Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hiçç aklıma gelmiyo turşu yesem bile su içesim gelmiyo bende bi anormallik mi var anlamadım
valla cnm benim hiç susamadığım günler oluyo
ama hiç içmezsem akşama kötü oluyorum garip bi bitkinlik geliyo kafam bi dünya oluyo yorgunluk çöküyo
su içmek için susamayı beklemiyorumo yüzden artık

morall değilim de işte öyle olmaya çalışıyorum olişim.kafam hala karman çorman.zamana bıraktım.en kötü ihtimal 1 ay burdayım.ondan sonra hala alışmamış olursam duruma göre hareket edicem

kızlar aldığım kotlar uzundu
altlarına bi tane ayakkabı düşünüyorum topuklu ama rahat bişi bulucam mevsimlik deri olsun istiyorum
ne dersiniz
düz ayakkabıya göre değil topukluya göre kestircem paçaları
şimdiye kadar aldığım platform tabanlı olmayan tüm ayakkabılarım kutularda duruyo
yoksa topuklularım var yok değil ama giyemiyorum

oliş bence düz babetlede giyebileceğin şekilde ayarlattır paçalarını.yazın düz şirin şirin babetler dar paça kotlarla çok tatlı oluyo

bende istiyorum hafif topuklu böyle hanım hanımcık dar paça kotumun altına çok güzel duruyo

ozaman da evin içinde falan yada ayakkabılarını çıkardığında çok uzun duruyor

sabah dolmuşta basamakta geldim.kapı kapanmıyodu o kadar doluydu dolmuş.dondum çok hastayım ateşim çıktı şu anda ısındıkça zaten öksürüyodum.daha kötü oldum

evet canım aynen.dolmuşlar dolu geçiyo yaaaa.8 den 8 buçuğa kadar dolmuş bekledim zaten beklerken dondum :26: bide kapıda geldim.bi de trafik vardı.9 u geçiyodu iş yerine geldiğimde

oliş bence düz babetlede giyebileceğin şekilde ayarlattır paçalarını.yazın düz şirin şirin babetler dar paça kotlarla çok tatlı oluyo
canım benimm hem kısa boyluyum bacak boyum da vücuduma oranla iyice kısaa o yüzden babet olayıyla hiç aram yokk sana yakışır amaa

bende istiyorum hafif topuklu böyle hanım hanımcık dar paça kotumun altına çok güzel duruyo
galiba dolgu ve platform duble bi ayakkabı bulucam
çizmem öyle hem de nerdeyse 10 cm uzatıyo bacaklarımı yormuyo da
hafif topuklular bile su toplatıyo ayaklarıma yaa :26: anlamadım gitti

ozaman da evin içinde falan yada ayakkabılarını çıkardığında çok uzun duruyor
zaten iş için düşünüyorum cnmproblem olmaz heraldee

sabah dolmuşta basamakta geldim.kapı kapanmıyodu o kadar doluydu dolmuş.dondum çok hastayım ateşim çıktı şu anda ısındıkça zaten öksürüyodum.daha kötü oldum
geçmiş olsun mervecim evde yorulma kendini bakıma al olabildiğince çok sık hastalanıyosun bu aralar kanımca moralin de sağlığını çok etkiliyo

evet canım aynen.dolmuşlar dolu geçiyo yaaaa.8 den 8 buçuğa kadar dolmuş bekledim zaten beklerken dondum :26: bide kapıda geldim.bi de trafik vardı.9 u geçiyodu iş yerine geldiğimde
erken çıksan cnm 15 dk en azından sokaklarda geçmez vaktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…