceyarada sanki sen çok istiyon hasta olmayı he
neyse nafım inş daha iyisindir
özgede gelse tam olcak:97:
Özellikle dedim zatenn nenn :2: ne vuruyon hemen gelir gelmez kilonu not ettim :82:
gelirgelmez dayak atıyo kız hasta kız o

günaydın canım özledik valla hoşgeldin
ceyarada sanki sen çok istiyon hasta olmayı he
neyse nafım inş daha iyisindir
özgede gelse tam olcak:97:

gelirgelmez dayak atıyo kız hasta kız o

Hoşbuldum nihanımm bende özledim canım yaa eşime söyledimm ne takıyosun sen ceyarı dedi rapor alsaydın keşke dedi

Özge gelemicekmiş bugünde canım pazartesi hep birlikte olucaz inşallah

ağımıza düştü diyince çilek kaçmışşş nere gittin kız

Korkuttun kızı azcık sıcak yaklaşsaydın ya

tipim tripsin trip ve hatta turp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…