- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.141
hepinize afiyet olsun kızlar
menülerim:97::97::97:
dün akşam
3 servis kaşığı ıspanak
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
bu sabah:97:
yarım kk helva
6 zeytin
1,5 kk kadar peynir
çay
2 dilim ekmek
1 tabak kadar patlamış mısır
:114:
öğleni beleşe getiremedim:100:
1 tane lahmacun
ayran:125::125::125:
Sağol cnm
Afiyet olsun canım
Nihan kız sonunda wcden çıkabildin bende girebildimbak nasıl sevinçle dans ediyoz
koptum ya
sana yaptığım o kadar işkenceden sonra:78: hala benle dans ediyon kuşum sağol
Edicem tabi bugüne bugün aynı 100 numarayı paylaşmışız
naber kızlar
iyiyim canım teşekkür ederimİyilik merviş senden nbr
iyiyim canım teşekkür ederimsabahki duygusallığım yok buraya rahatlıkla girebiliyorumya onun için kolay atlatıcam inşallah :2:
Ne güzel
:44: :44:
Ne güzel işte canımhayırlısıyla gelsin haberin
Bence çok büyütülecek bişey yok :97: bir yerden başlaman lazım mervecim karşına çıkan ilk zorlukta pes edersen ilerleyemezsin. En azından ben öyle düşünüyorum
Bende geçtim o yollardan ama sabrettim ve şuan bulunduğum konumdayım :97: hala yeri geldiğinde telefona bakıp patronuma çay götürebiliyorum :97: hiçte gocunmuyorum. İhtiyacım mı var yoo çalışmasam eşim bana bakar :97: ama ben eşinin eline bakabilecek birimiyim bu saatten sonra hayır :94: (Yanlış anlamayın ev hanımlarına asla laf etmiyorum.Benim annemde ev hanımıBen çalışmanın, kendi paramı kazanmanın tadını almış kolunda bileziği olan bir kadınım bunu demek istiyorum. )
Ayrıca ben üniversite mezunu değilim aöf terkim yani mezuniyet lisekimse yanlış anlamasın ama ben üniversite mezunuyum bunu yapmam lafı bana çok saçma geliyor. Okumak demek tepeden koltuğa oturulacak demek değil ki :97:
Çok basit bir örnek vereyim benim lise arkadaşım üniversite okudu derece ile bitirdi. 6 senedir evde oturuyor. O paraya çalışmam, o işi yapmam diyerek :97: Ben okumadım ama 10.5 yıldır çalışıyorum onun üniversite bilgisinin kat kat üstü işyeri bilgim var . Hııı mükemmelmiyim aslabilginin ve bilgili insanların karşısında saygıyla eğiliyorum hergün yeni birşey öğrenme isteği ile araştırıyorum ve çalışıyorum.
Çok uzattım kusura bakma mervecimama bence çok ciddi problemler değil bunlar tabiki son karar senin
Ne olursa olsun ailenden birşey saklama bence ne yapıyorsan onu anlat canım
kızlar ben regl oldum ve çikolata yedim
canım pekala işçilede sırayla yapabülürr..aygncüm sağol canım.ama başka temizleyecek kimse yok.ben wc lerin ayrı oldugunu bilmiyodum.1 wc sanıyodum.onuda işçiler temizliyo sanıyodum.benden başka yapacak kimse yok.mecburumm :2:
afiyet olsun ye bacım ye
afiyet olsun ye bacım ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?