- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.041
olişim gelmis gitmiş bile
çemkiriyom olişimhep kafasına kakıyom
melis
iylikk canımm senden özle 10 dal bi oluoyrr burdan yazdımmtlfdaydım da naber melisim
naf bilgisayar alsana kuzucummm
nerelerdesin minikcimmmm :80:
akşamları tek takılıyom hüzünlü oliiiiii
(duygu seli yapiiimmm gelirsiniz belkimmmm :87:)
günaydın kızlarrrrrr :79:
günaydın asya cım
dün aksam 20,30 da sızıp kalmışım
falcılar klasik şeyler söledi kuzum herşeyin hayırlısı olsun :)
2012 gelini didiğime bakma ben kalbimden geceni süledim
günaydık fıstıklar
kızlar yaaa ben çalışmak istiyorum hemde cok ama çocuklara kayınvalide bakmıyor kendi annemde uzaktaa offffff
çalışıp ne yapçan yaa yat aşağıııı
çalışanlar hep aynısını söylüyor evde oturanlarda tam tersini ama evde boş boş oturrmaktan daha iyi gibi geliyo bana calışmak
Günaydıınnn:81:
Dün öğle menüm
peynirli sandiviç(kepekli ekmeğe)
az sütlü nescafe
5-6 tane badem
Akşam
2 parça tavada kızarmış et
yoğurt
hergün sabahıon aynı saatinde zorunlu olduğun için kalmak bana çok zor geliyor
zaten her sabah 6.30 da kalkıyorum esimi işe göndermek için ve yatmıyorum zaten en geç 8 de cocuklarda uyanmış oluyor.
şimdi olalanın da yazdıklarını da okuyunca daha bi isteğim geldi bencede insanın kendi parasını kazanması gibisi yok
bizim burda büyük bir mobilya mağazası acılacak part time eleman alacaklarmış keşke baslayabilsem
çalışanlar hep aynısını söylüyor evde oturanlarda tam tersini ama evde boş boş oturrmaktan daha iyi gibi geliyo bana calışmak
zaten her sabah 6.30 da kalkıyorum esimi işe göndermek için ve yatmıyorum zaten en geç 8 de cocuklarda uyanmış oluyor.
şimdi olalanın da yazdıklarını da okuyunca daha bi isteğim geldi bencede insanın kendi parasını kazanması gibisi yok
bizim burda büyük bir mobilya mağazası acılacak part time eleman alacaklarmış keşke baslayabilsem
günaydın kızlar.
olişim meliscm teşekkürler kızlar sağolun yazdıklarınız için.zor bi hayat yaşıyoruz ve bayanlar için daha da zorlaşıyo her geçen gün malesef
o kadar çok istiyorsan dene ozaman canım
çalışmak iyidir. üretirsin,paranı kazanırsın.
tabi ki yorucu ve hırplayıcı ama olsun.
kocanda olsa kimseye muhtaç olmamak ,istediklerini yapabilmek.
inşallah çalışabilirsin tatlım.
evde sıkılır insan hep aynı hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?