- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.081
Kızlar bu arada kevser bana msj atmış face'den bir süre foruma uğrayamayacak haberiniz olsun. O
konu ile ilgili geldiğinde kendisi size gerekli bilgiyi aktarır sanırım bu bana düşmez diye
düşünüyorum.
Ben kevsere dualarımızın onunla olduğunu söyledim :81:
Kevserr seni çok seviyorum kuzumhiçbişey senin üzülmenden değerli değil bunu unutma
Kızlar bu arada kevser bana msj atmış face'den bir süre foruma uğrayamayacak haberiniz olsun. O
konu ile ilgili geldiğinde kendisi size gerekli bilgiyi aktarır sanırım bu bana düşmez diye
düşünüyorum.
Kevserr seni çok seviyorum kuzumhiçbişey senin üzülmenden değerli değil bunu unutma
afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Sabah
2 grissini
3/1 muz
3/1 kivi
Öğle
Yarım kase tavuklu çorba
1 kuru kayısı
Yemek isteyipte yiyememek ne kadar zor bişeymiş :2:
bence de..Kızlar bu arada kevser bana msj atmış face'den bir süre foruma uğrayamayacak haberiniz olsun. O
düşünüyorum.
şimdi bisikletle çıkıcam cnmbilmem ki şuan güneş var ama çok güzel olişim dışarsı:97:
gezdinmi sen:97:
:81::82:ne güzelşimdi bisikletle çıkıcam cnm
ekle canım:81:kızlar öğlen arası kaban aldım ben kısaaaa kırmızı akşama eklicm
önemli bişey yoktur umarım
iyi demişsin nafımdualarımız onunla
kötü bişey yoktur umarım
Sabah menüm
2 dilik kepek ekmek üzerine zeytin ezmesi
1 bardak yeşilçay
öğlen
tavuk haşlama (gıt gıttt gıdakkk)
çoban salata
yoğurtt
afiyet olsun cnm
toparladığında güzelce yersin inş
bence de..
seni seviyoruz kevsercikk
kızlar görüşmek üzeree
nafcım sağol cnm
nihancım 5de o kadar soğumaz belki hava
kızlar öğlen arası kaban aldım ben kısaaaa kırmızı akşama eklicm
Listeyi yaptım yaptımmm mali müşavir geldi aniden kopyalamadan siteden çıktım hepsi silindi :95: :95:
Geçen haftanın listesini buldum yeniden düzenlemek zorunda kaldım :95:
Ne kadar sinir bir durum dimi :94: kendime kızdım neden yedeğini almadan iş yapıyosun diyepis NaF
evet sinir bozucu valla canım olsun sinirlenmeListeyi yaptım yaptımmm mali müşavir geldi aniden kopyalamadan siteden çıktım hepsi silindi :95: :95:
Geçen haftanın listesini buldum yeniden düzenlemek zorunda kaldım :95:
Ne kadar sinir bir durum dimi :94: kendime kızdım neden yedeğini almadan iş yapıyosun diyepis NaF
kızma nafımaaa yhaaa
evet sinir bozucu valla canım olsun sinirlenme
Julia kızz geçmiş konularda kırmızı bi abiye gördümmmanlat bakimmm açıl saçıl döküll :76: :76: ne zaman ne olcekk
culya nen bugün ne çok dayak attın nen hemşoTamam vurma ama yaaa hasta hasta ne kadar dayak yidim bugün :2: :2:
Tamam sinirim geçti şimdi dur öpimm
o abiye kısmetse bnm nişanlığım olcakkk nafımtemmuz gibi bende nişanlı bi hatun olcam sanırsam
ne güzel öneriler kızÇok güzel beğendim yalnız sana bikaç tavsiyede bulunucam eğer alınmazsan :78:
Straplez üst oynarken zıplarken kayar üzerinden ve sen farketmezsin ama canım elin sürekli kıyafetin bitarafını çekiştiriyo olur buda kamera çekimlerinde çok kötü çıkıyo :97: tecrübe ile sabittir
Üstüne tam oturanını alsan bile nişana kadar (5 gün dahi kalsa )stresten zayıflıyorsun ve o kıyafet bi şekilde düşüyo üstünden :94:
Birde alt kısmının kabarıklığı çok güzel ama nişanda daha azz kabarık bişey tercih edip düğünde böyle birşey seçebilirsin bence :97: çünkü düğününde de kabarık isteyeceksin yanlışmıyım ? görsel olarak nişanda da aynı düğünde de aynı kabarık giyinmiş olcaksın :93:
Biraz fark olsun şekerim
Nişanda hafif kabarık, kınada abiye , düğünde de kuğu gibi olursun olma mı
Kızmadın dimi nen
culya nen bugün ne çok dayak attın nen hemşo
asker bekliyon diye bişi demiyom hadi
sıra dayağına çekti aha az önce bile furdu bana bak naf bak hala izi duruyo
ne güzel öneriler kız
ama bizim burda nişanda da kınadada aynı giyilir genelde tabi hemşo nasıl yapar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?