Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yanlızmı kaldın kıyamam
minik çekip alıcam seni bu hayattan
evinin kadını çocuklarının anasaı olacaksın,

koptum kız valla

sen her halinle güzelsin balım benim
sevgilin iltifat etmemis gerçekleri söylemis

ya yirim seni yir
kurtar beni, çok korkuyorum :82:
ay uykusuzluk manyaklaştırıyo beni

Kızzz benim mesaj olayı senin rüyalarına girmiş bence Allah hayırlara çıkartsın canım deniz iyidir kavga etmekte iyidir rüyada birbirinize güç vermişsiniz

Kızzz benim mesaj olayı senin rüyalarına girmiş bence Allah hayırlara çıkartsın canım deniz iyidir kavga etmekte iyidir rüyada birbirinize güç vermişsiniz
evet canım
kız biliyo seni söyledim geçen aradığında yanımdaydı hani beni merak etmislirya burda beni hastaneye gitmistim o zaman yanımdaydı kim didi bende söyledim
oda tamam demisti
izmirde didim esimin izmirde arkadaşları var gitmek istiyoz gidersek bu arkadası görmek istiyorum bile demistim oda tamam demisti ama ben sana söylemeyi unuttum

amin canım çok güzel yorumladın rüyamı sağol

neden gelmediki mesajın anlamadım ya:44::44:
yaa benim kazene msj atmam lazım msj gönderme bölümünü bulamıyorum:26:
kazen gittiydi geri döndumu

Sen bana söylemedin tabikiii bilsem arardım gece gündüz farketmez bak buna çok sevindim canım bende Bursaya gelirsem çok görmek istiyom seni

Zaten önce İstanbul sonra Bursa aygünn çilekler çıktımı da senin yanına gelcem bana pasta yapcaktın

Ya aslında hata benim telefonda olabilir canım :26: geçen özgeye de aynı mesajı 3 kere çektim anca gitti :26: eskidi sanırım değiştir beni diyo

ahh ahhh ağustoslar olurmu zamanlar geçermi

neyse benim bugün manyaklığım üstümde herhalde saçmalıyorum :86:
gidip kahvaltımı edeyimde kendime geleyim
bence çok sabırsızsın,ben 6 ayda 9 kilo verdim.sabır etmelisin canım..
geçmiş olsun merve.cam-nım çok sık hasta oluyoeun dikkat ettimde..Allah şifa versin..
hemde nası özledim

minik hanımm..
bizi hiç özlemiyon emmee..
bu arada bildirim yapıyorum net bi gidip bi geliyo sinir etti beni..
kilom 66.7

Hemmenn not ettim bebik :82:

nihan hoşgeldin

kazen nereye gitti

[QUOTEforumdan ayrıldı yanlızlığa ihtiyacı varmıs
çanakkale olimpos muydu neydi ya unuttum orda küçük moteli varmıs oraya gitmis=NaF;18468114]Sen bana söylemedin tabikiii bilsem arardım gece gündüz farketmez bak buna çok sevindim canım bende Bursaya gelirsem çok görmek istiyom seni

Zaten önce İstanbul sonra Bursa aygünn çilekler çıktımı da senin yanına gelcem bana pasta yapcaktın

Ya aslında hata benim telefonda olabilir canım :26: geçen özgeye de aynı mesajı 3 kere çektim anca gitti :26: eskidi sanırım değiştir beni diyo [/QUOTE]
:83::83: ivitt unuttum
gel kız gezdirirm seni
ben de gelirsem izmire kesin ararım

kızlar bugün yürüyüşe çıktım sabah,garılar sokaktaydı,bene dedilerki
kız gabık gibim oldun gaarii gitme yörüyüşe mörüyüşee..
bende didim anam gabığ gibi olsamda yörüycen sağlıklı yaşam yörüyüşü bu didim..:):86::86:

Ben konuşmuyom senle çok pis küstüm

isabet olmuş ben küseli asır olcak nerdeyse sana

:nafaniyetripattıgınıbilmeyensucluvedenegüçlüminikreglimyaklaşıyomanyadımdiyenminikuykusuolanminikbisürüpsikopatminiktenoluşuyorumdiyenminiknafınakocamansarılankoskocamanöpenminik: :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…