- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.401
merviş bundan önceki yerde de ssk yoktu hem çıkıcan için yapçaklardı yinede çıktın üstelik orda wcde yıkamıyordun ben senin yerinde olsam çantamı alır çıkarım ssk yapmıyorlarsa
kız ordada hakaret boyutundaydı herşey.sonradan düzeldi ama bu defa müdür sulandı bana evli barklı adam hoşlanıyom senden dedi köpekinan heryer pislik dolu.
ilerde evlenince evimin altında dükkan var benimkine ait boş duruyo ama.orda ufak tefek bişeyler yapabilirim.haşlıgımı çıkarırım hiç yoktan.
ama şu anda 1 ay dayanmak zorundayım.çıkmama yakında iş bakarım.en azından çok boşta kalmamış olurum
hadi ya bu kadarını bilmiyodumpi heriff
yazmışındır canım da olmadığım bi zamana denk geldi demek sayfalarda ilerleyince görmemişimburdada yazmıştım yanlış hatırlamıyosam.yazdıysam gözünden kaçtı demekki datlum.ben senin gibilerden hoşlanıyom benim hanım çiroz gibi demişti pislik .zaten bu konuşmadan sonra sadece 2 gün bekledim o da maaşımı alablmek için
gidin şekerim alın çıktıları ben gitcem vallaoliş bizim kızlar da tutturdular öğlen arası starbucks a gidelim diye
öyleetorba yasası kanunu çıktı ya
oturup okumam lazım
ben bu hükümet gibisini görmedim
o yasa çok tehlikeli okuduğum yorumlardan.
zamanında namusuyla vergisini ödeyenler keriz konumuna geçiyor ya
ay bak hatırladım gene sinirlendim
ama döküm alamda h.sonu bi okuyam muhakkak danışan olcak bilmiyodum okumadım diyemem
tee koskoca smmm'yim.
tabe totosu donan smmm'yim :86:
ssk yapmamasına üzüldüm cnmminik oku da ilk danışcak olan benim canım.
benim patron ssk yapmam 3 ay sonra ancak yaparım dedi.torba yasasını bekliyorum dedi.
faiz ve cezalaradır cnm anapara duruyoduroliş vergi borçlarına da varmış haberin olsun.ben öyle duydum araştır kesin.kaçırma bu fırsatı
mervecim demirler olan işyerinde ssk yapacaklardı diye hatırlıyorumilerde bu günlerme acıyacam resmen biliyorum farkındayım.ama elimden gelen bişey yok.ssk da yok anasını satim.nesine katlnıyorum bilmem ki.minik valla bir ayı doldurunca dewam etmeyi düşünmüyorum.çünkü 8 aydır burda olan bi çocukla konuştum.ona da 3 ay demiş.hala yok diyo.bu defa sormuş.2 ay daha bekle demiş
evetvergi borcu silinmez
vergi borcuna işleyen faiz silinir.
ki bunda da öyle faizler çekiliyor geri.
düşük faizlerle taksitlendiriyorlar
6-12-18 taksit yapıyorlar
2 ayda bir ödeme şimdilik bildiklerim bunlar
bence de cnmböle bişi varsa şimdi çık git merviş
bi cok şey kabul edilebilir ama bu hayır!
bi sürü ön muhasebe arayan yer var!
allah bu işverenlere akıl ve vicdan versin.
Bedava ya ondandır
SMMM
Kendime topuklu ciciler alıcam 1.80 olayımkilo alınca boyum küçüldü sanırım yaa :2: yada yaş gittikçe boyda küçülüyomu acaba :44:
yok artık naf kız totomla gülüyom heee
Benimde emlak vergisini araştırmam lazım geçen seninnin 2. dönemini ödememiş olabilirim :97:
Afiyet olsun cnm
canım zaten benimkininde sadece faizinde indirim var.ana parayı komple ödicem.tüm borçlarda böyleymiş.öyle dediler.
evet canım laesef öyleymiş burası.
öyle olmasa bile 3 ay ssk sız diğer tarafta çalıştım.1 ay boşta kaldım.3 ayda burda ssk sız olsam al sana koskoca 7 ay.zaman çok değerli.zaman geçiyo hayat tükeniyo.yazık günah.
işte çekip gidemiyorum.şu öğrenim kredimle öaf harcımı bari çıkarayımda öyle çıkcam.çıkmama yakında araştırmaya başlicam.
ben de..merviş bundan önceki yerde de ssk yoktu hem çıkıcan için yapçaklardı yinede çıktın üstelik orda wcde yıkamıyordun ben senin yerinde olsam çantamı alır çıkarım ssk yapmıyorlarsa
çıkmana yakın değil hemen iş bak bence cnm bazı şeyleri çok erteliyosunkız ordada hakaret boyutundaydı herşey.sonradan düzeldi ama bu defa müdür sulandı bana evli barklı adam hoşlanıyom senden dedi köpekinan heryer pislik dolu.
ilerde evlenince evimin altında dükkan var benimkine ait boş duruyo ama.orda ufak tefek bişeyler yapabilirim.haşlıgımı çıkarırım hiç yoktan.
ama şu anda 1 ay dayanmak zorundayım.çıkmama yakında iş bakarım.en azından çok boşta kalmamış olurum
afiyet olsun cnm:78::78::76::76:
ıspanak vardı yiemedim
1 kasık yogurt
1 tabak makarna
1 kepce corba
1 dilim kepek ekmee
marul salatası
ay cok yemişim
hemen konuş merve beğenmiyosa da çık git gerçektensağol nihancım aminn hayatım allah bütün herkesi böyle pisliklerden uzak tutsun..
evet olişim bahane yarattı adam.bende bilmiyodumya torba yasası ne.
kamu borçlarına af yasasına torba yasası diyolarmış meğersem.baştan bilsem o yasa çıktıki derdim.aman neyse belli işte bahane yaptıgı.8 aylık elemana 2 ay daha bekle demiş
evet içtim ama biz kalktık aşırı sıra olmaya başladı
ışığı gören gelmiş desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?