Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

annemi aradım akşama ispariş virdim
-tavık köfte
-patates kızartması
-mücver ( ımmm bayılıyorum mücvere )
ye balm ye sonrada al kiloları
evet kafamda çok büyütüyorum yaa
özgecm bende fikrimi söylüyym bencede önce kilo ver..vermen uzun sürmez die düşünüyorum hem senn iinde bi motive olur daha çok istekli olursun hemde bian önce kio vermk için uğraşırsın..2.çocuktan snra vereym kiloları dersende.. şuan için veremessin zaten çünkü kafaya koydumu insan vede koyverdimi kendini nasıl olsa sonra verirrm diye zıttına vereceğine dahada alıyo insan kilo die düşünüyorum..biraz karışık anlattım ama
haftaya gelsin kiloalr..
canm ellerine sağlık liste çok güzel vede düzenli olmuş kilo veren ark tebrikler :81:

olalacm hayırlı olsun..inş ortamın düzenn işin istediğin gibi olur

cnntürkde ümit besen canlı performans var

sağol cnm

naber kevsercim
sağol tatlımm

haftaya gelmeyenler çok olcak sanırım...özlücz sizi kızlarhemen halledin işlerinizide gelin
buarada menümü yazayım
çok abarttım ben bugn hemde çooookkk
2küçük kase kısır yedim2tane tulumba tatlısı yedim(öğle mnm misafir vardı)
akşamınada yine 6çt makarna yedim aç olduğum için değildi vardı azcık dökülmesn die yedim..sonradn pişman oldum yediğime of haftaya sıkı bidiyete girmm lazım
yemeği fazla yediğim zaman çok mutsuz hissediyorum kendimi:78:kilo moralmanda etkiliyo insanı die düşünüyorum

kevsercim abartma yemek yemen de lazım sonuçta

ama benimki yemekten çıkıyo canmya patlarcasına yedim bugün..arada böyle oluyorum zevk için yedim zamanlar oluyo böyle toksamda..bianda kilo almama sebep olacak bigün
bilmem ki cnm yanlış hatırladım heralde bana çok gelmedi hepsini hatırlamıyorum ama

he ben anlayana kadarhemen açıyorum
açtın mı kızzz güzel çalıyo de miii

menümm

sabah 250 kl
1 dilim ekmek
kk peynir
sade neskafe

ara
yok

öğle 575 kl
3 kepçe haşlanmış makarna
4 yk yoğurt
1 ferrero çiko

ara 530 kl
bi ufak ithal muz
bi bçk bardak süt
1 portakal
ufak avuç kuruyemiş

akşam 1000 kl
2 hazır tavuk kadınbudu köfte
6 dilim ekmek
4 dilim pastırma
kk peynir
1 ferrero çiko
sütlü kahve

toplam 2400 kl

spor -450 kl
80 dk bisiklet
20 dk yürüyüş

toplam 1950 kl

4dilm ekmek derken canm boyutu nekdr ekmklern

[ olişşşşşşşşş nasılsınn canım pazartesi işmei başlıcann çok sevindimm hadi hayırlsııı olsunn

başarılar diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…