Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

isabetli yerine işaretli demişim
diyetisyenimin ilk işi süt tozunu yasaklamak oldu bana
ama şu var ben süt içmem sütlü bişi içmem
sütle ilgili herşeyi yerim süt hariç
eee danalar gibim 2 yaşına kadar cug cug cug emmişim
bide annem kücükkene her fırsatta dayıyodu sütü belli bi yaştan sonra içiremedi

kız ne yiyom ben..
çok dikkat ediyom artıkın..
aç geziyom layn.
hadi neyyyn şanslısın ben o kadar yesem ve aynı yürüyüşü yapsam kesinlikle kilo veremezdim sen veriyorsun ne güzelişte

süt tozu değil cnm
içinde yağ ve glikoz şurubu felan var:

6.belli bir dönem o'nsuz hazır kahve içemediğim, dolabımda her daim bulunan, günün birinde kazayla paketi yırtılıp elime döküldüğü zaman elimi yıkadığımda gördüğüm manzara sonucu bir daha ağzıma sürmediğim beyaz toz.

suyla temas edip elime yapıştığı zaman, temizleme sürecinde, bununla temas eden zavallı midemin hali film şeridi oldu geçti gözlerimden.

12.kahve beyazlatıcısı olarak geçer adı. ayrıca temel bileşeni glikoz şurubu olduğundan kalorisi yüksektir. diyet sebebi ile şeker kullanmayıp yerine bunu boca edenleri uyarırım

senin gene iy,ben 5 yaşıma kadan yalancı emzik emdim..

ayy oliş ben hiç sevmem neskafeyi hele helekide süttozlu içersemde normal sütle içerim.süttozu nedense bende işkinlik yapar hiç sevmem rahatsız eder hep beni içmek zorunda kalıyom bazen misafirlikte..

aslında baya zararlı bişi cnm 3ü1aradalarda hep var.. aslında yağ ve şeker süttozuyla alakası da yok.. evet sindirim sistemine de zararlı zaten.. benim canım bazen çekiyo.. o zaman çb 3ü1arada çok kahveli içiyomm

ayy çok sevindim darısı benim kocamın başına.
kesin sen ikna etmişsindir cilveli garı..
buarada eşin ne iş yapıyo canım.?
yok valla cnm ben desem inadına tersini yapar
az başının etini yemedim en sonunda pes etmiştim
artık başına taş mı düştü noldu bilmiyorum
kendikendine bırakmaya çalışmaya başladı
bana da bişi söylemedi ama evde sigara dumanı olmadığından farketmem zor olmadı
hatta hiç ses etmedim ters teptiğini bildiğimden
fazla umutlu da değilim umarım bırakır bu sefer.. umutlanınca üzülüyorum çünkü..
keyif sigarasına karşı değilim.. ama tiryakilikten nefret ediyorum.. çok zor aynı evde.. madden de çok saçma o paraya krallar gibi tatil yapılır, ne bileyim bi sürü şey yapılır
eşim teknisyen cnm

çok nadir içiyodum.bundan sonra içipte alışmasam daha ii

ayy şirin şeyy..
uykum geldii

kaçıyorum ufaktannn

iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarrr

iyi geceler tatlım benimde geldi uykum.

iyi geceler olişim ..
bende bi cigara içim kaçam
benim cigarayı bırakmam sanırım
türklerin uzaya cıkması ile eşdeğer
hamile kalırsam bırakırım seve seve
ama oda imkansız
yaşasın tiryakilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…