- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.841
Bende iyiyim kuşumm nolsun bildiğin gibibende bayılırım domatesli peynirli tosta
Bi 85 siyah dantelli atıver bana kız:yüzsüznafsmili: :78:
Neden ki canım bi ağrı kesici içsen :97:
Gülegüle olişimm iyi gezmeler :81:
Selam cnm kiloların gidiyo ama seni hiç göremiyoruz buralarda :97:
bnm aşkitom da orduda orduya gelin gitcem ya ben kız yandım balıkta balık diye tutturur artık balığın yeri tam da
naff niye 90 oluyo evendikten sonra kızz anlamadım.
culyaaaaaaaaaaakız bende orduluyummmm...
benimde şimdi bi sevgilim var ve orduda oturuyo.bende orduya gelin gidicem bu iş ilerlerse
Ön yargılarından kurtul canım her balığı her şekilde dene bence beğendiğini yersin beğenmediğini damak tadıma uymuyor diye yapmaz ve yemezsin
Ben kendimi aştım deniz kabuklularını bile yiyom bayıla bayıla
naff niye 90 oluyo evendikten sonra kızz anlamadım.
benimde şimdi bi sevgilim var ve orduda oturuyo.bende orduya gelin gidicem bu iş ilerlerse
geliyorum arada sırada paylasıyorum menülerimi bazende unutuyorum ne yadiğimi o yüzden yazmıyorum
kızlar bu arada yeni biri var hayatımda...
2 hafta oldu henüz.ama akraba önermesiyle falan...
ben zaten orduluyum.o da ordulu orduda oturuyo orda çalışıyo...
facede listemde olanlar baksın ilişkisi var kısmında onun adı var.onun profidede resmimiz var
aaaa ordu merkezdenmsn cnm anlat bakim heemen ordunun insanlarını bana
anowwww deniz kabuğu mu kzım senn yemediğin ne var be
olişim yaşım 35 canım..maaleseff..öyle yapıcam aygün :82: sağol cnm
ben de hiç şişko olmadım cnm 30uma kadar da kilo almadım ama sihirli sayı otuz
sen kaç yaşındasın ki aygün
ben hazirana 33 olucam
boyun 1.68se bence 60 kg idealdir ama en azından 65 olmak lazım
çünkü bu yaştan sonra alınan kilolar yapışıyo mazallah gitmiyo
niye kızzz
vay be ben 1.59um çıplak ayak 1.63 spor ayakkabıyla
uzunlar topii olmuş burasıı
tinkerbell süzülmüşsün ayol
resmini koysana özel albüme bakalımmm
bende 30 dan önce 64 veya 65 tim sonra yavaş yavaş 75 kadar çıktım..30'a girdiğimde 53 'tümde2 ay sonra 65 oldum :82:
30'da sonrada veriliyor kiloda yavaş yavaş :82:
naf gel öpicem
bide sarılim
seninde yakındır 80 olman..:83::83:53 tün 65 mi oldun
korkma kızzz acımıycak..:90::90:Günaydın kral devre :81: :81:
Ayhh çikolu pasta mıkızlar ben bişey itiraf edicem dün akşam browni intense yedim ben :83: :83: çok korkuyorumm :83:
nafcım nekahat dönemindesin canım vücudunun toparlanması lazım iyi etmişin yarasın ye canımm.. afiyet olsun..Akşam menüm(Nasıl menü bu)
1 tane muz
browni intense
1 tane fındıklı acıbadem kurabiyesi
Spor: Mecburen eve yürüyerek gidip geliyorum sabah 20dk akşam 30 dk yürüyüş
Sabah
2.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
tavada eritilmiş peynir ile yedim bide ekmeğe çemen sürdüm
şekersiz çay
hayır olsun hava yağmurlu ya bendfe dün öyle oldum,bugün geçti.. neşeli manisa nın neresindensin kız..?:26::26:günaydıınlaarr... geldim ama okumaya daldım yine.. üstüne bide gidip makyaj yapınca yazasıya bu saat oldu. herkes iyi sanırım. benim hiç keyfim yok sabah sabah. aslında canımı sıkçak birşeyde yok ama havadan sanırım. hayır olsun diyeyimdee..
hadi hayırlısı bakalım..:82::82:naff niye 90 oluyo evendikten sonra kızz anlamadım.
niyemii..?
culya ordu merkezde olcam evet.sen neresinde olcan.bi kere orduda oturcaksan kesinlikle kimseye ırını sırrını vermicen.kimseyle gerektiğinden fazla muhattap olmican.çünkü orduda bayanlar genelde evde oldukları için işleri güçleri yok bi tek milleti inceleyip akşama kadar dedikodu yapıyo.sende bunlara mahal vermiceksin.yoksa iyi olmasına iyi insanlardır.ben kendimde orduluyum kötü dermiyim kız hiç :) ama herese oldugu gibi onlara karşı da dikkatli olmalısın.culya irtibatı koparmayalım bacım.benım orda hiç arkadaşım yok
malesef bnm de yok ama bnm belli deel ilçede de olabilirim merkezde de daha netleşmedi eltim var sadece 1 tane genç o da ama öğretmen çalışıo
naf içinden şu anda diyoki ne ayrasn gönüllü kız len diyo duyuyo gibiyim
canım daha herşey çok yeni.ama akraba önermesi görüsü gibi gibi bişey oldugu için herşey daha hızlı ilerliyo
olişim yaşım 35 canım..maaleseff..
bende 30 dan önce 64 veya 65 tim sonra yavaş yavaş 75 kadar çıktım..
seninde yakındır 80 olman..:83::83:
korkma kızzz acımıycak..:90::90:
nafcım nekahat dönemindesin canım vücudunun toparlanması lazım iyi etmişin yarasın ye canımm.. afiyet olsun..
hayır olsun hava yağmurlu ya bendfe dün öyle oldum,bugün geçti.. neşeli manisa nın neresindensin kız..?:26::26:
hadi hayırlısı bakalım..:82::82:
merkezde olursan yaşadık kızilçedede olsa gidip geliriz bişey olmaz.ilçede olursan hangi ilçe olcak bellimi
senin canın sağolsun aşkitom benim herşeyi de kazımım sen de yeterkiYok aynen şöyle didim" Ülenn hangi arada derede manita yaptın "
Sağol kuşum teşekkürler
tmm cnm irtibatı koparmayalım.mutlaka görüşelim.sorana istanbuldan arkadaşız derikiş durumuna bağlı cnm evet ya ilçede de olsak gider gelirizzz süper bi arkadaş buldum orduya gitmeden daha
günaydın herkeşlereee
napıyosunuz bakalım..?
bunlar sizin..
tmm cnm irtibatı koparmayalım.mutlaka görüşelim.sorana istanbuldan arkadaşız derik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?