Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bişi daha dicem kimse yanlış anlamasın
aöf üniverste sayılmıyor iş hayatında.
bende aöf mezunuyum ve bunun eksilerini cok yaşadım
hatta bazı firmalar hususi örgün öğretim veya aöf hariç diye ilan veriyor.

haklısın olişcim doğru söylüyosun.baştan konuşuldu bunlar.ama bu kadar zoruma gideceğini bilemedim.bikaç gün sabretsem alışır mıyı bilmiyorum.hiç olmazsa iş olarak rahat diyorum.bilmiyorum yani kafam karışık.bi kaç gün sonra hala böyle düşünüyo olursam çıkarım diyorum.
evliliğe gelince,1 sene nişanlı kalıcam.o sırada eğer anlaşamadıgım bana uymayan yönleri olursa bitiririm evlilikten önce mutlaka.k daha önceden tanıdıgım biriydi bu

haklısın cnm erkekler kadından emir almamak için canımıza okuyolar..
varsa yoksa ç.kleri :84:
sen ingilizce öğren cnm takılma bunlara
daha nice kapılar açılır o zaman
konuşsana patronunla bugün hemen yazıl bi kursa...

mervecim bi arkadaşımla konuştum çoğu işyeri böyle dedi

ama tabi öyle olmayanlar da var az da olsa..

puanın kaç bilmiyorum ama mayısta açılacak kpss kadrolarına başvurmanı ve bu atamaların taban puanlarını öğrenmeni tekrar tavsiye ederim cnm..
seçim nedeniyle deli gibi kadro açılabilir belli olmaz..

evet aöf ünv sayılmıyo haklısın.ama benim annem babam ilkokul mezunu.bu onlar için müthiş gurur versi bişey.kardeşimde üniverstede okuyo.onlardaki gurur görme sen minik...
sende haklısın,iş hayatında ön muhasebe yapanlar bunları yapıyo.
ama ben hiç yapmamıştım.çay tmm zaten yapmıştım daha öncede.bulaşığada eyvallah.hadi ofis sil süpür onu da yaptım.ama tuvalet temizlemedim hiç.genelde işçiler temizliyodu.

incelicem canım aklımda o mesele de.çok teşekkür ederim

mervecim belli bi süre dayan bakalım eğer çok stres olursan çık bence
çünkü hiç bişey senin sağlığından önemli değil stres bi çok hastalığın sebebi çünkü

mervecim belli bi süre dayan bakalım eğer çok stres olursan çık bence
çünkü hiç bişey senin sağlığından önemli değil stres bi çok hastalığın sebebi çünkü

bende öyle düşünüyorum nihancım.bir ik hafta dişimi sıkayım.ilersi allah kerim.alışırım belki.
kız sabahtan beri öksürükten nefes alamıyorum.öksürdükçe midem de bulanıyo.suratım domates gibi oldu.
ama işimin rahatlıgından dolayı alışırım belki. 1 sene sonuçta ölmem ya diyorum.bi de ya daha iyisini bulursam diyorum.en azından tuvalet yıkamicam bi yer

bence sen çok sıradışı bi kadınsın cnm ben sana çok saygı duyuyorum

mervecim gerçekten ihtiyacınız varsa tuvalete de takılma bunların hepsi insana çook şey öğretir çok güçlü yapar sonra ilerde kimse yıkamaz seni

ama kariyere bi CV de yap, istersen ben de yardımcı olurum sonra cilalı bişi yaparız
ordan iş ara
tanıdıklarınla konuş
kpssyi takip et bu sene
daha güzeli illa ki olur hep buna inan.. bak minike neler başarmış..

moralini bozup yıpratma kendini yani..

olişim param yok olsa hemen yazılcam
patrona desem gönderir belki ama gebe kalmak istemiyorum.
o yüzden iş değiştirmeyi bekliyorum.

merviş hayırlısı olsun. içine sinmezse cıkar sınavlardan sonra iş ararsın.

bende bi kahve içim de mi çifte kavrulmuş lokumlarım.
haftaya mensubu oldugum siyasi partiye gidicem kafamda bi iki şey var bakalım yapabilcem mi :26:
bide türk ticaret kanununu indirip okumaya baslamam lazım ve yeni geçen torba yasasınıda ..
of of

he oliş düzeltiyorum.tuvalet temizliği konuşulmamıştı.işçiler temizliyo sanmıştım ben
o zaman böyle konuşmamıştık diyebilirsin şansını denersin en azından..

