- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.981
hb. nasılsın?
sağol nafcım dün gittim dr. ilaç kullanıyorum öksürdükçe boğazım yırtılıyor ama genel anlamda iyiyim bi kırgınlık halsizlik yok
hb. nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın
Doktora gitmene sevindim canım dikkat et kendineöksürüğe bak kara turp varya onun içini oy bal koy yarısına kadar sonra sabahtan akşama yada akşamdan sabaha kadar beklet o sulancak aç veya tok karnına 3 gün iç anında etki edecektir canım
Ben öksürüğü onunla attım :98:
Doktora gitmene sevindim canım dikkat et kendineöksürüğe bak kara turp varya onun içini oy bal koy yarısına kadar sonra sabahtan akşama yada akşamdan sabaha kadar beklet o sulancak aç veya tok karnına 3 gün iç anında etki edecektir canım
Sağol önerilerin için canımmmmmmmmmmmmmmmSen bilirsin tatlımben kendi yaptıklarımı anlattım :97:
Bide bizim istemede eşim pasta yaptırtmıştı getirmişti esktradan onu kestik dağıttık
Çok heyecanlı bu telaşlar :97:
Damadın kahvesine tuz koycaksın dimi kız
teşekkürler bitanem.amiinnn inşallahherkese selam mervecim hayırlı olsun şimdiden canım darısı tüm bekarların basına
evet asya bende denedim işe yarıyo ciddenDoktora gitmene sevindim canım dikkat et kendineöksürüğe bak kara turp varya onun içini oy bal koy yarısına kadar sonra sabahtan akşama yada akşamdan sabaha kadar beklet o sulancak aç veya tok karnına 3 gün iç anında etki edecektir canım
nihan geçen haftada erken çıktı bu haftada ne var acabaaaa
nihan geçen haftada erken çıktı bu haftada ne var acabaaaa
evet duymustum bunu deniyeceğim canım sağol tavsiyen için
bunu bir kaçtır duyuyorum bende kara turpun çok faydalı olduğunuda okumuştum. aklımda bulunsun canım valla...
Sağol önerilerin için canımmmmmmmmmmmmmmm
koymam mıııı koycam tabi kızzzz
teşekkürler bitanem.amiinnn inşallah
evet asya bende denedim işe yarıyo cidden
bende merak ediyom
4.400 üncü sayfamız vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun allah çenemize zeval vermesin:126::126::126::126::126::126::126:
sooonnnnn 35 dk
ay canım çok sıkıldı beee işim yoğun değilya alışmışım yoğunluga deli gibi çalışmayada sıkıldım şimdi.neyse alışırım en kısa zamanda jet hızıylabütün çeyiz sitelerini talan ediyorum :123::123::123::123::123::123::132::132::132::132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?