- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.241
arkadaşlar bende 80 kiloyum 2 yıl önce 55 idim 2 yılda 25 kilo aldım ve bu şüreçte bebek tedavisi görüyordum diyet yapamadım şimdi acil zayıflamak istiyorum....bana yardım edinn lütfen salıklı ve hızlı kilo verdiren diyetler biliyorsanız yazarsanız sevinirim nasıl zayıflıcam ne denediysem olmuyo..yaaaa çıldırıcam aynaya bakamıyorum dışarı çıkamıyorum eşimlede bu yüzden sorunlarımız luyorr..........ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.....
anladım kuzum haklısın şimdi bendede çocuk olsa bende böyle sık giremezdim fırsat bulupbenim küçük çocuğum var giremezdim yani hiç nete
tartının garantisi var eşim diyo verelim yapsınlar aldığımız gibi çöpemi atıcaz zaten alırsamda hassa tartı almıycam...bi müddetde tartılmak istemiyorum aslında psikolojimi bozuyo tartı meselesi :86:yeni tartı alsan canım sinbo nun fln tartıları 17 lira
bugün yengeme gidicem onda tartılıcam bakalım kaç çıkıcam orda eğer o doğruysa gittikçe orda tartılırım zaten hafta bir görüşürüyoruz
arkadaşlar bende 80 kiloyum 2 yıl önce 55 idim 2 yılda 25 kilo aldım ve bu şüreçte bebek tedavisi görüyordum diyet yapamadım şimdi acil zayıflamak istiyorum....bana yardım edinn lütfen salıklı ve hızlı kilo verdiren diyetler biliyorsanız yazarsanız sevinirim nasıl zayıflıcam ne denediysem olmuyo..yaaaa çıldırıcam aynaya bakamıyorum dışarı çıkamıyorum eşimlede bu yüzden sorunlarımız luyorr..........ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.....
sende ben gbiymişsin
bende 2 sene içinde aldım 25 kilocuğu bebek tedavilerinde ama baktım olmuyo bende zayıflayam bari bu gidişi bir dur diyeyim deidm,
hızlı kilo verdiren diyetler çok hızlıda geri aldırır canım sağlıklı olmaz önce bunu kafana koyman lazım sporsuzda olmuyo gitmiyo kilolar :97:
bende iyi olmaya calışıyorum işte
özgeee bende hergün (haftasonları hariç ) girdiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
nafım tartım bozuk kuzu sen olmadığın için haberin yok canım
sabah
2 bardak ılık limonlu su
1 kase special k
Merve listeleri yapmış sağolsun yalnız kafama takılan bazı şeyler var kızlar :97:
neşeliye ikinci bir şans verilmişti liste için yine gelmemiş :97: çıkartılması gerekiyor
karaca kim ? paylaşımı nasıl ? listeye alınmış :97:
Listede bahar temizliği yapma zamanı geldi de geçiyor sanırım :94:
Mervecim tekrar teşekkür ederim ben gerekli düzeltmeleri yapıp yeniden yayınlıcam listeleri yanlışım varsa uyarırsınız
Ve sizden de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Hımm anladım canım :97: kilo vermen güzel gidiyor neden taktın ki tartılmaya yada diyetisyene canım :44:
aysen_34
83.6
80.5
79.5
79.5
78
5 Haftada 5,6 kilo vermişsin kii her hafta 1.120 gr vermişsin bence çok iyi
ya kuzu yermde sayıyorum iki haftadır bu tartıya göre 78 i annemlerin tartıda gördüm geçen hafta ama onda daha önce kaçdım bilmiyorum bu yüzden sinirlerim bozuluyo...
