- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.621
merve gelin oluyorrrrrrrrrrrrr sıradaaaaa minik e geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
lay lay lay lay lay
evet daha önceden tanışıyoduk.kişilik olarak tanıyorum nafım.
yok kız o deeelllll
minik tospa hızıyla gidiyor bu gidişle torunlarınızı görür
Olala nerde ki hiç görünmedi :97:
sağol özgecim teşekkür ederim hakkımda hayırlısı artık...
onun için verebilidğim kadar çok kilo vermem lazım hazirana kadar.hatta mayısa kadar.çünkü onların istanbula gelmesini beklemeden kıyafetimi bakmaya başlicam ben.10-15 kilo arası vermem lazım.en az 10...gerisi nişandan sonra olur artı.geriye çokta bişey kalmıyo zaten
yok canım yanlış anlamıyorum haklısın...diğer meseledede acele ettim sonu malesef hüsra oldu benm için.şimdi önümde 4 ayım var.bişeyler soru işareti bırakırsa kafamda,nişandan önce iyice düşünür taşınırım zaten.yine de teşekkür ederim hayatımmmOlaylar çok hızlı gelişiyo gibi geldi de ondan sordum canım yanlış anlamahayırlısı olsun
merve acele edip ani karar lar verme çok iyi düşün
insanları hemen tanıyamıyoruz biliyorsun
olsun geç olsun da güç olmasın
nişanlık mı alcan ?
bende yavaştan kaçim.akşam yemeğimi erkenden yiyim kızlar.acıkırsam kuru üzüm atıştırırım.öptüm sizi.odam soğuk.çok üşüdüm.çok kalamıyorum o yüzde bilgisayar başında
yok canım yanlış anlamıyorum haklısın...diğer meseledede acele ettim sonu malesef hüsra oldu benm için.şimdi önümde 4 ayım var.bişeyler soru işareti bırakırsa kafamda,nişandan önce iyice düşünür taşınırım zaten.yine de teşekkür ederim hayatımmm
evet canım çok doğru söylüyosun.önümdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum
böyle devam edersem güç olcak bişi kalmıcak ki
huzur evinde evlenirim artık
bende yavaştan kaçim.akşam yemeğimi erkenden yiyim kızlar.acıkırsam kuru üzüm atıştırırım.öptüm sizi.odam soğuk.çok üşüdüm.çok kalamıyorum o yüzde bilgisayar başında
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben kalori dolu bi hafta sonu gecirdim yaa bi gün annemde bi gün kayınvalidemde bol kaçamaklı yani
diyetteyken evden cıkmamak lazım
be nkaçıyorum iyi akşamlar kızlarrrrrrr
kızlar c.tesi günü başıma cok kötü bişey geldi benim 3.5 yasındaki oğlum bi hareketli ki bi dakka yerinde durmuyo neyse c.tesi kayınvalidemdeydik görümcemde vardı alışverişe cıktık mağazada ben giysi alcaktım oğluma çocuklarda ortalıkta oynuyolardı bi ara benimkinin ortada olmadığını farkettim.ablasına kardesine bak dedim dolastı çocuk yok dedi.sonra hep beraber aramya basladık mağazayı çocuk yok sonra bi kız cocuğun dısarı cıktığını söyledi bu dediğim yer küçük bi alışveriş merkezi yukarı çıktım güvnlikçi sokaga cıktığını söyledi çok kötüydü yaa kafayı yiyecektim bu arada neyse dısarda sordum yok çocuk ben zzaten çok panik biriyim ağlamaya basladım sonra görümcem buldu getirdi allahım kimseye göstermesin kaybetmek çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?