- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.681
3 aylık bebeğiyle gelen bi bayan vardı
bi de bi bçk yaşında oğluyla gelen
topumuz bi naf edemeyiz di mi özgeeeeeee
ya benimki çok yaramaz mesela sen ben minik buluşsak gelirdim ama o kadar kalabalıkta rahat edemezdim
ne demek istedin bi naf edemeyiz diye anlamadım valla
moralsiz halim o düşün nafım bide moralli olsam yaramaz kız cocugu
diyom sana oliş çıksın listedenrejimmiş onun neyine
boydan çok özgecim bunuda naf istedi diyene çektirdim
aklıma kalmış foto istiyom dediği
boğazlarım daha fazla ağrımaya basladı çok fazla da uykum geldi biraz uyusam iyi olurum belki kızlar öptüm sizleri bbbbyyyyyy
kızlar ben verdiğim 2 kiloyu geri almışım nasıl aldım anlamadım yaa hep aynı şekilde besleniyorum neden böyle oldukidoğum kontrol hapı kullanıyorum ondan mı acaba ama daha bu ay kullanmaya basladım böyle giderse ben asla veremem bu kiloları birde çok yavas veriyorum yavas kilo vermek daha iyiymiş vücudta çatlak oluşmazmış ama benim 20 kilo verdim malesef çatladı 20kiloyu al ver vücud yoruluyo sizinde çatladımı vücudunuz kızlar 20 kilo daha vermem lazım ama korkuyorum yaaa daha beter çatlarsam diye
kızlarrrrrrrr :92: nasılsınızzz
kızlar sabah iş görüşmesine gittim.ordan vergi dairesine gittim.abimin dükkanınının geçici vergisini ödedim.ordan hastaneye gittim.amcamın çalıştıgı yerde buhar borusu patlamış.amcamın kolları,karnı yanmış.hastaneye kaldırmışlar.onun yanına uğradım.babamda ordaydı.yürüyerek eve geldik babamla.daha yeni yapıyorum kahvaltımı
kahvaltı-öğlen
-1 simit
-1 kk beyaz peynir
-çay
peşinden limonlu form çay
toplamda 1,5 saat yürüyüş.
yemekten sonra
Eki Görüntüle 153739
kahve dünyasında
Eki Görüntüle 153740
watsons oce standında
Eki Görüntüle 153738
Eki Görüntüle 153737
buluşma çağrımızı kale alan bile olmamışş
ben haftasonları çocuğumu bırakmak istemiyorum zaten annemde istemez herhalde
öyle bir ortamada çocukla giremezdim zaten
sağol canım sen de öylesin...
Uzun vade kullanmam 4-5 ayı geçirmek istemiyorum olişim
sen bana ne güzel iltifat etmişin öylezekiyim di mi
evet mızır kız çocuğuyum bende nafta öyle diyo
ve fiziğin çok orantılı tabi her zaman dikkat etmeli insan ama senin artık vermen gereken gram yok
merve çok çok geçmiş olsun
ya benimki çok yaramaz mesela sen ben minik buluşsak gelirdim ama o kadar kalabalıkta rahat edemezdim
özgecim oliş zaten bu topiç için bi çağrı yaptı c.tesi onu diyo
cevap veren olmamış diye
kendi aramızda buluşalım diyok
kız beni görseniz zaten kalpten gidersiniz
öyle tatlımm kötü niyetle söylemedim ama doğruya doğruya benimki çok yaramaz mesela sen ben minik buluşsak gelirdim ama o kadar kalabalıkta rahat edemezdim
iltifat için söylemedim cnm gerçekten de öyle düşündümmUzun vade kullanmam 4-5 ayı geçirmek istemiyorum olişim
ve fiziğin çok orantılı tabi her zaman dikkat etmeli insan ama senin artık vermen gereken gram yok
özge ben senin netten eşin ve oğlunla fotona bakmıştım çok hoştunkız beni görseniz zaten kalpten gidersiniz
sabah bisiklete bindim yine yoruldum baya soğukta
güneş, yamur, dolu, kar ve rüzgar hepsini yaşadım10ar dk arayla
ayy aşık oldum istanbula tekrar galata köprüsünden geçerken öyle güzeldi ki boğaz zümrüt yeşili
dişim ağrıyo dişçiye gidicem zorla umarım dolgularda problem yoktur en son ocak ayında 6 tane dodurtmuştum kotam dolduuuu :84::84:
neyse görüşmek üzere kızlar çok öptüm hepiniziiii
Uzun vade kullanmam 4-5 ayı geçirmek istemiyorum olişim
kız beni görseniz zaten kalpten gidersiniz
slm kevsercim nbrmrb kızlarnasılsnzz olalacm fotolarınzı gördüm çok güzl cıkmışsınz ayr kilo konusndada söylenck bisöz bulamadm :82:ben olsam böyle daha ne istiyeym valla fıstık gibi hatunlarsınz hepinizde:97:
buarada grip oldum bende başımın ağrısı felaket dinlenmedeym dünden beri
dün bişey yemedim diyebilirm kahvaltıda yarım dilm ekmk,1kkdan az peynr 1br çay
akşam
2k pilav,3kaşık nohut..
bugünki menm
sabah
1dilim keoekli ekmek
1br şekersz çay
4zeytin
patates kaynatma,peynir
ara
2kivi
1br kuşburnu çayı öğle-yok...cmrtesi leslieye başladım2gndr yapamıyorum iyleşince tekrr başlıcam inş
siyah turbu ben de duymuştum.. sana da geçmiş olsun mervecim..nafcım ben iyiyim öksürüğüm kaldı sadee.onu da annecim siyah turpu oydu içine bal koydu.sulandıkça onu içiyorum.çok faydası varmış.ilaçda içiyorum tabi bi yandan.
amcam nasıılll,kolları karnı sargıda.2.dereceden yanıkmış.bu gece hastanede kalcak.yarın duruma göre belki taburcu ederim dedi doktor.uyuşturucu krem sürmüşler sızı hissetmiyorum dedi amcam.ama yanık işte.öyle eline su dökülmesine benzemez.adamın üstüne buhar patlamış.120-130 derece diyo amcamçok üzüldüm babamdan çok severim.nası koştur koştur gittim anlatamam varya.
öyle tatlımm kötü niyetle söylemedim ama doğruya doğru
iltifat için söylemedim cnm gerçekten de öyle düşündümm
evt cnm şişkinlik haricinde problemim yok o da kiloyla alakalı değil zaten.. keşke olsa da kurtulsam..
son 6 ayda 300 gr verdim sadece
52.5im
52 olmak istiyorum.. 500 grcık.. ilk düştüğüm kilo..
zaten boy kilo farkım şu an 6.5.. o zaman da 7 olacak..
minikcim sana hangi saç renkleri yakışır diye düşünmeye başladımmşu anki hali boya mı
şimdiki rengin de güzel.. sadece benim oce merakım yanında saç rengi merakım da var
ben geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?