Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

amma yazışmışsınız nen
merve aygün hoşgeldiniz
olala ananemde hep karaköyden alıyo kız hiç öyle bişeye denk gelmedik kumkapıdan da alabilirsin
merve ne ara sevgili yaptın kısssssss

bu arada yemeğe iniyorum

afiyet olsun kuzum

karadeniz kadınları oğullarına düşkünler onun için gelin kaynanna arasında illaki bi gerginlik oluyo ama şöle bişi var..bu sadece karadenizlilere has değil.% 95lik bi oran böle yavrum
ama ben benimkiyle tanıştım dominant bi karakter ama bana sökmez sölicem lafı şakayla karışık soktum sokuşturdum valla

işten çıktıgım hafta oldu bu iş.telden görüşüyoduk ordudada yüz yüze görüştük özge oldu işte

Delü yaa ayran gönüllü merveee ayran gönüllü merveeee ne diyim kuşum hayırlısı olsun diyim

Çok iyi yapmışsın canım afiyet olsun

afiyet olsun cnm

Tünaydın aygüncümm kendi adıma iyiyim balım sen napıyosun nasılsın :97: kızz çilekler ne zaman çıkcak

ayy ben gelesiye geçmişi okuyasıya öğlen olmuş farkında değilim..
çilekler nisanda canım inşallahh..
kalorisi düşükmüş hem yiriz bol bol..

Afiyet olsun bebik

O sana sen ona bi şekilde anlaşırsınız mervecim

hoşbulduk tatlımm..

Nisanda sendeyim aygün kaçamazsınn çilek yemeye gelcem
gel tabi canım niye kaçayım..
gel çilekli pasta yaparım hem sanaa..

biri pastamı dediiii
aygün bende geliyom ozamannnnnnnnn

biraz şehir dışına çıkında bana gelin kuzular

Şehir dışına çıktığımda ilk gideceğim yer istanbul sonra bursa manisa zaten bize çok yakın eşimi kandırsam hafta sonu ordayım

hem nen ben sana izmire falan geldiğimdeiablam var orda,çilek getirrim bol bol işyerine yakınmı acep ablamlar, hatay bahçelievlerde..

Yok kuşum çok uzak arası ben çiğlideyim olmadı kargo yaparsın ay ne yüssüzüm anlaşmalı kargom var hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…