Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öğlen

1 domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
afiyet olsun canım
canım herhalde bu çocuk sana takmış aynı yaşlarda felanmısınız yani ruhi anlamda san bişilermi hissediyo
25 yaşlarında falan sanırım.yok bee almanyada sevgilisi var.hergün bikaç saat tuvalete girip girip telefonda konşuyo napıyolarsa artık
kızlar size bi sorum olacak
dünden beri benim kk sayfamın yazıları bit kadar nasıl yaptım bilmiyorum bakındım bakındım düzeltemedim :95::95:
canımm bilgisayarın en altta sağ köşesinde %50-%bilmem ne vardı.orayı %100 yap
hoşgeldin canım görüeşmedik epeydir kızın nasıl oldu
kızlar bişiy sorcam
kk dan birini arasam nasıl bulucam yani nickini biliyom tam olarak nereye yazarsam bulurum.
ayy anlartabildiimii acep.?

ustte sağ tarafta arama butonu var.oraya nck yaz gelişmiş aramaya bas canım ordan yönlendiriyo seni zaten...kullanıcı ismi olan kısma kişnin tam nckini yaz tamamdır tatlım

Son düzenleme:
özgecim inşallah daha fazla uğrarım bu haftaa.
mervee evet karşılaşamadık canım yaa. kızım iyileşti çoook şükür.. turp gibi şimdi anamı ağlatıyor valla. iyi olsunda bende anamda ağlamaya razıyız gerçi.

kızlar size havadislerm var
eski iş yerimde bi müdürm vardı beni canımdan bezdiren hatırlıyosunuz dimi.
bugün beni o aradı
ben ordan çıkmaya yakın çalıştıgımız firmalara hep telefonumu bırakmıştım bi iş çıkarsa ararsınız diye.
çalıştıgımız bi firmanın müdürü benim müdürü aramış.demişki bi iş var mervenn numarasını kaydettim.
onu ara beni arasın demiş
neyse aradım :78:
dediki hemen bitişiğimzde bi firma var dedi.eleman arıyolar dedi.
nası bi yer peki dedim.iyi insanlar ded.muhasebecinin ofisi ayrı gireni çıkanı pek yok ded.rahat edersin ded.
hem benm o bölgeye gidişim gelişimde kolay (mnik bilir istoçta )
yarın gel gidelim görüştürim sizi anlaşırsanız başlarsın dedi.
ben 1 hafta sonra başlarım ancak dedim burdan çıkmam lazım dedim tmm sorun olmaz o dedi.yarın gidiyorum görüşmeye
dua edin nolur
gidiş gelişlerim çok rahat olcak.servis gibi.mahallenn başında bin-bin

hakkında hayırlısı olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…