birde bende hiporitoid pko ünsilin direnci hepsi var o yüzden diyetsyene gitmek istiyorum :44:
yani diyceğim o ki benim tartıya göre ben 4 100 grm vermişim hala :84:
canım neşe bir gün önce gelmişti kızının çok hasta olduğunu iş yerinin izin vermeyeceğini söylemişti
sonra işyerinden izin almış ve 2 gün gelmedi
bizde önemli bir neden çocuğunun hasta olması diye yani acil durum olduğu için haber verememiş olabileceğini düşünerek bir şans daha verdik
karaca da hemen hemen hergün giriyor
neseli çocuğu hasta olduğu için girip haber verememişti
ya kuzu yermde sayıyorum iki haftadır bu tartıya göre 78 i annemlerin tartıda gördüm geçen hafta ama onda daha önce kaçdım bilmiyorum bu yüzden sinirlerim bozuluyo...
birde bende hiporitoid pko ünsilin direnci hepsi var o yüzden diyetsyene gitmek istiyorum :44:
yani diyceğim o ki benim tartıya göre ben 4 100 grm vermişim hala :84:
evet çevremde devlet hastanesinin diyesityenine gidenler çok memnun oraya gidicemcanım diyetisyene gitme imkanın varsa bence 1 dk bile düşünme
Dediğim gibi geçmişi okumadımgelmiş geçmiş olsun :97: karaca da hoşgelmiş o halde
Sağol canım
Diyetisyene git tabi canımama ben senin paylaşımlarını beğeniyorum topiği ciddiye alıp geliyosun hergün iki satır yazıyosun listeden gitmeni istemem açıkçası :97:
Merve listeleri yapmış sağolsun yalnız kafama takılan bazı şeyler var kızlar :97:
neşeliye ikinci bir şans verilmişti liste için yine gelmemiş :97: çıkartılması gerekiyor
karaca kim ? paylaşımı nasıl ? listeye alınmış :97:
Listede bahar temizliği yapma zamanı geldi de geçiyor sanırım :94:
Mervecim tekrar teşekkür ederim ben gerekli düzeltmeleri yapıp yeniden yayınlıcam listeleri yanlışım varsa uyarırsınız
Ve sizden de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
kızlar ben yürüyüş yapmaya gidiyorum görüşürüz
canlar ben kalakyım eccik öğlene kadar yapam yemekleri :87:
Günaydınlaaar.. Naf hoş geldin canım. benim bildirim yapmadığım günü görmüşsün arkadaşlarında dediği gibi o hafta kızım çok hastaydı çarşamba işten çıkarken izin alıp gitmiştim haber veremedim maalesef. kızlar önemli değil dedikleri için tekrar geri dönüp bildirime devam ettim..
geçen cuma mıydı neydi hatırlamıyorum naf
merve de bende çok kızdık hafta içi kimse uğramadı
cuma günü bildirim yapıp çıkıyorlar eski aradaşlar da dahil
bu topiğe yeni kurallar gelmesi şart bence
evet çevremde devlet hastanesinin diyesityenine gidenler çok memnun oraya gidicem
önce dahiliyeye gitmem gerekiyomuş randevu alamadık bi türlü :97:
canım temem listeden çıkarma bende hep aynı kiloyu veririm ne zaman tartılırım o zemen yazarım..hem listeden çıksam bile burdan gidiceğimimi sanıyosunn piştttt
kızlar ben yürüyüş yapmaya gidiyorum görüşürüz
canlar ben kalakyım eccik öğlene kadar yapam yemekleri :87:
Günaydınlaaar.. Naf hoş geldin canım. benim bildirim yapmadığım günü görmüşsün arkadaşlarında dediği gibi o hafta kızım çok hastaydı çarşamba işten çıkarken izin alıp gitmiştim haber veremedim maalesef. kızlar önemli değil dedikleri için tekrar geri dönüp bildirime devam ettim..
Eski kurallarımıza uyulmuyor ki yeni kurallar getirelim canım
ozaman uyarı verelim arkadaşlara
ne biliyim diyelim bugün menülerini sporunu yazmadı (tabi bende yazmıyom arada)
yada bugün hiç topiğe girmedi
veya günaydın dedi gitti
1.uyarı olsun
3 de listeden çıkaralım
ne bilim sizde fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?