- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.581
günaydın hatunlarr..
ne var ne yook.?:82:
culiş gene geçmişi hiç okumadın di mi kızzkızlar bugün bunu alayım diorum ama alayım mı sizce nasıl
günaydın hatunlarr..
kızlar bugün bunu alayım diorum ama alayım mı sizce nasıl
günaydın şekerimm
culiş gene geçmişi hiç okumadın di mi kızz
hani bana da sormuştun
ben de bu ne diye sordumsonra su ısıtıcısı mı çaydanlık mı???
bana da garip gelmişti çok ama deneyince beğendimEvet canım geç bitiriyolar :97: ben sütlü bişeyler içemiyorum midem almıyo sıcak sütü :97: bitki çayıyla hayal edemedim açıkçası
Reklammlarrr
culi nası bi evde oturacağınız belli mi mutfağı falankız dedim yaaa su ısıtıcı sanırım ama kenarında tea de yazıo ama dün yazdıklarım eklenmedi topiğe nedense anlamadım
anladım cnmkız dedim yaaa su ısıtıcı sanırım ama kenarında tea de yazıo ama dün yazdıklarım eklenmedi topiğe nedense anlamadım
günaydın hatunlarr..
culi nası bi evde oturacağınız belli mi mutfağı falan
sonra evini nası döşemeyi hayal ediyosun bütçe sınırları içinde
bu ısıtıcı çelik.. dökme yeri çıkıntılı olduğundan çok yer kaplar.. ve çelik olduğundan sağı solu yakabilir cnm..o yüzden modern görüntüsüne rağmen ben tutmadım.. bi de marka küçük ev aletleri bi servet tutar.. yine çelik ama daha uygun bişiler de bulabilirsin..
Günaydın şekerim iyilik senden ne var ne yok
iyiym bende canım
nafcım daha iyi olmana sevindim canım..
ya bendede kabizlık oluyo sabah ılık su içiyom bide kuru kayısı yemeğe başladım şu olayı bi çözsem daha iyi kilo veririm..
özgecim çok çok geçmiş olsun canım..
cnm ben küçük ev aletlerimi philips alıorumda hep annem kullanıo philipsi çok memnun evimiz belli cnm erkk arkadasımın evi var şık şeyler almak istiorum mutfağımada
kızlar ben kaçıyorumm
öğleden sonra uğrayabilir miyim bilmem
öptüm çook
dün girdim tam geçmişi okuyayım derken net bi gitti bidaha gelmedi..:84:
bugün burası yağmurlu yürüyüşe çıkamadım,çok huzursuzum alıştım ya yürüyüşe diken üstündeyim sank.kollayayımda yağmur diner dinmez çıkayım bari..:86:
kahvaltım
2 ince dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 zeytin
1 dilim sucuk
3 bardak az şekerli çay
şuanda tarçınlı zencefilli çay ve 2 kuru kayısı yiyorum..
bildirim günü değil ama 1 kilo vermilşim aylardan sonra..:81:
bana da garip gelmişti çok ama deneyince beğendim
şuna benziyo diyemem türkiyedeki sıcak içeceklerin hiçbirine benzemiyo,
güzel hazırlanırsa bence muhteşem oluyo
ama süt içemiyosan bişi diyemem
normal bitki çaylarından farkı bol baharatlı olması insanın içini ısıtıyo sadece tarçın zencefil yok yani
culi nası bi evde oturacağınız belli mi mutfağı falan
sonra evini nası döşemeyi hayal ediyosun bütçe sınırları içinde
bu ısıtıcı çelik.. dökme yeri çıkıntılı olduğundan çok yer kaplar.. ve çelik olduğundan sağı solu yakabilir cnm..o yüzden modern görüntüsüne rağmen ben tutmadım.. bi de marka küçük ev aletleri bi servet tutar.. yine çelik ama daha uygun bişiler de bulabilirsin..
Sağol tatlımiyiym bende canım
nafcım daha iyi olmana sevindim canım..
ya bendede kabizlık oluyo sabah ılık su içiyom bide kuru kayısı yemeğe başladım şu olayı bi çözsem daha iyi kilo veririm..
özgecim çok çok geçmiş olsun canım..
taksiyici döven hatunları izlediniz mi dünbiber gazı alcam
sen beğendiysen al kuzumm bana pratik gelmedicnm ben küçük ev aletlerimi philips alıorumda hep annem kullanıo philipsi çok memnun evimiz belli cnm erkk arkadasımın evi var şık şeyler almak istiorum mutfağımada
kızlar ben kaçıyorumm
öptüm çook
resmi göremiyorum ama ben tefal in aldım iki tane yanyana düşün biri kettl biri çaydanlık üstü olarak süzgeçli falan çay demlemediğin zaman kettl olarak kullanabiliyorsun yani
kızlar ben kaçıyorumm
öptüm çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?