- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.141
kzılar size bişey danışmak istiyorum
dün dışardada yürüdüm baya evdede koşu bandına çıktım hızlı tempo şimdi sol bacağım acayip ağrıyo
sizce bugün yapmasammı yada yapsammı :26:
yani diyorumki acaba hamladımı ondanmı ağrıyo :44:
niye kız iş yokmuppff pinekliyoruz
kuzum ilk başlarda birer gün ara ver ya da
her gün yapacaksan cok zorlama kendini
vücut ham zaten mazallah sakta gelme
sende haklısın canım evde olan evden şikayet eder çalışan çalışmaktanmervecim banada çalışırken vermek daha kolay geliyo :44:
ben çalışırken eve gidip gelirken otbsten iner yürürdüm yürüyüşümüde yapardım eve gidince hafif bişiler iştede öyle...
ama evde olunca eşime yemek yapıyorum hep evdeyim bişiler atıştırmak isitoyurm
bu yüzden aldım bu kadar zati
afiyet olsun canımsüper olur fıstık
muz götürüyom şimdide
bencedekuzum ilk başlarda birer gün ara ver ya da
her gün yapacaksan cok zorlama kendini
vücut ham zaten mazallah sakta gelme
niye kız iş yokmu
hava açmaya başladı artık bahar geliyo içimiz açılsın eccik
kaç gündür yapıyodum ağrımamıştı hatta bende ne güzel hiç hamlamadım diyodum eşime
kendi kendime nazar ettim
bugün yapmıycam zaten temizlik yaptım markete felanda gidicem bakalım inşlh yarına geçer
kızlar nişanım için üstü düz-taşlı falan altıda hafifden fırfırlı tüllü bi model düşünüyorum.şuna benzer gibi.ne dersiniz?
Gelinlik, Abiye, Gelinlik Modelleri, 2010,2011 Resimleri
kız üstünü göğüs altından oturtmalı istiyorum zaten öyle aşaya kadar dar olmicak
kızlar teyzemin kızına dedim ki akşam yiğiti burger kıng e götürürüm belki oynasın diye dedim
teyzemin kızı kocasınla konuşmuş oda geliyor annesi de gelcek benim annemde tam o ara öteki teyzemin geliniyle konuşuyordum durun bende gelcem dedi kız kıza takılcaz bu akşam çok güzel olcak
teyzemin gelini birazdan yanıma gelir fazla yazamayabilirim
ooo bu modelde güzelmiş ama ben maviye taktım.mavi istiyorum.aşşa yukarı kafamda belirdi bir iki model.bakalım artık yolumun üstündeki mağazalarada soruyorum fiyat araştırmayada başladımbuna benziyodu modeli tabi daha farklıydı ama
http://www.gencmekani.com/wp-content/uploads/2010-abiye-modelleri4.png
gerçi o açıktı sen türbalı olduğun için nasıl olur :26:
ohhhhhhhhhkızlar teyzemin kızına dedim ki akşam yiğiti burger kıng e götürürüm belki oynasın diye dedim
teyzemin kızı kocasınla konuşmuş oda geliyor annesi de gelcek benim annemde tam o ara öteki teyzemin geliniyle konuşuyordum durun bende gelcem dedi kız kıza takılcaz bu akşam çok güzel olcak
teyzemin gelini birazdan yanıma gelir fazla yazamayabilirim
neyse canlar ben kalkayım ufakdan markete sonrada yemek yapmaya
öpüyorum
oooo süper valla size iyi eğlenceler canım
tmm canım.biraz biriktiriyimde albüme koycam b kaç resim
mesela göğüs altından oturtmalı olup aşağısı şöyle olablir diyorum
Gelinlik, Abiye, Gelinlik Modelleri, 2010,2011 Resimleri
bende nişana çok sadec kaçmicak şekilde en sadec nası oluyosa öyle yapmaya çalışcam canımözge iyi gezmeler
yiğit sayesinde hepiniz niyetlendiniz
mervişim ben yorum yapamıyorum çünkü nişanda hep sadece giyilmesi taraftarıyım tatlım.
abiyeyle hiç aram yoktur
bunun rengi çok güzel yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?