- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.121
kızlar bişiy sorcam
kk dan birini arasam nasıl bulucam yani nickini biliyom tam olarak nereye yazarsam bulurum.
ayy anlartabildiimii acep.?
afiyet olsun canımöğlen
1 domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
25 yaşlarında falan sanırım.yok bee almanyada sevgilisi var.hergün bikaç saat tuvalete girip girip telefonda konşuyo napıyolarsa artıkcanım herhalde bu çocuk sana takmış aynı yaşlarda felanmısınız yani ruhi anlamda san bişilermi hissediyo
canımm bilgisayarın en altta sağ köşesinde %50-%bilmem ne vardı.orayı %100 yapkızlar size bi sorum olacak
dünden beri benim kk sayfamın yazıları bit kadar nasıl yaptım bilmiyorum bakındım bakındım düzeltemedim :95::95:
hoşgeldin canım görüeşmedik epeydir kızın nasıl olduselamlaaar. epeydir bu kadar kalabalık görmemiştim burayıı. internete pek girmiyorum bu aralar gözlerim çok ağrıyoo artık bilgisayara bakmaktan hoş birazdan kitap okumaktan amaa napayıım moskof cariye hürremi aldım bitirmek için sabırsızlanıyorum işim olmayınca kitap okuyorum bende. geçmişe pek bakamadım bu kez maalesef. ama herkes iyi bir kaç sayfa okudum tabikii. hee bide naf geliyormuş onu öğrendim. kalabalık olunca güzel oluyor gerçi ben pek gelemiyorum ama olsun en azından okuyacak daha çok şey oluyor bana..
kızlar bişiy sorcam
kk dan birini arasam nasıl bulucam yani nickini biliyom tam olarak nereye yazarsam bulurum.
ayy anlartabildiimii acep.?
benim kk hakkında fazla bilgim yok canım
sağol cnm..
merve sen bilirsin muhakkak cnm..
ha bide bencede bu mal çocuk sana ilgi duyuyo ki uğraşıyo..
özgecim inşallah daha fazla uğrarım bu haftaa.
mervee evet karşılaşamadık canım yaa. kızım iyileşti çoook şükür.. turp gibi şimdi anamı ağlatıyor valla. iyi olsunda bende anamda ağlamaya razıyız gerçi.
mervecim yok canım bulamadım
diğer sayfalarda bişey yok yani pcyle alakalı değil sadece kk sayfafısının yazıları küçüldü
kızlar size havadislerm var
eski iş yerimde bi müdürm vardı beni canımdan bezdiren hatırlıyosunuz dimi.
bugün beni o aradı
ben ordan çıkmaya yakın çalıştıgımız firmalara hep telefonumu bırakmıştım bi iş çıkarsa ararsınız diye.
çalıştıgımız bi firmanın müdürü benim müdürü aramış.demişki bi iş var mervenn numarasını kaydettim.
onu ara beni arasın demiş
neyse aradım :78:
dediki hemen bitişiğimzde bi firma var dedi.eleman arıyolar dedi.
nası bi yer peki dedim.iyi insanlar ded.muhasebecinin ofisi ayrı gireni çıkanı pek yok ded.rahat edersin ded.
hem benm o bölgeye gidişim gelişimde kolay (mnik bilir istoçta )
yarın gel gidelim görüştürim sizi anlaşırsanız başlarsın dedi.
ben 1 hafta sonra başlarım ancak dedim burdan çıkmam lazım dedim tmm sorun olmaz o dedi.yarın gidiyorum görüşmeye
dua edin nolur
gidiş gelişlerim çok rahat olcak.servis gibi.mahallenn başında bin-bin
canım bunu buldum http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=41832
sağol mervem ama bu değil yaa ben niye bulamıyom..:95:
nicki o mu ayşe-can mı yani tam olarak emin misin
ayşe tire can diye biliyodum ama neysecnm
ben çıkıyom kızlar bayy
çüss 33 yani çüsssss 33 33 33 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?