- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.561
iviit aynen yukarıda da belirttiğim gibi bende de oluyor o:84:Bide belirtmeden geçemiycem pazar günü tek tatil günüm olmasından dolayı yatayım uyuyayım diyorum amaa sabah 7 de gözleri tavana dikmiş oluyorum :95: :95:
ay koptum naf ya
ya ben zaten balığı zar zzor bin nazla yiyen ve acayip didikleyen bi insanım
benim karşımda balık yiyen birirnin kesin iştahı kaçar düşün yani
bide o dediğini tabakla önümde düşünemiyorum yani
mok derken bildiğimiz mok mu ilk okurken hiç öyle düşünmemiştimm
ıyyyyyy iğrenççççççççççç
uyku düzenim düzenli değil şuanki kelimemin de düzensiz olduğu gibi
ya canım ben akşam 10 da da yatsam işe gelme psikolojisinden dolayı uykumu almamış gibi hissediyorum ilk etapta ilk 1 saat sonra işte uyuklamıyorum ama
ya belli olmuyo rahat ve deliksiz uyuduysam 5 saatin bile yettiği oluyo
hiç açıklayıcı olmadı dimi:100: farkındayım olişim
hafta sonuda işe gitmeme psikolojisi ve onun verdiği mutlulukla erkenden kalkıyorum uykumu almış oluyorm:84:
bi uyuyamıyorum şöyle 12lere kadar
Ben genelde akşam 11-12 gibi yatıyorum işim olduğunda 1 de yatıyorum sabah en geç 06:30 da ayakta olmak zorundayım :97: eğer işe arabayla gideceksem yani eşim filan bırakacaksa 07:30 da kalkıyorum :97:
Bana 7 saat uyku yetiyo :97: çok yorgunsam tüm hafta 7-8 saat uyusamda bazen uykumu alamıyorum :78:
ay koptum naf ya
ya ben zaten balığı zar zzor bin nazla yiyen ve acayip didikleyen bi insanım
benim karşımda balık yiyen birirnin kesin iştahı kaçar düşün yani
bide o dediğini tabakla önümde düşünemiyorum yani
Bide belirtmeden geçemiycem pazar günü tek tatil günüm olmasından dolayı yatayım uyuyayım diyorum amaa sabah 7 de gözleri tavana dikmiş oluyorum :95: :95:
hmmm ben de bende bi problem mi var diye düşünüyodum çünkü 8 saat uyumazsam uykumu alamıyomiviit aynen yukarıda da belirttiğim gibi bende de oluyor o:84:
ne bilim ilginç geldimişti sadece ismi hatta hoşuma bile gitmişti mok :86:O zaman sen kesin yiyemezsin kuzu
sen ne sanmıştın canım
bende içcemmmSenn sus bakimm hadi bi yeşil çay yapta içben içemiyom sen iç barim
anladım canım 6 da kalkıp bisiklete binmen çok güzel ama ben uykumdan fedakarlık edip makyaj bile yapamıyorumhmmm ben de bende bi problem mi var diye düşünüyodum çünkü 8 saat uyumazsam uykumu alamıyomee 6da kalkacaksam 10da yatmam lazım o zamann dizilere takılınca da 11i geçiyo saat :44: aslında yatılı okulda gibi 11deuyuyabilsem harika olacak
ben de çalışırken sizin gibi haftasonu da dikiliyodum aynı saatteçok gıcık bi durum sizi anlıyorumm:26:
şimdi bahar gelince 6da kalkarım benama bisiklete bineceksem 5.30da uyanmam lazımm
naf senin tempon çok fazlabekarken bol bol uyu bari kuşum
naf senin miden nasıl iyi oldumu birazdaha en azından balıklar duruyomu midende öyle sorayım
hmmm ben de bende bi problem mi var diye düşünüyodum çünkü 8 saat uyumazsam uykumu alamıyomee 6da kalkacaksam 10da yatmam lazım o zamann dizilere takılınca da 11i geçiyo saat :44: aslında yatılı okulda gibi 11deuyuyabilsem harika olacak
ben de çalışırken sizin gibi haftasonu da dikiliyodum aynı saatteçok gıcık bi durum sizi anlıyorumm:26:
şimdi bahar gelince 6da kalkarım benama bisiklete bineceksem 5.30da uyanmam lazımm
naf senin tempon çok fazlabekarken bol bol uyu bari kuşum
ne bilim ilginç geldimişti sadece ismi hatta hoşuma bile gitmişti mok :86:
bende içcemmm
8 saat uyumazsam ben de makyaj yapmam ki zaten cnmanladım canım 6 da kalkıp bisiklete binmen çok güzel ama ben uykumdan fedakarlık edip makyaj bile yapamıyorum
eşim işteyken gececiyken çok güzel oluyo erkenden yatıyorum
ya yeşilçay içince çok midem bulanıyor
5i1 yerde içsem olur mu
yeşil çay içmeyi çok istiyorum ama tadını sevmiyorumya yeşilçay içince çok midem bulanıyor
5i1 yerde içsem olur mu
iyi olmana sevindim bebişim:81::81:Duruyo duruyosabah yediklerimde hala midemde süperim ama hala çay ve bitki çayı içemiyorum :97: oda zamanla düzelcek inşallah sağol canım sorduğun için
Olişcim bir hafta zorla da olsa uyursan 11de ondan sonra ister istemez uykun gelir uyursun canım :81: ben bir dönem 9 da uyuyakalıyodum ister istemez uykum geliyodu :97:
Geçen hafta hasta olduğum için dizilerimi izleyememiştim bu hafta özetten başladım izlemeyeönümüzdeki hafta yine bekarım bol bol uyucam olişim
yeşil çay içmeyi çok istiyorum ama tadını sevmiyorum
bu 5i biyerde nasıl oluyo markette baktım göremedim
içinde neler var
iyi olmana sevindim bebişim:81::81:
olsun iyileşte iyice içersin bitki çaylarını
toparladığına sevindim cnmDuruyo duruyosabah yediklerimde hala midemde süperim ama hala çay ve bitki çayı içemiyorum :97: oda zamanla düzelcek inşallah sağol canım sorduğun için
Olişcim bir hafta zorla da olsa uyursan 11de ondan sonra ister istemez uykun gelir uyursun canım :81: ben bir dönem 9 da uyuyakalıyodum ister istemez uykum geliyodu :97:
Geçen hafta hasta olduğum için dizilerimi izleyememiştim bu hafta özetten başladım izlemeyeönümüzdeki hafta yine bekarım bol bol uyucam olişim
hiçbirini içemiyommyeşil çay içmeyi çok istiyorum ama tadını sevmiyorum
bu 5i biyerde nasıl oluyo markette baktım göremedim
içinde neler var
toparladığına sevindim cnm
ben de özetli dizilere pas vermicem bundan sonraçok geç bitiyolar
ama küçük sırlar özet vermiyo
hiçbirini içemiyomm
ama chai latte var neroda starbucksda falan.. karışık bitki çayı sütlü köpüklü tarçınlı zencefilli ama hafif bişi.. işte kışın onu içmeyi çok seviyom :82: deneyin derimm
chai bildiğimiz çay gibi okunuyo
beşi bir yerde çayı bimde satılmakta olmaktadır.
içeriğinde kekik,mate,biberiye,yeşil çay ve funda yaprağından oluşmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?