Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol özgecim teşekkür ederim hakkımda hayırlısı artık...
onun için verebilidğim kadar çok kilo vermem lazım hazirana kadar.hatta mayısa kadar.çünkü onların istanbula gelmesini beklemeden kıyafetimi bakmaya başlicam ben.10-15 kilo arası vermem lazım.en az 10...gerisi nişandan sonra olur artı.geriye çokta bişey kalmıyo zaten

nişanlık mı alcan ?

Olaylar çok hızlı gelişiyo gibi geldi de ondan sordum canım yanlış anlama hayırlısı olsun
yok canım yanlış anlamıyorum haklısın...diğer meseledede acele ettim sonu malesef hüsra oldu benm için.şimdi önümde 4 ayım var.bişeyler soru işareti bırakırsa kafamda,nişandan önce iyice düşünür taşınırım zaten.yine de teşekkür ederim hayatımmm
merve acele edip ani karar lar verme çok iyi düşün
insanları hemen tanıyamıyoruz biliyorsun

evet canım çok doğru söylüyosun.önümdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum

bende yavaştan kaçim.akşam yemeğimi erkenden yiyim kızlar.acıkırsam kuru üzüm atıştırırım.öptüm sizi.odam soğuk.çok üşüdüm.çok kalamıyorum o yüzde bilgisayar başında

Sevindim canım ben senin iyiliğini isterim çünküm daha yaşın çok gençç karşına neler çıkar kimbilir ve unutma kimse vazgeçilmez değildir kuzu üzüldüğün an yolver gitsin

böyle devam edersem güç olcak bişi kalmıcak ki
huzur evinde evlenirim artık

bende yavaştan kaçim.akşam yemeğimi erkenden yiyim kızlar.acıkırsam kuru üzüm atıştırırım.öptüm sizi.odam soğuk.çok üşüdüm.çok kalamıyorum o yüzde bilgisayar başında

İyi akşamlar canım afiyet olsun şimdiden

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben kalori dolu bi hafta sonu gecirdim yaa bi gün annemde bi gün kayınvalidemde bol kaçamaklı yani
diyetteyken evden cıkmamak lazım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben kalori dolu bi hafta sonu gecirdim yaa bi gün annemde bi gün kayınvalidemde bol kaçamaklı yani
diyetteyken evden cıkmamak lazım

Selam canım aynı şekilde bende öyle dışarı çıkmamak lazım

kızlar c.tesi günü başıma cok kötü bişey geldi benim 3.5 yasındaki oğlum bi hareketli ki bi dakka yerinde durmuyo neyse c.tesi kayınvalidemdeydik görümcemde vardı alışverişe cıktık mağazada ben giysi alcaktım oğluma çocuklarda ortalıkta oynuyolardı bi ara benimkinin ortada olmadığını farkettim.ablasına kardesine bak dedim dolastı çocuk yok dedi.sonra hep beraber aramya basladık mağazayı çocuk yok sonra bi kız cocuğun dısarı cıktığını söyledi bu dediğim yer küçük bi alışveriş merkezi yukarı çıktım güvnlikçi sokaga cıktığını söyledi çok kötüydü yaa kafayı yiyecektim bu arada neyse dısarda sordum yok çocuk ben zzaten çok panik biriyim ağlamaya basladım sonra görümcem buldu getirdi allahım kimseye göstermesin kaybetmek çok kötü

be nkaçıyorum iyi akşamlar kızlarrrrrrr

İyi akşamlar balım

Ayyyyyyyy çok geçmiş olsun canım yaaa düşüncesi bile çok kötü yaaa :2: Allah korusun yavrucuklarınızı :2:

Nasılda kaşka göz arasında kaybolmuş ortalıktan ay bir Allahın kuluda dememiş mi bu çocuk nereye gidiyo diye

Çok geçmiş olsun canım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…