- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.761
ben yıllar önce almıştım. zayıflatması için ,bölgesel incelme. işe yaradı mı valla yaradı :) sonrasında içinde ki maddeler uçuyo 10 gün kullanıyodun. ondan sonrada korse olarak kullanmaya başladım.o nasıl korse kız öyleeeee
canım araştır. bi sürü korse çeşidi var. tamamen yok etmesede toparlıyo , sıkı gözüküyosun.valla minik depresif nerden aldın bende alim göbiş cıkmasınn:)))))
aman çok dikkat et canım.mide yanması bulantı kusma ateş baş dönmesi kalp çarpınsı herhangi bişeyde anında bırak.minikcim bende dualarımı artık böyle ediyorum .
canım bende korkum eşimin en yakın arkadsı kullandı gecen anlattı vermiş baya kilo etkisi kötü olmadı cok dedi olsaydım bırakırdım dedi cünkü internettekilere güvenemedim reklam cogu ...ilk gün kullandım uykusuzluk yaptı ama canım pek bişi istemio bugünde bakıcam eger etki yapmassa biras daha kullanabilirim cünkü kişiden kişiye değişiyomus inanın ilk kez böle bişey kullanıorum normalde karsıydım ama bu kilo herseyi yaptırıor adama eşime sordum sen bilirsin dedi ama hafif bişey hiisettin sölüosun bana bırakıosun dedi ki gercekten de öle yapıcam k.k üyelerine sözzz veriorummmmmm
mervecim hadi dısarda hallettik eşimize nasıl korseyi yutturcazzz
ışığı yakmican şekerim
ben yıllar önce almıştım. zayıflatması için ,bölgesel incelme. işe yaradı mı valla yaradı :) sonrasında içinde ki maddeler uçuyo 10 gün kullanıyodun. ondan sonrada korse olarak kullanmaya başladım.
hatta etek giyince altına tayt giymek yerine onu giyerim. hem etek havalanırsa bişi görünmez, hemde toparlar diye. evet cidden toparlıyor. bide iç çamaşırı izi belli olmuyo. çok yönlümüş be
sert değil allahtan. yımışak yımışak. ama aldıgım firma kapattı . sonra tekrar almak istedim bulamadım. şimdide içinde ki maddenin ne oldugunu bile unuttum
canım araştır. bi sürü korse çeşidi var. tamamen yok etmesede toparlıyo , sıkı gözüküyosun.
aman çok dikkat et canım.mide yanması bulantı kusma ateş baş dönmesi kalp çarpınsı herhangi bişeyde anında bırak.
korse kullancam zaten.zıbın gibi bütün korseler varmış araştırdım.onlardan alcam.ama en azında 6-7 kiloda versem süper olurdu korseyde giyince
heheheheheheh :) göz görmeyince gönül katlanır diosunnnnDDDDDDDD
haftaya havalar toparlamaya başlıcak.
halledersin kuzum hiç takma kafana
ben bi 2 hafta sıksam istediğim kıvama gelicem çünkü çok yaklaştım.
benim kırılma noktam 60. Vücud o sınırda cok direniyor.
benim eşek yeğenimi sınavları bitsin yürücez. tabi havalarda ısınır.
h.sonu gecen yaz giyemedim pantolonlarımı cıkarcam. bakalım durum ne
beyaz kotumu cok severim ama gecen yaz diyemedim
ivitcanım benim hazirandaki seçimlerden sonra istemem ve nişanım olcak.onun için 6-7 kilo vermek istiyorum etim sıkı benim normalde.kimse bu kiloda olduguma inanmıyo.75le bile normal görünüyorum.6-7 klo versem bi de korse giysem fıstık gibi olcamda işte
bende verdğim kiloları hep sporla verdim.o yüzden sıkıyım.offf 6-7 kiloyu gözümde çok büyüttüm 28 kilo verdim ama artık sıkıldım yaabende öleyim pek caktırmıorum etim sıkı ve spora borcluyum gerci biraz....:))) yaz gelio bide eşimle artık cocuk istioruzzz kilo vermem sart :81:yani
havalar ısınsa azim gelcekte havalar ısınamadı kii bi türlü
kız yengeççççççççççççççç delimisin sen ne arıyon len sen bu topikteeeeeeeeeeeeeee
yengeç sen nerde yaşıyosun çok tanıdık geldin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?