Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar herkesler iyidir inşlh
ben annemlerdeyim bu yüzden giremiyorum bağlantı sorunu var haber vermek için kaç saattir uğraşıyorum
burda diyet yapmak pek mümkün olmuyo ama yinede dikkat ediyorum :)
78 kiloyum bu arada yarın bildirime gelemem haber edem dedim
artık buraya geldikçe tartılıcam habire tartı değiştirmekten kilo verip vermediğimide anlayamıyorum

herkesi öpüyorum

slm kızlar
nasılsınız bakalım.?
kahvaltım
2 dilim ekmek
peynir ve çay
ara
bol bol su
1 saat yürüyüş
görüşürüz kızlar komşuya gidiyom bende..:79:

Hoşgeldinizzz :81:
hoşbullduuukkkk naber kız
ne kadar kalcan kız orda özlettin kendini.
slm kızlar
nasılsınız bakalım.?
kahvaltım
2 dilim ekmek
peynir ve çay
ara
bol bol su
1 saat yürüyüş
görüşürüz kızlar komşuya gidiyom bende..:79:

gezin anasını satim ohhhh

artık böyle canım.vallaha da billaha ben çalışmasam sadece menümü yazıp çıkarım.eskiden evdeykende saatlerce oturuyorum bilgisayarda.ama mayıs sonu çıkcam.o zaman menü yazmak için ble girmicek hergün.2 günde bir girer toplu yazar çıkarım. yaşasın kötülük.

delisin sen yaaa
işte benim kızdığımda ne biliyormusun kimse üstüne alınmasın
bu pro üyeliğin parayla olmasına çok sinir oluyorum ben
yani zamanını ayırma bişey yapma parayı ver pro üye ol çok saçma gerçektende

çok güzel canım kaça aldınız.bende çeyizime toz torbalı almaya karar verdim.suludan vazgeçtim kmse memnun deil

297 lira fiyatı. Aslında başka bitane almaya gitmiştik kampanyalı vardı 150 liraya toztorbasızdı(normal fiyatı 250). Ama çok kalitesiz geldi gözüme mağzadaki çocukta tavsiye etmedi baya şikayet almış.

tmm yine parayla olsun ama forumda hergün bell süre vakit geçirenler alabilsin sadece ya ayy bilmiyorum haksızlık kendimi enayi gib hissediyorum ama sevdiğim arkadaşlarım için giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…