Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızım sevin işte 7 leri gördün manyak motive ol.6 lara şurda sadece 9 kilon kaldı öyle düşün
Bide aldığım iki tanesini orda hediye paketi yaptırdım ya evde bidaha açmadım açıkçası :97: ondan herhalde :97:

Boşver merve çatlasın sözlü söylesek yeter mi merve hanımm :83:
yok kız çatlamam merak etme allah daim etsin yavruşkam sözlü söyleyin nen

evet neden böyle oluyo acaba:26:korkmaya başladım ben..buarada geçmiş olsun canm..
oğlumun boğazları çok şiş ama azmaya başladı
bense çok kötüyüm bütün gece uyumadım işlerimi toparlarsam erken kaçıcam
sorduğun için çok sağol
gemiş olsun özgecm

3lt

bu haftak sporlarımın toplamı (4 günlük)
-80 dk yürüyüş
-300 mekik
-400 bacak egzersizi
-500 bel egzersizi (oklavalı)
-300 bisiklet
kız ne bukadar böyle bunlr
4 günlük spor toplamım
110 dk yürüyüş
30 dk parkta spor aletlerinde spor
300 bisiklet
420 bacak hareketi
150 sopalı hareket
300 yanlar için bel hareketi
150 mekik

kızlar alıntı yapayım derken ocaktaki yemeği yakmışım koku gelince anladımyiyecek bişy kalmadı açım:95: çok acele çıkmm lazım alıntılarım yarım kaldı sporlarımıda yazamdım
tekr girince yazayım kilomda aynı ayrıca.geen hagtadan beri bi değişiklik yok.ama ben vücmda o değişkliğişi görüyorum sıkılaşma var nasıl oluyo anlamadım

yok yavrim ne havası :97:
geç uyuyup geç kalkmak ise hiç istediğim bişey değil eşim gece işte olduğu için uyuyamıyorumda ben

Benimki duymasın ben horul horul uyuyom o yokken

bugün arayı geç yapıyorum.cuma namazına gidip geliyolar öyle yiyoruz yemeği.

ara:
-3 adet karışık meyveli kepekli form bisküvi (81 kalori)
-çay

Afiyet olsun cnm

hoşbulduk canım
evet kabus görmeseydim yine uyurdum herhalde bi yarım saat daha
rüyamda tartılıyorum habie aynı geliyorum nasıl sinirleniyorum
anladımki her prşmbe gecesi benim kabus geem artık

Diyette olan birinin kabusu da bu olsa gerek canım

çatla merve çatla

toton acıkta kalmıştır belkim :86:
totom açıkda kalsa daha başka görüyorum bu toto açılmasına değilde daha çok kafayı yemeye bağlı

kızım sevin işte 7 leri gördün manyak motive ol.6 lara şurda sadece 9 kilon kaldı öyle düşün

yok kız çatlamam merak etme allah daim etsin yavruşkam sözlü söyleyin nen

Özge söylesin

Canım tekrar geçmiş olsun basenlerimi bırakın nennn bende bi kere yemek yaktım evlendiğimden beri çok kötü olmuştum yaa kilon kaç yani ? tmm tmm aynı diyorum ben

haha en güzel hediyeyi benimki verdi dogum günümde
büyük baş hayvan =angus
yani kendisi

..............................................................................................................................

..............................................................................................................................

O da kötü bişe cnm

döv beni hırpala beni
psikopota bağladım galiba sabırsızlığı burdada belli ediyorum sıyırmak sıyırmamak arası gidip geliyorum

Ağustos ayında hedefine ulaşmış olcaksın haftada 1 kilo versen canım :92: öyle düşün

aysencim sana ne dedim baştan ben
ilk hafta bende 4 kilo vermiştim sonraki hafta 1,5 kilo vermiştim.motiveni sakın kaybetme demiştim dimi bebemm

O da kötü bişe cnm

evet öyle :97::97:

Ağustos ayında hedefine ulaşmış olcaksın haftada 1 kilo versen canım :92: öyle düşün

ahh ahhh ağustoslar olurmu zamanlar geçermi

neyse benim bugün manyaklığım üstümde herhalde saçmalıyorum :86:
gidip kahvaltımı edeyimde kendime geleyim

Napimmm yaaa biliyorum herkes hoşlanmaz ama ben çok seviyorum hayvanlarıı fareleri bile (lağım faresi değil tabiki ondan korkuyom biraz :83: bide hamam böceğinden tiksiniyom )

Yii olsun bekliyom ben :98:

naff benim oğlumda küçükken fare kapanında bi fare yakalmaıştık,yaşasın artık bi faremiz oldu miki fare diye sevinmişti..
bence eşin hemstrı istemiyosa o dediğin hayvanıda istemes yani canım sana yakında bi arabacık geliyo.hadi hayırlısı olsun canım..:82:

ahh ahhh ağustoslar olurmu zamanlar geçermi

neyse benim bugün manyaklığım üstümde herhalde saçmalıyorum :86:
gidip kahvaltımı edeyimde kendime geleyim

Afiyet olsun biz öğle yemeğine geçicez birazdan

Ayyyyy canım benimmm oda seviyo fareleri ağzından bal damliyii kızzz hadi hayırlısı bakalım

benim eşiminde vardı arkadaşıyla beraber almışlardı bekarken
ben evlerine gittiğimde diken üstünde oturuyodum manyakmısınız siz diyodum
ama hayvanları çokk severim biizmde balıklarımız var kuşlarımızda vardı ama hakkın rahmetine kavuştular
köpeğimiz var ama annemlerde hatta resimlerini koydum açtığım konulardan bakarsan görürsün

kızlar dün gece tv izlerken bi titreme aldı beni.doğalgazı açtım sonuna kadar battaniye battaniye üstüne aldım.ayaklarıma 2 patik giydim.
gece yataga gittim aksi gibi sabaha karşı bi uyandım yorgan kaymış üstümden tek battaniyeyle uyumuşum şimdide boğazlarım acıyo ve burnım akıyo sabah beri 1 rulo tuvalet kağıdını bitirdim grip oluyorum sanırım of yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…