Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naff niye 90 oluyo evendikten sonra kızz anlamadım.

culyaaaaaaaaaaa kız bende orduluyummmm...
benimde şimdi bi sevgilim var ve orduda oturuyo.bende orduya gelin gidicem bu iş ilerlerse

geliyorum arada sırada paylasıyorum menülerimi bazende unutuyorum ne yadiğimi o yüzden yazmıyorum

bnm aşkitom da orduda orduya gelin gitcem ya ben kız yandım balıkta balık diye tutturur artık balığın yeri tam da

Ön yargılarından kurtul canım her balığı her şekilde dene bence beğendiğini yersin beğenmediğini damak tadıma uymuyor diye yapmaz ve yemezsin

Ben kendimi aştım deniz kabuklularını bile yiyom bayıla bayıla

kızlar bu arada yeni biri var hayatımda...
2 hafta oldu henüz.ama akraba önermesiyle falan...
ben zaten orduluyum.o da ordulu orduda oturuyo orda çalışıyo...
facede listemde olanlar baksın ilişkisi var kısmında onun adı var.onun profidede resmimiz var

benimde şimdi bi sevgilim var ve orduda oturuyo.bende orduya gelin gidicem bu iş ilerlerse

aaaa ordu merkezdenmsn cnm anlat bakim heemen ordunun insanlarını bana

anowwww deniz kabuğu mu kzım senn yemediğin ne var be

Öyle işte

Kızz ne sevgilisi

geliyorum arada sırada paylasıyorum menülerimi bazende unutuyorum ne yadiğimi o yüzden yazmıyorum

Muhabbet etmeyede gel canım :97: menünü unuttuysan unuttum de Sonra NaF arkadaş kayırıyo olmasın liste kurallarımız var çünküm

Hayırlısı olsun canım :97:

aaaa ordu merkezdenmsn cnm anlat bakim heemen ordunun insanlarını bana

anowwww deniz kabuğu mu kzım senn yemediğin ne var be

Yemediğim çok şey var aslında çok seçiciyim

culya ordu merkezde olcam evet.sen neresinde olcan.bi kere orduda oturcaksan kesinlikle kimseye ırını sırrını vermicen.kimseyle gerektiğinden fazla muhattap olmican.çünkü orduda bayanlar genelde evde oldukları için işleri güçleri yok bi tek milleti inceleyip akşama kadar dedikodu yapıyo.sende bunlara mahal vermiceksin.yoksa iyi olmasına iyi insanlardır.ben kendimde orduluyum kötü dermiyim kız hiç :) ama herese oldugu gibi onlara karşı da dikkatli olmalısın.culya irtibatı koparmayalım bacım.benım orda hiç arkadaşım yok

naf içinden şu anda diyoki ne ayrasn gönüllü kız len diyo duyuyo gibiyim

canım daha herşey çok yeni.ama akraba önermesi görüsü gibi gibi bişey oldugu için herşey daha hızlı ilerliyo

olişim yaşım 35 canım..maaleseff..
30'a girdiğimde 53 'tümde 2 ay sonra 65 oldum :82:
30'da sonrada veriliyor kiloda yavaş yavaş :82:

naf gel öpicem
bide sarılim
bende 30 dan önce 64 veya 65 tim sonra yavaş yavaş 75 kadar çıktım..
53 tün 65 mi oldun
seninde yakındır 80 olman..:83::83:
Günaydın kral devre :81: :81:

Ayhh çikolu pasta mı kızlar ben bişey itiraf edicem dün akşam browni intense yedim ben :83: :83: çok korkuyorumm :83:
korkma kızzz acımıycak..:90::90:
nafcım nekahat dönemindesin canım vücudunun toparlanması lazım iyi etmişin yarasın ye canımm.. afiyet olsun..
hayır olsun hava yağmurlu ya bendfe dün öyle oldum,bugün geçti.. neşeli manisa nın neresindensin kız..?:26::26:
niyemii..?
hadi hayırlısı bakalım..:82::82:

malesef bnm de yok ama bnm belli deel ilçede de olabilirim merkezde de daha netleşmedi eltim var sadece 1 tane genç o da ama öğretmen çalışıo

naf içinden şu anda diyoki ne ayrasn gönüllü kız len diyo duyuyo gibiyim

canım daha herşey çok yeni.ama akraba önermesi görüsü gibi gibi bişey oldugu için herşey daha hızlı ilerliyo

Yok aynen şöyle didim " Ülenn hangi arada derede manita yaptın "

Sağol kuşum teşekkürler

Yok aynen şöyle didim " Ülenn hangi arada derede manita yaptın "

Sağol kuşum teşekkürler
senin canın sağolsun aşkitom benim herşeyi de kazımım sen de yeterki kazıımm baaa ayran gönüllü de yi beni parçala beni kazımımmmm
iş durumuna bağlı cnm evet ya ilçede de olsak gider gelirizzz süper bi arkadaş buldum orduya gitmeden daha
tmm cnm irtibatı koparmayalım.mutlaka görüşelim.sorana istanbuldan arkadaşız derik

80 dakika yürüyüş yaptım bugünn..
dünün acısını çıkarttımm..
kahvaltım
2 ince dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin çay
ara
2 kuru kayısı
5 bardak su içtim
akşama kadar 2 l,itre olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…