- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.021
ANAAAAAAAAA nasıllllllllllll
tepkini yirim senin
annemlere geldim annemlerin ev daha yakın bide dolmus hemen geldi
evet bende çıkarım zatiiyi olmuş canım
gerçi biz çıkıcaz şimdi
ben geldimmm oyelkencim naberrrrr kilo hiçççççççççç veremedim topiğede aylar oldu gelmedim unutmuşsunuzdur beni iyce artık azimle canla başla 65 kilo olmam lazımmmmmmmmmm
unuturmuyuz canım seniii sen gelmişsin biz çıkıyoruz ama
yarın konusuruz canım ozaman öptüm
Len çeneniz düşmüş ben yokkengeçmişi okumaya kalksam sabah olur
Neyse çıkarken bi selam vereyimde gideyim demiştim
İyi akşamlar yarın görüşürüz kızlar
Hadi NaF kaçar
aygüncüm nerelerdesin cnm neler oliyiiimeraba tatlım nehaber..?
nihancım ne kadar dengeli yemişsin cnmgünaydın kızlar
menülerim
cuma akşamı
2 kepçe tavuklu mantar yemeği
2 dilim ekmek
2 yk yoğurt
cumartesi sabah
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek
öğlen 1,5 kase çorba
3 yk patates yemeği
1 dilim ekmek
akşam
2 servis maşasıyla çubuk makarna
3 yk yoğurt
1 saat yürüyüş
pazar
2 dilim ekmek
1 halanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
öğlen kaşarlı alabalık
yarım dilim ekmek
biraz salata
akşam
et sote 3 yk kadar
1 dilim ekmek
biraz salata
bu sabah
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
hadi neeeeyynngünaydın fıstıklarım.
h.sonu ne yedim naptım bende bilmiyorum
kendimde değildim
falcı falcı gezdim zaten:78:
geçmiş olsun tatlım otobüs yok mu hiç hem indirimli kartını kullanırsınben çok kötü başladım haftaya.dolmuşta zaten tıklım tıkış geliyorumda hergün.bu sabah çocuğun biri dayandı arkama.bişeyde diyemiyorum dolmuş çok dolu.ama bundan istifade etti.neyse ben yan döndüm çantamıda ondan tarafa aldım aramıza çanta soktum.bu defa yan döndüğüm yerden adamın biri arkamdaki demiri tutarken dolmuş sallandıkça elledi.ben kendimi çektikçe onlar dahada yüzsüzleşti.bişey diyemedim emin olamadım bi yönden işin ucunda rezil olmakda vardı.o kadar zoruma gittiki dolmuştan inene kadar zor tuttum kendimi.ağlaya ağlaya geldi.yazarken bile ellerim titriyo.psikolojim bozuldu.acaba kötü gözle bakılcak bi tipm mi var diyorum ya.ne pislik ne bu iğrençlik anlamadım.bu ülkede işimize namuslu düzgün şekilde gidip gelemicekmiyiz lanet olsun ya.çok zor bu ülkede kadın olmak çok.
erkekleri salla şekerimerkekler bizim çalışabileceğimizi kabullenemiyolar.bizimde para kazanacağımızı ve bi evi geçindirebileceğimizi hazmedemiyolar.o kadar kötü oldumki anlatamam.canım çok sıkkın.şu anda evde olup saatlerce sıcak suyun altında duş alıp yatmak istiyorum.çok kötüyüm.hiç başıma böyle bşey glmemişti.bunların hiç m kız kardeş eşi annesi yok yaaa.hiç mi düşünmüyolar ya başkasıda onlara yapıyosa diye.
hayırlısı şekerimkızlar annem çok büyük bi döşemelik kumaş fabrkasında çalışıyo.öyle kıytırık biyer değil.1000 işçi falan çalışıyo
işç temsilcsinden tut insan kaynakları muhasebesi herşeyi ayrı.ikramiyesi servisi erzağı herşeyi var.
annem insan kaynklarındaki bayanın yanına çıkmış benim durumumu anlatmış.kadında demişki gelsin yarın sabah yanıma bi görüşelim ne yapabiliriz bi bakalım demiş
nafım senin adına çooook sevindim tatlışımmm
Değer vallahi son dönemlerde geçirdiğim en güzel 3 gündü
Aşkım
Kankam
Fenerbahçemin galibiyeti
Sahilde geçirilmiş muhteşem iki gün :103:
alışverişş
noliyiiivit minik 2012 gelini olcek
acil şifalar cnmkızlar merhaba anca vaktim oldu yazmaya ben 1 haftalık izin istiyorum babam ameliyat olucak kalpten bilgilerinize
özge kız ben çok yorgunsam onda bayılıyomiyiyim canım senden naber
tek sorunum var uykuya doyamıyorum yaa sabahları kalkamıyorum akşamlarıda geç yatıyorum
eşin antebe mi gitti cnmAra
yarım nar
Akşam
100 gr kadar ızgara balık
bol salata
2 dilim ekmek
Ara
şekersiz çay
2 kk kadar fıstıklı kadayıf
Spor: Yok
22.03.2011
Sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yk biberli çökelek
roka
çay
Ara
1 tane minik fıstık ezmesi ( Antepten geldi )
beşibiyerde çay
geçmiş olsun nihancımgünaydın afiyet olsun canım
ivit bugün stresliyim eşim dün kaza yapmış ta
hayırlısı mervişcimmkızlar günaydın nasılsınız.
sabah annemlerin farbikadaki insan kaynakları mdürüyle görüşmeye gittimya.
görüştük.dediki burda pozyyon açığı yok ama çok güvenilir bi yer var eleman arayan seni orayla görüştürcem bi randevu alyim seni aricam dedi kadın.çok güvenilir iyi biliyorum orayı dedi.bizde tmm dedik
ya ben işte öğlenleri zorla yiyorum hiç içimden gelmiyokızlar karnım aç ama canım istemiyo:84::84:
aminnn4600. sayfamız vatana,mllete ve kk hatunlarına hayırlı uğurlu olsunallah çenemize zeval vermesin
kuzucum nişasta var içinde karbonhidratların en uzun zincirlisi en sağlıklısıselam naber kevserrrr
patetesin içinde çok şeker ve nişasta var diyolar dikkat et haşlamada olsa yenmemesi lazımış
ben dün akşam açık verdim cnmbu arada dün akşam falan olala girmemiş topiğe neden acaba
ben çok kötü başladım haftaya.dolmuşta zaten tıklım tıkış geliyorumda hergün.bu sabah çocuğun biri dayandı arkama.bişeyde diyemiyorum dolmuş çok dolu.ama bundan istifade etti.neyse ben yan döndüm çantamıda ondan tarafa aldım aramıza çanta soktum.bu defa yan döndüğüm yerden adamın biri arkamdaki demiri tutarken dolmuş sallandıkça elledi.ben kendimi çektikçe onlar dahada yüzsüzleşti.bişey diyemedim emin olamadım bi yönden işin ucunda rezil olmakda vardı.o kadar zoruma gittiki dolmuştan inene kadar zor tuttum kendimi.ağlaya ağlaya geldi.yazarken bile ellerim titriyo.psikolojim bozuldu.acaba kötü gözle bakılcak bi tipm mi var diyorum ya.ne pislik ne bu iğrençlik anlamadım.bu ülkede işimize namuslu düzgün şekilde gidip gelemicekmiyiz lanet olsun ya.çok zor bu ülkede kadın olmak çok.
tlfdaydım da naber melisimşahmaraann buurdayım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?