Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

önemli bişey yoktur umarım
iyi demişsin nafım dualarımız onunla

kötü bişey yoktur umarım

Sabah menüm
2 dilik kepek ekmek üzerine zeytin ezmesi
1 bardak yeşilçay

öğlen
tavuk haşlama (gıt gıttt gıdakkk)
çoban salata
yoğurtt

Bugünkü menüm

Sabah
2 grissini
3/1 muz
3/1 kivi

Öğle
Yarım kase tavuklu çorba
1 kuru kayısı

Yemek isteyipte yiyememek ne kadar zor bişeymiş :2:
afiyet olsun cnm
toparladığında güzelce yersin inş

bence de..
seni seviyoruz kevsercikk

kızlar görüşmek üzeree
nafcım sağol cnm
nihancım 5de o kadar soğumaz belki hava

önemli bişey yoktur umarım
iyi demişsin nafım dualarımız onunla

Sağol canım benim

kötü bişey yoktur umarım

Sabah menüm
2 dilik kepek ekmek üzerine zeytin ezmesi
1 bardak yeşilçay

öğlen
tavuk haşlama (gıt gıttt gıdakkk)
çoban salata
yoğurtt

Ben son haftalarda çok tavuk yedim bu sıralarda hastayım diye tavuk suyuna çorba içiyorum beraber gıdaklarız yakında canım sıkma canını

afiyet olsun cnm
toparladığında güzelce yersin inş

bence de..
seni seviyoruz kevsercikk

kızlar görüşmek üzeree
nafcım sağol cnm
nihancım 5de o kadar soğumaz belki hava

Toparlanayım yicem olişimmm gözüm yemeklerde ama kokusu bile yetiyo midemi bulandırmaya iyi gezmeler bebikkk :81:

kızlar öğlen arası kaban aldım ben kısaaaa kırmızı akşama eklicm

Gülegüle kullan canım

Listeyi yaptım yaptımmm mali müşavir geldi aniden kopyalamadan siteden çıktım hepsi silindi :95: :95:

Geçen haftanın listesini buldum yeniden düzenlemek zorunda kaldım :95:

Ne kadar sinir bir durum dimi :94: kendime kızdım neden yedeğini almadan iş yapıyosun diye pis NaF

kızma nafımaaa yhaaa

evet sinir bozucu valla canım olsun sinirlenme

Julia kızz geçmiş konularda kırmızı bi abiye gördümmm anlat bakimmm açıl saçıl döküll :76: :76: ne zaman ne olcekk

Julia kızz geçmiş konularda kırmızı bi abiye gördümmm anlat bakimmm açıl saçıl döküll :76: :76: ne zaman ne olcekk

o abiye kısmetse bnm nişanlığım olcakkk nafım temmuz gibi bende nişanlı bi hatun olcam sanırsam

o abiye kısmetse bnm nişanlığım olcakkk nafım temmuz gibi bende nişanlı bi hatun olcam sanırsam

Çok güzel beğendim yalnız sana bikaç tavsiyede bulunucam eğer alınmazsan :78:

Straplez üst oynarken zıplarken kayar üzerinden ve sen farketmezsin ama canım elin sürekli kıyafetin bitarafını çekiştiriyo olur buda kamera çekimlerinde çok kötü çıkıyo :97: tecrübe ile sabittir

Üstüne tam oturanını alsan bile nişana kadar (5 gün dahi kalsa )stresten zayıflıyorsun ve o kıyafet bi şekilde düşüyo üstünden :94:

Birde alt kısmının kabarıklığı çok güzel ama nişanda daha azz kabarık bişey tercih edip düğünde böyle birşey seçebilirsin bence :97: çünkü düğününde de kabarık isteyeceksin yanlışmıyım ? görsel olarak nişanda da aynı düğünde de aynı kabarık giyinmiş olcaksın :93:

Biraz fark olsun şekerim

Nişanda hafif kabarık, kınada abiye , düğünde de kuğu gibi olursun olma mı

Kızmadın dimi nen

ne güzel öneriler kız
ama bizim burda nişanda da kınadada aynı giyilir genelde tabi hemşo nasıl yapar bilmiyorum

culya nen bugün ne çok dayak attın nen hemşo
asker bekliyon diye bişi demiyom hadi
sıra dayağına çekti aha az önce bile furdu bana bak naf bak hala izi duruyo

Hee bende asker bekliyo diye ilişmiyom zati yoksa yapacağımı bilirim dee ( ) neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…