Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aman bunlar böyle kızım boşver
ne yaparlarsa yapsınlar
sanırım yangına körükle gidiyorum ama doğruuu

Ben havaların ısınmasını bekliyorum spor için sabah akşam mecburi yürüyüş yapıyorum işe gelip giderken :97: onun dışında bişey yok canım :97: zaten ayağım ağrıyor iki gündür onuda yapamıcam şu sıralar sanırım :2:

aleyküm selam

sende de fazlalık varsa biz ölelim o zaman

kolay gelsin canım

Var var resimler aldatıyo

Erkeklerinde regl dönemi olduğuna inanıyorum artık ben :76: deseydin sende canım seni düşünmekte kabahat olmuş diye :97: ben olsam sabah tostu yapıp dayardım burnuna sıkma canını olur arada böyle senden çıkartmış başka bişeyin acısını

bayanlar özel dönemlerinizde kaç kilo artıyorsunuz şişkinlikten dolayı?

Ben coşuyorum 2 kiloya kadar çıktığım oluyo canım

Bi müsait olim oollişle benim fotomu koycam özel albüme ..
tabi o arada sinirden çatlamamış olursam

Nerde o resimler ben daha araştıramadım :97:

Bence alttan alan taraf sen ol canıım bırak o utansın yaptığından

geçmiş olsun naf
ben de malum dönemlerde 1,5kg fazla çıkıyorum hep
moralim bozuluyor

Sağol tatlım o dönemlerde tartılmamaya çalış moral açısından biz her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz buraya onun dışında tartılmamaya çalışıyorum ben

konteskom :80: napıon annem hadi napıoruz ilk iş bardaklar havaya kızlar bir bardak su içioruz

İçtim bile

aramıza hoşgeldin kontes
teşekkürler canımmm :86:
konteskom :80: napıon annem hadi napıoruz ilk iş bardaklar havaya kızlar bir bardak su içioruz
tememm hemen içiyorum ben deee
Sağol tatlım o dönemlerde tartılmamaya çalış moral açısından biz her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz buraya onun dışında tartılmamaya çalışıyorum ben

İçtim bile
her cuma mı hımmmm
ben de öyle yapayım
cuma mübarek gün:87::86:

Kızlar ben kaçar ödemeleri toparlayıp yemek yiyip gelirim tekrar

Haylaz çocuklar gibisin nereyi kurcalasam ne yapsam bakışı var sende kuzu olişte maşallah ne zayıfsın sen cnm yaaa kıskandım kemikler çıkmış valla

moralsiz halim o düşün nafım bide moralli olsam yaramaz kız cocugu
diyom sana oliş çıksın listeden rejimmiş onun neyine

boydan çok özgecim bunuda naf istedi diyene çektirdim
aklıma kalmış foto istiyom dediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…