Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

plastik tabakla dağıtılıyor zaten o kadar insana porselen çıkarcak halin yok ya canım
hee o zaman olur bak canım.pasta,kuru pasta meyve suyu.
çünkü kuzenimin nişanı evde oldu 80 kişi vardı nerdeyse mutfaktakiler bulaşık yıkamaktan felç oldular

[[

[
merveecimm hayırlı olsunn damat adayın...ve nişanın tatlım
sağol canım teşekkür ederim.daha var ama şimdiden telaşeye düştüm
bende 2008 de doğum yaptım

merve bence pastasız olmaz pasta meyvasuyu yeter nişanda (kek olmaz)

kız keki isteme günü için düşünüyorum.
nişandada pasta kuru pasta meyve suyu

kıslarr bende çıkıyorumm iyakşmalrrrrr öptüümm hepinizii..nafiyemiii de çıkmış galiba...

merve özge şahmaran görüşrüzz kıslarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
aa bizde 2008:97::97::97::97:

Ayy ne güzel kaçında :97:

Çok geçmiş olsun canım yok canım evlilik yıldönümümüz değil ama yinede teşekkür ederim

Ben nişanımda pasta yaptırmıştım :97: pasta,sigara böreği,tatlı kurabiye,poğaça vardı sanırım bide :97: porselen ve cam servis tabaklarında servis etmiştik 70 kişi kadar vardı canım :97: hazır kek ve meyve suyu çok basit olur bence :78:

Birde istemeye kısır yerine mercimek köftesi yap bence çünkü kısır dökülebilecek bişey bide ser4visi problemli :97: mercimek köftesinde öyle bir problem çıkmaz sanırsam hem sayılı koyulacağı için tabak hazırlamada da iyi olur

iyiyim melisim sen nasılsın

1 çeşit daha tatlı yap tek çeşit olmuş tatlı kız

ayy ben nişanımda pasta kesmediğime çok pişmanım sen kes eğer kesebilirsen canım

Bencede kek olabilir ek olarak :97:

nafım nişanda o kadar şey yapamam.zor olur.ama istemede olur bak.haklısın kısır yerine mercimek köftesi daha mantıklı

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar öptüm hepiciğinizi

İyi akşamlar tatlım dikkat et kendine

kıslarr bende çıkıyorumm iyakşmalrrrrr öptüümm hepinizii..nafiyemiii de çıkmış galiba...

merve özge şahmaran görüşrüzz kıslarrrrrrrrrrrrr

Gülegüle canmm dikkat et kendine ben çıkmadım saklanıyodum hihihi

nafımmm senide kocamnn öpüyorummmmmm

Bende öptüm seni hemşomm

nafım nişanda o kadar şey yapamam.zor olur.ama istemede olur bak.haklısın kısır yerine mercimek köftesi daha mantıklı

Neden ki canım :44: zor olmaz o kadar kız pastayı zaten pastahaneye yaptırıyosun , sigara böreklerinide birgün önceden sararsın o gün kızartılır oldu bitti

Bende öptüm seni hemşomm

Neden ki canım :44: zor olmaz o kadar kız pastayı zaten pastahaneye yaptırıyosun , sigara böreklerinide birgün önceden sararsın o gün kızartılır oldu bitti

olablir nafım.ama porselen tabak kullanmicam.plastik tabak kullancam yaaa.istemede yeterince süslü olcak zaten herşey.:89:

olablir nafım.ama porselen tabak kullanmicam.plastik tabak kullancam yaaa.istemede yeterince süslü olcak zaten herşey.:89:

Sen bilirsin tatlım ben kendi yaptıklarımı anlattım :97:

Bide bizim istemede eşim pasta yaptırtmıştı getirmişti esktradan onu kestik dağıttık

Çok heyecanlı bu telaşlar :97:

Damadın kahvesine tuz koycaksın dimi kız

oooooooooooof amma çene çalmışsınız haaa. geçmişi okumaktan yazamıyordum az dahaa. epeydir menümü paylaşamıyordum bugün başlıyam barii..
Sabah: Yarım simit yiyebildim başkada birşey yoktuu.

Öğle : bir tabak kabak yemeği, karışık salata, iki kaşık tahin pekmez,bir parçacıkta tuzlu kek

Arada sabahtan kalam simidimi lüplettim o kadaar..

Benim suçum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…