- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.101
oo ssk olmaması çok kötüymüş be canım :96:
inşlh istediğin gibi bir yer bulursun nişan işini hallettikden sonra
bir ay kalmış az daha sabır o zaman
bizimde bugün 3 nişan yıldönümümüz
tebrikler canım
benimde geçen aydı hiç hatırlamadım bile
evet cnım insan ssk da olmayınca eziyet görüyo herşeyi.ssk olsa katlanırdım bi şekildeoo ssk olmaması çok kötüymüş be canım :96:
inşlh istediğin gibi bir yer bulursun nişan işini hallettikden sonra
bir ay kalmış az daha sabır o zaman
bizimde bugün 3 nişan yıldönümümüz
bende onun için saknliğimi koruyorum özgemaz kalmış merve sesini çıkarma ozaman
kolay gelsin canım öpüyorum seni.ben kalkayım yavaştan bugün mutfak dolaplarımı felan temizliycem
evi sil süpür yemek yap baya işim var :97::97:
görüşmek üzere öpüyorum
kend adıma iyiyim canım sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız bakalım.?
naf çarşamba geliyomuş heralde burda gördüğüm kadarıyla,bize mesaj atmamış amaa..
kahvaltım
1 dilim alman ekmeği
krem peynir lor ğeyniri
1 kaşık bal
domates sdalatalık
ara 1 elma
:76:
evet cnım insan ssk da olmayınca eziyet görüyo herşeyi.ssk olsa katlanırdım bi şekildenişan yıldönümü mü ayyhhh
bende onun için saknliğimi koruyorum özgem
kolay gelsin canım öpüyorum seni.
kend adıma iyiyim canım sen nasılsın
sağol mervecim bvende iyiyimde,sen gene sinirmi oldun kuzum ee okadar erkeğin içinde bi çiçek olunca böyle üzerler ayılar boşver sen cnm.
nazikliğini koru sallama çay yap kendine uğraşma..
canım sen yılbaşı çekilişnde var mıydın.nafta olan numaralar çekilişe katılanlarınki.sen çekilişte yoktun sanırım.numaran yoktur onda
haklısın canım bu kadar öküzün arasında bi bayan zor.yeri geliyo evde babamız ortalıgı dagıtınca kızıyoruz.zor iş vallayok cnm yoktum çekilişte..benim numaram yok onda şaka yaptım sadce..
nafın gelmesine sevindim..özledik keratayı..:78:
ara
1 avuç leplebi
yarım elma daha
ve 2 küçük kare mika çuku..
leblebinin kalorisi çok düşükmüş kız 1 avuç 20 kalori çok iyi valla hem doyurucuda..
merve lokumun kalorisini çok düşük gösteriyolar doğrumu sence.?1 adet lokum 15 kalori diyo e öyleise bol bol lokum yiyelim yani..
benimde snirden başım ağrıyo.bu çocuk benim sabrımı zorluyo.zor tutuyorum kendimi.
mal yaaa sandalyem almış götürşmüş mutfaga.ben mal gbi kaldım ayakta dikildim onların yemek yemesini bekledim.o kadar tabure vardı benim sandalyememi kaldın dedim cevap bile vermedi duymamazlıktan geld haynaoğlu hayvan.
selamlaaar. epeydir bu kadar kalabalık görmemiştim burayıı. internete pek girmiyorum bu aralar gözlerim çok ağrıyoo artık bilgisayara bakmaktan hoş birazdan kitap okumaktan amaa napayıım moskof cariye hürremi aldım bitirmek için sabırsızlanıyorum işim olmayınca kitap okuyorum bende. geçmişe pek bakamadım bu kez maalesef. ama herkes iyi bir kaç sayfa okudum tabikii. hee bide naf geliyormuş onu öğrendim. kalabalık olunca güzel oluyor gerçi ben pek gelemiyorum ama olsun en azından okuyacak daha çok şey oluyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?