- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.181
nbr meliscimm[]
sıkmaa canını mervecimm onların ayıbı tabikii hangi niyetle oldugunu bilemiyoruz amaa ürkiyede olmyor işte her yerde varr kadın olmak zorr vessalm amaa her daimm ayaktayız
eferimmm kuzucummmolişim gelmis gitmiş bile
çemkiriyom olişimhep kafasına kakıyom
melis
anladım cnmdün aksam 20,30 da sızıp kalmışım
falcılar klasik şeyler söledi kuzum herşeyin hayırlısı olsun :)
2012 gelini didiğime bakma ben kalbimden geceni süledim
günaydık fıstıklar
ben ikisini de denedimçalışanlar hep aynısını söylüyor evde oturanlarda tam tersini ama evde boş boş oturrmaktan daha iyi gibi geliyo bana calışmak
hayırlısı inş cnm...zaten her sabah 6.30 da kalkıyorum esimi işe göndermek için ve yatmıyorum zaten en geç 8 de cocuklarda uyanmış oluyor.
şimdi olalanın da yazdıklarını da okuyunca daha bi isteğim geldi bencede insanın kendi parasını kazanması gibisi yok
bizim burda büyük bir mobilya mağazası acılacak part time eleman alacaklarmış keşke baslayabilsem
normal bence mervişşakşam çok mu kaçırdım ne 3 hafta olmak üzere ilk defa akşam adam gibi karnımı doyurdum ya
-1 kase kaşarlı domates çorbası
-2 dilim kepek ekmeğine sucuklu tost
-yeşil salata
çay
geçmişş olsun cnmgünaydın bebikim kahve yaparım ama sade
günaydın kızlarrr hepinize
kocikim hasta onu hasta hasta bıraktım geldim
gerçektenn miigeçmiş olsun nihancım.
artık yediğim içtiğim şeylerde kaloriye bakmaya başladım
oliş sağolsun
çok iyi yapmıyo olabilirsin şekerimhiç yememeye çalışıyorum canım.acıkıyorum acıkmazmıyım midem kazınıyo bulanıy herşey oluyo.ama ekmek yerine başka şeyler yiyorum.öyle yani.
ooo iyi gezmeler özgecim ne güzellkızlar teyzemin kızına dedim ki akşam yiğiti burger kıng e götürürüm belki oynasın diye dedim
teyzemin kızı kocasınla konuşmuş oda geliyor annesi de gelcek benim annemde tam o ara öteki teyzemin geliniyle konuşuyordum durun bende gelcem dedi kız kıza takılcaz bu akşam çok güzel olcak
teyzemin gelini birazdan yanıma gelir fazla yazamayabilirim
cnm renk çok güzelmesela göğüs altından oturtmalı olup aşağısı şöyle olablir diyorum
Gelinlik, Abiye, Gelinlik Modelleri, 2010,2011 Resimleri
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın nihan
günaydın canım nbr
minik yisin seniculyadan ses seda yok nerdeee bukızz
minikkkkkkkkkkk
nbr meliscimm
eferimmm kuzucummm
anladım cnm
nasısınn
arıcam seni bu hafta
ben ikisini de denedim
çalışmak daha iyi bence
ama kişiden kişiye değişebilir tabi ki
hayırlısı inş cnm...
part timesa neden olmasın...
normal bence mervişş
geçmişş olsun cnm
gerçektenn mii
çok iyi yapmıyo olabilirsin şekerim
ooo iyi gezmeler özgecim ne güzell
cnm renk çok güzel
ama bunlar açık modeller
göğsünü kapatınca hediye paketi gibi durmasın diye çok iyi dengelemek lazım tül-fiyonk olaylarını
fikir vermek dersen hiç tecrübem olmadığından aklıma bişi gelmiyo
sen seçersin zaten en güzelinii
yine çok uykum var gözlerimi açamıyorum yaaa :84::84:
benimde uykum var:93::93::93::93::93:
zaten bi gün kocam beni bırakırsa kesin bu uyku yüzünden anlaşamadığımızdan bırakır
valla yagece işten geliyo uyuyalım diye tutturuyom akşam da tartıştık o bugün öğleden sonra 3 te gitçek ben sabah, ondan uyumak istiyom tartışıyoz
hee bana da kızdı akşam12 de onla oturcam sohpet etçem kendi istediği saatte uyanıyo ben 7 de kalkıyorum ona göre de o gelene kadar ben uyuyabilirmişim pehhhhh
evet evet aynen öyle didi banada akşam bazen o gelmeden uyuyorum o gelsede dahada uyuyasım geliyo alamıyoum uykumduakşam 2buçuğa kadar uyutmadı sonra kavga ederek uyumaya gittik odaya
seninkide mi vardıyalıydı kız
günaydın kızlar
günaydıınnnnn :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?