- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.841
cnm vücudun ihtiyacı var 90 dk o tempoda spor yapsan ne demek istediğimi anlarsın
yürüyüş gibi bişi değil bu çok daha yorucu...
öyle cnm kafayı yemiş.. 2. doğumundan sonra daha da kilo verdi çöp olduaynen katılıyorum çökmüş yüzü..73 e 47 yazık benceya okadarda
öyle cnm kafayı yemiş.. 2. doğumundan sonra daha da kilo verdi çöp oldu
cnm böyle yiyince ne alıyorum ne veriyorum zatenkarın hareketi falan da yapıcam çok kilo verme şansım yok eriyip bitiyorum o zaman
ben yatıyorum tatlımmm
öptüm kocamaaaaaaan:92:
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kız.inşallah yaaaa ne güzel olur ki valla
şafak kaç canım ???
bende bir an önce bişeylerin tarihi belli olsa diyorum.
merhabalar herkese.boyum 1.68 kilom 65 ufak çaplı bi tosbağa gibiyim ama göbeklisindengüneydoğuda bir köy okulunda öğretmenim,yalnız da yaşıyorum burda.aldığım ve yaptığım yemekleri bitirmek durumundayım,bir de ne bulursam yemek durumundayım,bir de enerjim yerine gelsin diye hiç kesemiyrum yemekleri,can sıkıntısından da yiyor insan.haliyle burda yürüyüş yapacak yerim de yok :S nolur bana biraz gaz verinnnnn.bu arada 2 gün önce altın çilek hapı aldım,ama adet dönemim de yakın bu aralar daha da bir dana gibi yemeye başladım,bu iştehım korkutuyor beniiiiiii
hepinize iyi akşamlar kızlar..
özgecim ben seni pişman ettiysem kusura bakma canım.
ben sadece seni gaza getirmek için söyledim.tabikide hayat senin hayatın istediğini yaparsın,demek istediğim kilolarla beraber hamile kalmak szakıncalı canım..kızdırdıysam affola..
nafcım eline sağlık liste güzel olmuş..
kilo veren arkadaşları kutlarım...:97::97:
Eline sağlık nafff çok güzel olmuş tablomuz
kilo veren arkidaşları tebrik ediyorum
diğerlerinide
Slm kızlarkimse yok ama gündüz girince okursunuz siz .umarım iyisinizdir geçmişe çok bakamıyorum :) çok yazılmıştır hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize
Tabloya da baktım alışkanlıkKilo veren herkezi kutlarım Naf ,irras ve minik tebrikler Naf ,tablo çok şık olmuş şekerim
Olalacım pzt işe başlıycakmışsın cnm inşallah her şey istediğin gibi olsun, hayırlı olsun cnm
ye balm ye sonrada al kiloları
özgecm bende fikrimi söylüyym bencede önce kilo ver..vermen uzun sürmez die düşünüyorum hem senn iinde bi motive olur daha çok istekli olursun hemde bian önce kio vermk için uğraşırsın..2.çocuktan snra vereym kiloları dersende.. şuan için veremessin zaten çünkü kafaya koydumu insan vede koyverdimi kendini nasıl olsa sonra verirrm diye zıttına vereceğine dahada alıyo insan kilo die düşünüyorum..biraz karışık anlattım ama
haftaya gelsin kiloalr..
canm ellerine sağlık liste çok güzel vede düzenli olmuşkilo veren ark tebrikler :81:
olalacm hayırlı olsun..inş ortamın düzenn işin istediğin gibi olur
menümm
sabah 250 kl
1 dilim ekmek
kk peynir
sade neskafe
ara
yok
öğle 575 kl
3 kepçe haşlanmış makarna
4 yk yoğurt
1 ferrero çiko
ara 530 kl
bi ufak ithal muz
bi bçk bardak süt
1 portakal
ufak avuç kuruyemiş
akşam 1000 kl
2 hazır tavuk kadınbudu köfte
6 dilim ekmek
4 dilim pastırma
kk peynir
1 ferrero çiko
sütlü kahve
toplam 2400 kl
spor -450 kl
80 dk bisiklet
20 dk yürüyüş
toplam 1950 kl
nafım ellerine saglık tabolo için..kilo veren arkdaşlarımı tebirk ederimmm
malesef ben 500 gr almışım
günaydın hatunlar
günaydın kızlar nasılsınız
nafcım tablo süper olmuş ellerine sağlık.senide ayrıca tebrik ederim yani maşallah
oliş işe başlıyomuşsun hayırlı olsun hakkında inşallah
yine mi demişsin
öyle bişi değil kız.biliyo sevgilim oldugunu falan
dün akşam menüm:
6-7 tane tavık köfte
-az patatis kızatması
-kara lahana çorbası
-1 dilim kepekli ekmek
ara:
-bi avuç cips
-2 tane hoşbeş
sabahda kahvaltı yapmadım yine.eve erken gitcem.
bende iyyim nafım
mücveri anam yapmamış
bugün yapcam eve gdince
kahvaltıı sabah çok hastaydım yerimden zor kalktım.kahvaltılık hazırlamaya üşendim
ewet canım ilaç verdi kullanıyorum şu anda.kraker bulundurcam bundan sonra datlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?