- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.361
günaydınnnn canımgünaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnasılsınız kızlar
:18::18::18::18::18::18::18:
12-13 kg fazlan var cnm yaşın çok gençolduğundan kolay verirsin
sen bi evlen habire yemek yap anlarsın kuzucumm
valla cnm benim hiç susamadığım günler oluyohiçç aklıma gelmiyo turşu yesem bile su içesim gelmiyo bende bi anormallik mi var anlamadım
valla cnm benim hiç susamadığım günler oluyo
ama hiç içmezsem akşama kötü oluyorum garip bi bitkinlik geliyo kafam bi dünya oluyo yorgunluk çöküyo
su içmek için susamayı beklemiyorumo yüzden artık
kızlar aldığım kotlar uzundu
altlarına bi tane ayakkabı düşünüyorum topuklu ama rahat bişi bulucam mevsimlik deri olsun istiyorum
ne dersiniz
düz ayakkabıya göre değil topukluya göre kestircem paçaları
şimdiye kadar aldığım platform tabanlı olmayan tüm ayakkabılarım kutularda duruyo
yoksa topuklularım var yok değil ama giyemiyorum
kızlar aldığım kotlar uzundu
altlarına bi tane ayakkabı düşünüyorum topuklu ama rahat bişi bulucam mevsimlik deri olsun istiyorum
ne dersiniz
düz ayakkabıya göre değil topukluya göre kestircem paçaları
şimdiye kadar aldığım platform tabanlı olmayan tüm ayakkabılarım kutularda duruyo
yoksa topuklularım var yok değil ama giyemiyorum
sabah dolmuşta basamakta geldim.kapı kapanmıyodu o kadar doluydu dolmuş.dondumçok hastayım ateşim çıktı şu anda ısındıkça zaten öksürüyodum.daha kötü oldum
canım benimm hem kısa boyluyum bacak boyum da vücuduma oranla iyice kısaaoliş bence düz babetlede giyebileceğin şekilde ayarlattır paçalarını.yazın düz şirin şirin babetler dar paça kotlarla çok tatlı oluyo
galiba dolgu ve platform duble bi ayakkabı bulucambende istiyorum hafif topuklu böyle hanım hanımcık dar paça kotumun altına çok güzel duruyo
zaten iş için düşünüyorum cnmproblem olmaz heraldeeozaman da evin içinde falan yada ayakkabılarını çıkardığında çok uzun duruyor
geçmiş olsun mervecim evde yorulma kendini bakıma al olabildiğince çok sık hastalanıyosun bu aralar kanımca moralin de sağlığını çok etkiliyosabah dolmuşta basamakta geldim.kapı kapanmıyodu o kadar doluydu dolmuş.dondumçok hastayım ateşim çıktı şu anda ısındıkça zaten öksürüyodum.daha kötü oldum
erken çıksan cnm 15 dk en azından sokaklarda geçmez vaktinevet canım aynen.dolmuşlar dolu geçiyo yaaaa.8 den 8 buçuğa kadar dolmuş bekledim zaten beklerken dondum :26: bide kapıda geldim.bi de trafik vardı.9 u geçiyodu iş yerine geldiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?