Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hiç de bile şekerimm
2.5 ay bi kere bile kaçamak yapmadım ben diyet yaparken :82:
ağzıma kek, börek, poaça, kızartma sürmedim bi kez bile :82:

şimdiki menülerim pek diyet menüsü değil
spora abanıyorum ama olmuyo aylar oldu bi kilo veremedimm (geri aldığım bi kiloyu)

56ya yakındım asyacım

ama bende reaktif hipoglisemi vardı
yemeklerden az sonra kan şekeri düşüyo hop acıkıyo yemeğe saldırıyosun bi kaç saat sonra
böyle bi kısır döngü
o yüzden benim için daha zor oldu
ama diyet sayesinde metabolizmam da düzene girdi artık eskisi gibi acıkıp acıkıp yemeğe saldırmıyorum
eskiden habire yemek düşünür ve habire bişiler atıştırırdım

sporla verirsin canım bi kilocuk ne ki

yapamadım arkadaşlar fazla kullanmayı bilmiyorum
şekerim sana yazdığım msjı okudun mu

bu çizelgeyi hazırlamak ve güncellemeyi öğretmek emek istiyor

haliyle süreklilik ve emek görmeden de emek harcamak istemiyorum şahsen

ama ısrarla nası olur diye soruyosunn yapması anlatmaktan kolay

evet okuyorum önümüzdeki yıl staj yılım ben bu yıldan başladım çalışmaya sen ne yapıyorsun çalışıyormusun evdemisin

çalışıyorum canım bende
yanlış anlama ısrarla sormamın sebebi
3 yaşında oğlum var ve bir küfür öğrenmiş 2 kelimesinden 1 i o laf
kızıyorum olmuyor güzel güzel anlatıyorum olmuyor o kelimeyi nasıl unutturacağımı şaşırdım
çok canım sıkılıyor

anladım canım ne güzel vermişsin sonunda

yok yanlış anlamadım da oğlun küfürü nerde öğrenmiş televizyondan fln mı yoksa kreşe fln gidiyormu

özge konunun uzmanı hiç değilim çocuğum da yok ama çok bilmişlik yapiim hemennn bence en iyi yöntem üstüne gitmemek cnm unutacak sen üstüne gittikçe dikkat çekmek için o lafı daha çok kullanacaktır diye düşünüyorum
irras sence doğru mu?

ayyy aynı sorun bende de var nerden buluyo duyuyo anlamıyorum kızım okula gidiyo herhalde ondan mı duyup söylüyo bilmiyorum bide komsum var onları görüyo onlardan öğreniyo bazen kendisinin uydurduğu oluyo bande ne yapcağımı sasırmıs durumdayım ben üstüne fazla gitmiyorum aslında olalanın da dediği gibi unutsun die ama dede babaanne felan bi abartıyolarki bazen çok gülüyolrar sötlediklerine bazen de cok kızıyolar siz böyle yaparsanız bu cocuk hiçbırakmayacak bu kelimeleri ama yok anlayan kim

kreşe gitmiyor canım kıyamıyorum küçük diye
yok oliş bilmişlik değil haklısın üstüne gittikçe daha çok söylüyor
ama bir topluma girmekten korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…