- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.721
21 canım..........
ana okulu öğretmen yardımcısıyım demişsin de bununla ilgili okudun mu ?
hiç de bile şekerimmok iyileşince bekliyorum azarlarımısaka bi yana çok geçmiş olsun canım
evet yemeği planlamak gerekiyo önceden
sen rahatsın tabii verecek kilo kalmamıs bu yüzden kacamaklar da oldukca fazla
hg canım aramıza kilo çizelgesini burdan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
çörekotu ne işe yarıyomus acaba
hiç de bile şekerimm
2.5 ay bi kere bile kaçamak yapmadım ben diyet yaparken :82:
ağzıma kek, börek, poaça, kızartma sürmedim bi kez bile :82:
şimdiki menülerim pek diyet menüsü değil
spora abanıyorum ama olmuyo aylar oldu bi kilo veremedimm(geri aldığım bi kiloyu)
şekerim sana yazdığım msjı okudun muyapamadım arkadaşlar fazla kullanmayı bilmiyorum
valla asyacım metabolizma hızım düşmüş heraldesporla verirsin canım bi kilocuk ne ki
evet okuyorum önümüzdeki yıl staj yılım ben bu yıldan başladım çalışmaya sen ne yapıyorsun çalışıyormusun evdemisin
56ya yakındım asyacım
ama bende reaktif hipoglisemi vardı
yemeklerden az sonra kan şekeri düşüyo hop acıkıyo yemeğe saldırıyosun bi kaç saat sonra
böyle bi kısır döngü
o yüzden benim için daha zor oldu
ama diyet sayesinde metabolizmam da düzene girdi artık eskisi gibi acıkıp acıkıp yemeğe saldırmıyorum
eskiden habire yemek düşünür ve habire bişiler atıştırırdım
çalışıyorum canım bende
yanlış anlama ısrarla sormamın sebebi
3 yaşında oğlum var ve bir küfür öğrenmiş 2 kelimesinden 1 i o laf
kızıyorum olmuyor güzel güzel anlatıyorum olmuyor o kelimeyi nasıl unutturacağımı şaşırdım
çok canım sıkılıyor
özge konunun uzmanı hiç değilim çocuğum da yok ama çok bilmişlik yapiim hemennn bence en iyi yöntem üstüne gitmemek cnm unutacak sen üstüne gittikçe dikkat çekmek için o lafı daha çok kullanacaktır diye düşünüyorumçalışıyorum canım bende
kızıyorum olmuyor güzel güzel anlatıyorum olmuyor o kelimeyi nasıl unutturacağımı şaşırdım
çok canım sıkılıyor
asya senin boyun kaç cnm
sağol asyacım hala dengeye gelemedim maalesef ama çok yol kat ettim en azından eskisi gibi yemeğe endeksli yaşamıyorumanladım canım ne güzel vermişsin sonunda
çalışıyorum canım bende
çok canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?