bu arada bu 2. iş di mi diye sormuştum? burası ilk gidip çıktığın yerden daha mı iyi?

işin sırrı ne biliyo musun cnm
insanlar ezecek seni
dayanman gerektiğinde dayanacaksın
ama hep kendine güvenip ilerleyeceksin
onlar seni küçültmeye çalışsan da
sen hepkoskocaman hissedeceksin içinde..

evet canım olişe katılıyorum
aynı zamanda iş te bak

kuşum bence öyle düşünme
patronla konuş yazıl
2 kurluk bişi seç mesela
1 alana bi bedava falan yapıyolar
başlamayı erteleme çünkü senin hayatında en önemli anahtar bu
boşa vakit kaybetme

bu arada bana da kulis yapmayı öğret lütfen
bebek surat olmaktan sıkıldım çok saf kalıyorum bazen
bari görüntüm saf içim tilki olsunn sezgilerim iyidir çünkümm

Son düzenleme:
şu anda ihtiyacım yok canım para olarak.
ama nişanlancam haziranda.sabretmem lazım.dişimi sıkmam lazım.çalışmazsam ben nişanlancam diyemem aileme.herşeyimi kendim alıcam çünkü.
kariyere gelince.orda hep ünv mezunu arıyolar.bi dönem çok takıldım ama bişey çıkmadı

evet canım 2. iş.
işte bi de bu açıdan bakıyorum.böyle şeylere katlanırsam ilerde çok güçlü bi kadın olurum.hayat karşıma daha büyük sorunlar çıkartıcak dayanmayı öğrenmeliyim diyorum.allah büyüktür olişim.kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş.bi kapı açılır elbet.hakkımda herşeyin hayırlısı.zamana bırakcam

merve olişin dediği gibi biz böyle konuşmamıştık diyebilirisn bi şansını dene bencede

kız benden başka yapacak kimse yok.işçilern tuvaleti ayrıymış.aşağıda imalatın içindeymiş.burdaki tuvaleti 4 kişi kullanıyoruz.3 patron bi de ben.
aksi gibi bi de klozet yani.

burda ablayla mısır patlattık çayla yiyoz
süper dışarda da kar yağıyor

Ne güzel

oliş o meseleyle alakası yok hayatım tamamen farklı bi konu.yaa sizede anlatmaya korkuyorum offfff beni yanlış anlamanızdan ters tepki almaktan korkuyorum

:44: :44:

Ne güzel işte canım hayırlısıyla gelsin haberin

Bence çok büyütülecek bişey yok :97: bir yerden başlaman lazım mervecim karşına çıkan ilk zorlukta pes edersen ilerleyemezsin. En azından ben öyle düşünüyorum

Bende geçtim o yollardan ama sabrettim ve şuan bulunduğum konumdayım :97: hala yeri geldiğinde telefona bakıp patronuma çay götürebiliyorum :97: hiçte gocunmuyorum. İhtiyacım mı var yoo çalışmasam eşim bana bakar :97: ama ben eşinin eline bakabilecek birimiyim bu saatten sonra hayır :94: (Yanlış anlamayın ev hanımlarına asla laf etmiyorum.Benim annemde ev hanımı Ben çalışmanın, kendi paramı kazanmanın tadını almış kolunda bileziği olan bir kadınım bunu demek istiyorum. )

Ayrıca ben üniversite mezunu değilim aöf terkim yani mezuniyet lise kimse yanlış anlamasın ama ben üniversite mezunuyum bunu yapmam lafı bana çok saçma geliyor. Okumak demek tepeden koltuğa oturulacak demek değil ki :97:

Çok basit bir örnek vereyim benim lise arkadaşım üniversite okudu derece ile bitirdi. 6 senedir evde oturuyor. O paraya çalışmam, o işi yapmam diyerek :97: Ben okumadım ama 10.5 yıldır çalışıyorum onun üniversite bilgisinin kat kat üstü işyeri bilgim var . Hııı mükemmelmiyim asla bilginin ve bilgili insanların karşısında saygıyla eğiliyorum hergün yeni birşey öğrenme isteği ile araştırıyorum ve çalışıyorum.

Çok uzattım kusura bakma mervecim ama bence çok ciddi problemler değil bunlar tabiki son karar senin

Ne olursa olsun ailenden birşey saklama bence ne yapıyorsan onu anlat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…