Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet cidden soğuk.ya yürüyüşede başlayamıcam galiba.çünkü burnum tıkanmış.hemen grip belirtisi başladı çok çabuk hasta oluyorum yaaa:84:

kızlar babamın isteği üzerine nişanı evde aile arasında seda bi törenle yapmaya karar verdik.babam düğünüm memlekette olacaGI İÇİN,Bizimde burda akrabalar çok kalabalık oldugu için dediki kızım kına geceni düğün salonunda yaparız nişanı sade yapalım dedi.tmm dedim siz ne derseniz o olsun dedim.
toplam 50-60 kişi falan oluruz sanırım.

evde olunca mı 50-60 kişi olcak. Aile arasında dediğin mi bu
bunları duydukca korkuyorum. ben kaçarak evlenicem

evet minik bizim taraf çok kalabalık.herkes küscek ama yapcak bişey yok yaklaşık 20 kişi onlar.35-40 da biz valla isteme günü kalabalık olmica.arkadaşımda gelcek beraber yaparız ikramları.ama nşan günü çekcem totomu kenara.yapsın gençler

olabilir canım neden olmasın

günaydınmı desem tünaydınmı ben yeni kalkıyorumda
sabah 6 dan sonra uyudum bu gecede yarasalığı kimseye vermedim
şimdi limonlu ılık su içiyorum 2 brdk

nasılsınız kızçeler

mervecim bizde aile arasında yapacaktık sözde sonra baktık duyan geliyo alt katımızda karete salonu vardı sağolsun adam izin verdi oraya indik orda yaptık :97:
hadi bakalım hayırlısı olsun kuşum :92:

aysencim özledim kız seni
yok ya biz kimseyi çağırmicaz.çünkü kınamı düğün salonunda yapcaz.aile arasında çok sade bi şekilde olur.bizde gelcez demezler sanırım bizim çağırmadıklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…