- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.181
kızlar avatar nasıl
içerde oturan ben kapıya vuran naf
Fotosunu çek koy
ne oldugunu görmek istiyorum
beni mıncırasın gelmiyo mu yaniibi iki harfe taktın sende aygun
sende yanlış yazmışın
tombalak ne dimek onu açıkla bana sayın bayan
(niyeyse bu aygunn'e sempatim var, birde nihana
ikisininde niikini görünce yanaklarını mıncırasım geliyo)
öyle gözüküyoooanca düşer piyasaya..
bene tecavüz etme coşkun ağbeyyy ayyy neydii nöriimiydii..
olabiler vallakuru erikte olabülürr...
bulgur köftesi neynn dopçuk dopçuk okumadınn mııtopalak ne demek peke
slm aygün
geçmiş olsun cnm
bizde herşey aynı cnm
bu arada tek oyunbozan göbüşüm yoksa inceyim
minik ctesi hava açacakmışşş oh bee yaa
yok kız kar yağışlı dediler
özge geldin mi kızzkızlar avatar nasıl
cumartesiye güneş accık yüzünü gösterecekmiş 10 derece olcekmişş
pazar aniden sıcaklık düşecekmiş etrafı yine bulutlar basacekmişş
haftaya da hava soğuk olacakmışşş
okiii
kızlar slm ben geldimbuaralar kayboldum yine:82: şuan teyzemdeym cocuk bakmaya geldm yine uyurken bibakayım dedim size.evde pcden giremiyorum kılar şuaaralr tlden giriyrm tldede kkya girmeye beceremedm girince yazılar okunmuyo ayarını yapamadım..neyse gelelm asıl konuya hic bitmiyoki
birazdan erkek ark.annesinn yanına gidicem aynı apartmanda komşular teyzemle..benm sorunu konuşmak icin.daha önce haber yollamıştım kadına bugün müsait olmuş çğrdı.gidip hepsini tek tek anlatıcam kadında heveslenmesin boşuna :26:
he wc de gazate okuyom nafta dışarda çatlıcak şimdi:97::97:pehhh.....wc demi onapıyon gı orda senn..
:26: hayrılıs olsun canımkızlar slm ben geldimbuaralar kayboldum yine:82: şuan teyzemdeym cocuk bakmaya geldm yine uyurken bibakayım dedim size.evde pcden giremiyorum kılar şuaaralr tlden giriyrm tldede kkya girmeye beceremedm girince yazılar okunmuyo ayarını yapamadım..neyse gelelm asıl konuya hic bitmiyoki
birazdan erkek ark.annesinn yanına gidicem aynı apartmanda komşular teyzemle..benm sorunu konuşmak icin.daha önce haber yollamıştım kadına bugün müsait olmuş çğrdı.gidip hepsini tek tek anlatıcam kadında heveslenmesin boşuna :26:
anlat güzelim ..
bilsinler askerdeyse askerde ..
herşey güzel olsun senin için
he wc de gazate okuyom nafta dışarda çatlıcak şimdi:97::97:
:26: hayrılıs olsun canım
züperrr heeehheeekızlar avatar nasıl
analı kızlı da deniyo büyükler ana küçükler kız oliyyminişkom bilmiyimm adına öyle diyolar işte beyaa..
kevser özelini anasıyla paylaşma bencekızlar slm ben geldimbuaralar kayboldum yine:82: şuan teyzemdeym cocuk bakmaya geldm yine uyurken bibakayım dedim size.evde pcden giremiyorum kılar şuaaralr tlden giriyrm tldede kkya girmeye beceremedm girince yazılar okunmuyo ayarını yapamadım..neyse gelelm asıl konuya hic bitmiyoki
koyma foto kargoya veridaha yaptığımda senin için çekeyim bari fotosunu leynn..
en azından benm icim rahatlasın..
kızlar slm ben geldimbuaralar kayboldum yine:82: şuan teyzemdeym cocuk bakmaya geldm yine uyurken bibakayım dedim size.evde pcden giremiyorum kılar şuaaralr tlden giriyrm tldede kkya girmeye beceremedm girince yazılar okunmuyo ayarını yapamadım..neyse gelelm asıl konuya hic bitmiyoki
oliş kız sen bu işin cıvkını çıkardın herkesi arıyon beleşe beleş kapıyon vallaa..işini bilioyon kızz..sende bidaha arada ver adresini yavrumm..kızlar firstü üreten firmayı aradım
sakızı tarif ettim kadın adını hatırlayamadı
dedi var böyle bi ürün ama ihracaata üretiyoduk (zaten güzel her şey ihracaata :84:) şimdi iç piyasaya da sunuluyo
sonra hatırladı clean&freshmiş adı
adresimi istedi (sakız yollatacaktı heralde bi sürü)
ama salak oliş telini verdi adresi yerine :84::84::84:
ahhhh ahhh depresyonlardayımmmmmm
bu da bana ders olsun laf dinlicem bundan sonra
züperrr heeehheee
analı kızlı da deniyo büyükler ana küçükler kız oliyy
kevser özelini anasıyla paylaşma bence
ordan herkese ama herkese yayılır
hiç gerek yok cnm
oliş kız sen bu işin cıvkını çıkardın herkesi arıyon beleşe beleş kapıyon vallaa..işini bilioyon kızz..sende bidaha arada ver adresini yavrumm..[/QUOTE
kızmadın dimi yavrıımm.:86::86:
sen niye trip yapıyonnbendebende çıkıyom
merve trip atınca çok pis özendim bende atayım dedimsen niye trip yapıyonn
kevsercim en azından çok özelini paylaşma
yani ne bileyim çocuk biliyo zaten durumu
bazen insanlar öyle fena olabiliyo ki
her şeyin dedikodusunu çıkarıyorlar acımıyorlar insana
benim yüreğim bu açıdan biraz katıdır
o yüzden öyle söyledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?