- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.961
hee o zaman olur bak canım.pasta,kuru pasta meyve suyu.plastik tabakla dağıtılıyor zaten o kadar insana porselen çıkarcak halin yok ya canım
sağol canım teşekkür ederim.daha var ama şimdiden telaşeye düştüm[[
[
merveecimm hayırlı olsunn damat adayın...ve nişanın tatlım
bende 2008 de doğum yaptım
merve bence pastasız olmaz pasta meyvasuyu yeter nişanda (kek olmaz)
aa bizde 2008:97::97::97::97:
iiyim bendee napımmm birazz soguk algınlıgı varr dı sırtım agrıyorr ama iiymm işte,,,naiş evlilik yıldönümünmüüüü canımmm kkuutlu olsunnnn herdaimmm
naihanoşum nasılsınnn canımmm
nafım ne düşünüyoruuummm ıımm
tanışma ve isteme aynı gün olur büyük ihtimalle
-poğaça
-börek
-kurabiye
-kısır
-sarma
nişanım çok kalabalık ve evde olacagı için hazır kek ve hazır meyve suyu dağıtmayı düşünüyorum.o kadar millete tabak yetişmez
iyiyim melisim sen nasılsın
1 çeşit daha tatlı yap tek çeşit olmuş tatlı kız
ayy ben nişanımda pasta kesmediğime çok pişmanım sen kes eğer kesebilirsen canım
Ayy ne güzel kaçında :97:
Çok geçmiş olsun canımyok canım evlilik yıldönümümüz değil ama yinede teşekkür ederim
Ben nişanımda pasta yaptırmıştım :97: pasta,sigara böreği,tatlı kurabiye,poğaça vardı sanırım bide :97: porselen ve cam servis tabaklarında servis etmiştik 70 kişi kadar vardı canım :97: hazır kek ve meyve suyu çok basit olur bence :78:
Birde istemeye kısır yerine mercimek köftesi yap bence çünkü kısır dökülebilecek bişey bide ser4visi problemli :97: mercimek köftesinde öyle bir problem çıkmaz sanırsam hem sayılı koyulacağı için tabak hazırlamada da iyi olur
Bencede kek olabilir ek olarak :97:
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar öptüm hepiciğinizi
kıslarr bende çıkıyorumm iyakşmalrrrrr öptüümm hepinizii..nafiyemiii de çıkmış galiba...
merve özge şahmaran görüşrüzz kıslarrrrrrrrrrrrr
nafımmm senide kocamnn öpüyorummmmmm
nafım nişanda o kadar şey yapamam.zor olur.ama istemede olur bak.haklısın kısır yerine mercimek köftesi daha mantıklı
Bende öptüm seni hemşomm
Neden ki canım :44: zor olmaz o kadar kızpastayı zaten pastahaneye yaptırıyosun , sigara böreklerinide birgün önceden sararsın o gün kızartılır oldu bitti
olablir nafım.ama porselen tabak kullanmicam.plastik tabak kullancam yaaa.istemede yeterince süslü olcak zaten herşey.:89:
oooooooooooof amma çene çalmışsınız haaa. geçmişi okumaktan yazamıyordum az dahaa. epeydir menümü paylaşamıyordum bugün başlıyam barii..
Sabah: Yarım simit yiyebildim başkada birşey yoktuu.
Öğle : bir tabak kabak yemeği, karışık salata, iki kaşık tahin pekmez,bir parçacıkta tuzlu kek
Arada sabahtan kalam simidimi lüplettim o kadaar..
herkese selam mervecim hayırlı olsun şimdiden canım darısı tüm bekarların basına
hb. nasılsın?selam asya cım hoşgeldinnn
Selam canım nasılsın nasıl oldun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?