- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.701
tamam canım iyileşince kızarım ben sana :2:diyet fıstıklı baklavaha banada göndersene burda yok böyle baklava
bende hiç beğenmedim menümü ama yiyecek baska hiçbişey yoktu o kadar da yürümüştüm dün akşama kadar da iş yaptım hepsi bosa gitti hemen belli etti zaten ben hergün tartılıyorum verdiklerimi geri almısım
daha cok kızın bana yaaa kilo almak istemiyorummmmmm
aa ne güzel cnm istanbulda mısınevet çallışıyorum ana okulunda yardımcı öğretmenlik yapıyorum şuanda hatta birazdan işe gidicem
sen ne yapıyordun peki çalışıyormusun
asya diyetteyken yemeği en baştan planlamak diğerişleri geri plana almak gerekiyodiyet fıstıklı baklavaha banada göndersene burda yok böyle baklava
bende hiç beğenmedim menümü ama yiyecek baska hiçbişey yoktu o kadar da yürümüştüm dün akşama kadar da iş yaptım hepsi bosa gitti hemen belli etti zaten ben hergün tartılıyorum verdiklerimi geri almısım
daha cok kızın bana yaaa kilo almak istemiyorummmmmm
ben 35 yaşında 158 boyunda 101 kiloyum nolur yardım edin bana
aa ne güzel cnm istanbulda mısın
ben şu an çalışmıyorum bi kaç haftaya başlıcam inş
slm cnm dr'a gitmeni tavsiye ederim kontrolden geçmeden diyete falan başlama derim boy kilo farkın fazla çünküben 35 yaşında 158 boyunda 101 kiloyum nolur yardım edin bana
sağol cnmevet istanbuldayım maltepede çalışıyorummmm
hadi hayırlısı olsun senin içinde
irras kaç yaşındasın
pardon cnm ben seni gitti sandımyarın gitcem inşallah çörekotu yutuyorum aç karnına üstüne 1 bardak ılık su içiyorum
öyle düşünme cnmbenimki bi umut zor durumdayım kendimi motive etmek için arkadaş deneyimlerinden faydalanırım diye umut işte
ok iyileşince bekliyorum azarlarımıtamam canım iyileşince kızarım ben sana :2:
şimdi kızsamda inandırıcı gelmez:2: kendime hayrım yok
evet yemeği planlamak gerekiyo öncedenaa ne güzel cnm istanbulda mısın
ben şu an çalışmıyorum bi kaç haftaya başlıcam inş
asya diyetteyken yemeği en baştan planlamak diğerişleri geri plana almak gerekiyo
mesela temizlik günümde önceden hazır yemeğim yoksa ben de cozutuyorum çünkü hem yemek hem temizlik olmuyo mutlaka hamurişine makarnaya abanılıyo
tabi uygulaması çok kolay değil
ben kaç gündür üşendiğimden bi sürü öğünümü salladım böylee
yarın gitcem inşallah çörekotu yutuyorum aç karnına üstüne 1 bardak ılık su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?