- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.721
günaydın kızlarnaf sende mi çalışıom bugün kız :97:
günaydınnnnn
geçmişi de okuyorum ama sizi kaçırmak istemedimm
nasısınızzz
haklısın tatlımm haftaiçi mesai yaparım ama ctesileri çalışamamimmm olişim napim cumartesi sendromu işte sevmiorum hiç cumartesileri çalışmayı
iyiyim cnm birazdan gezmeye çıkarım ama sayfalar bitmek bilmiyo ne çok yazmışınız bi günde yaaaben iyiyim olala kendi adıma senin nasıl gidiyo iş güç
günaydınnnnn
geçmişi de okuyorum ama sizi kaçırmak istemedimm
nasısınızzz
naff hnt domuzu ve araba msjlarına çok güldüm kızzz sabah sabah
bence de kocişin araba alıyo olabiler
ama farecikte şüpheliyimm
naf bi kız gördüm oceleri pırıl pırıldı
sordum yeni sürdürdüm dedi üstüne kuaför ufak kırmızı şişeli bi parlatıcı sürmüşş hem parlaklık hem kurutuculuk özelliği varmış 11 küsur tlymiş sence ne olabilir kuşumm
benim de ilk aklıma sally hansen gelsi cnm ama şişesi kırmızıymış ve de çok daha ucuz fiyatı
bu işin peşini bırakmammBenimde aklıma sally hansen geldi ama şişesi beyaz ayrıca sally hansen çok pahalı :97: 24,00 TL nerde gördün canım ben 38,00 TL ' ya buldum :95:
bide sally hansen ' in kırmızı kurutucusu var ama sadece kurutucu diye biliyom parlaklık veriyomu bilmiyorum :97:
haklısın tatlımm haftaiçi mesai yaparım ama ctesileri çalışamam
en azından ev işleriyle ilgilenmiyosun paran da sana kalıyoevine çok yakınsın öyle düşün tatlımmm
iyiyim cnm birazdan gezmeye çıkarım ama sayfalar bitmek bilmiyo ne çok yazmışınız bi günde yaaa
asyacım hergün tartılsan da sabah aç tuvalet sonrası tartıl
tartının önünden her geçişinde değillll
sağol asyacımmiyi gezmeler canım
sabahlar hadi neysede su gün içinde tartılmalardan vazgeçmeliyim bencede:13:
benim de ilk aklıma sally hansen gelsi cnm ama şişesi kırmızıymış ve de çok daha ucuz fiyatı
kız öğrenirim bi daaki gelişime söylerim dedi inş unutmazz
nafişim nasısısnn tatlımmm
bu arada son zamanlarda çok fazla kötü olay oldu ondan çok etkilenmiş olabiliriz kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?