Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

O zaman sen kesin yiyemezsin kuzu

mok derken bildiğimiz mok mu ilk okurken hiç öyle düşünmemiştimm

sen ne sanmıştın canım

Bide belirtmeden geçemiycem pazar günü tek tatil günüm olmasından dolayı yatayım uyuyayım diyorum amaa sabah 7 de gözleri tavana dikmiş oluyorum :95: :95:

iviit aynen yukarıda da belirttiğim gibi bende de oluyor o:84:
hmmm ben de bende bi problem mi var diye düşünüyodum çünkü 8 saat uyumazsam uykumu alamıyom ee 6da kalkacaksam 10da yatmam lazım o zamann dizilere takılınca da 11i geçiyo saat :44: aslında yatılı okulda gibi 11deuyuyabilsem harika olacak

ben de çalışırken sizin gibi haftasonu da dikiliyodum aynı saatte çok gıcık bi durum sizi anlıyorumm:26:

şimdi bahar gelince 6da kalkarım ben ama bisiklete bineceksem 5.30da uyanmam lazımm

naf senin tempon çok fazla bekarken bol bol uyu bari kuşum

anladım canım 6 da kalkıp bisiklete binmen çok güzel ama ben uykumdan fedakarlık edip makyaj bile yapamıyorum
eşim işteyken gececiyken çok güzel oluyo erkenden yatıyorum

naf senin miden nasıl iyi oldumu birazdaha en azından balıklar duruyomu midende öyle sorayım

Duruyo duruyo sabah yediklerimde hala midemde süperim ama hala çay ve bitki çayı içemiyorum :97: oda zamanla düzelcek inşallah sağol canım sorduğun için

Olişcim bir hafta zorla da olsa uyursan 11de ondan sonra ister istemez uykun gelir uyursun canım :81: ben bir dönem 9 da uyuyakalıyodum ister istemez uykum geliyodu :97:

Geçen hafta hasta olduğum için dizilerimi izleyememiştim bu hafta özetten başladım izlemeye önümüzdeki hafta yine bekarım bol bol uyucam olişim

ne bilim ilginç geldimişti sadece ismi hatta hoşuma bile gitmişti mok :86:

bende içcemmm

iyi olmana sevindim bebişim:81::81:
olsun iyileşte iyice içersin bitki çaylarını

yeşil çay içmeyi çok istiyorum ama tadını sevmiyorum
bu 5i biyerde nasıl oluyo markette baktım göremedim
içinde neler var

Bimde satılıyor aslında canım :44: :44: içindekileri anımsayamıyorum özgeee sende poşet varsa yazarmısın

toparladığına sevindim cnm
ben de özetli dizilere pas vermicem bundan sonra çok geç bitiyolar
ama küçük sırlar özet vermiyo

yeşil çay içmeyi çok istiyorum ama tadını sevmiyorum
bu 5i biyerde nasıl oluyo markette baktım göremedim
içinde neler var
hiçbirini içemiyomm
ama chai latte var neroda starbucksda falan.. karışık bitki çayı sütlü köpüklü tarçınlı zencefilli ama hafif bişi.. işte kışın onu içmeyi çok seviyom :82: deneyin derimm
chai bildiğimiz çay gibi okunuyo

Evet canım geç bitiriyolar :97: ben sütlü bişeyler içemiyorum midem almıyo sıcak sütü :97: bitki çayıyla hayal edemedim açıkçası

beşi bir yerde çayı bimde satılmakta olmaktadır.
içeriğinde kekik,mate,biberiye,yeşil çay ve funda yaprağından oluşmaktadır.

Reklammlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…