- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.281
hı
ne ?
kim? nerde?
ben kimim , siz kimsiniz :)
öperim
Ama yemeyerek kilo veremezsin bebişim :97: yanında yiyecek bişeyler getirsen :97:
Öp öp
Sağ kulağım çınlıyo ya
haftasonu ayarlayacağım ya bu aralar simit poğaça fln yiyom sabahları
haftasonu alışverişe çıkçam domates salatalık biber kepek ekmeği galete yoğurt falan alcam
merve hala gelmedi
biri küfür ediyodur :)
valla ben değilim.
ben masumum.
ben angusa küfür ediyorum :)
sağol fikrin için canım çok teşekkür ederim.evet mavide giysem yine türbanımıda 2 renkli yaptırmayı düşünüyorum çok değişik durmuşmervecim ben mor taçlı modeli beğendim iki renk olması da çok hoş
parlement mavisi düşünüyosan bu modeli parlement ve açık uçuk maviyle yap derim cnm yani yine çift renk olsun
ama annen gibi ben de mor rengi tonlarını beğendim baya
elbiseyi resimdeki açık tonda, türbanı da tam resimdeki tonlarda kullanabilirsin mesela harika olur
günaydın canımmmmmmmGünaydın yafruşkalarım
Ben geldimmmm :81: :81:
işe geç geldiğin gün gözün aydın dedikya nen.özlemişsn dimi dedikyacanım öncelikle sorduğun için teşekkür ederim burdan bir arkadaş bile sormadı kardeşimi
kardeşim iyi allaha şükür 13 kg almış :)
yiğitte iyi annemlerde hiç bir yaramazlık yok allaha şükür
sizinkiler nasıl bebiş
nafım arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar.llisteler çok dandik oldu eski liste üzerinen yaptım karışık oldu biraz.kusura bakmaMerve listeleri yapmış sağolsun yalnız kafama takılan bazı şeyler var kızlar :97:
neşeliye ikinci bir şans verilmişti liste için yine gelmemiş :97: çıkartılması gerekiyor
karaca kim ? paylaşımı nasıl ? listeye alınmış :97:
Listede bahar temizliği yapma zamanı geldi de geçiyor sanırım :94:
Mervecim tekrar teşekkür ederim ben gerekli düzeltmeleri yapıp yeniden yayınlıcam listeleri yanlışım varsa uyarırsınız
Ve sizden de fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
evet kimse uğramadı.ama bundan sonra belli olcak bakalım herşey valla kimin girip kimin girmediğini biliyorum.kimse yok nası olsa diye bizde çıksak topik hep boş kalır.başka hiçbi topiğe bugüne kadar bişey yazmamıştım hiç.ama artık yazııyorum valla.geçen cuma mıydı neydi hatırlamıyorum naf
merve de bende çok kızdık hafta içi kimse uğramadı
cuma günü bildirim yapıp çıkıyorlar eski aradaşlar da dahil
bu topiğe yeni kurallar gelmesi şart bence
geldim canım öldüm bittmmerve hala gelmedi
canımmm aşkitooommmmMerveeeeeaygünnnnnnnn hoşgeldiniz
iyi insan lafın üstüne gelirmiş :13:
geçen cuma mıydı neydi hatırlamıyorum naf
merve de bende çok kızdık hafta içi kimse uğramadı
cuma günü bildirim yapıp çıkıyorlar eski aradaşlar da dahil
bu topiğe yeni kurallar gelmesi şart bence
Eski kurallarımıza uyulmuyor ki yeni kurallar getirelim canım
ozaman uyarı verelim arkadaşlara
ne biliyim diyelim bugün menülerini sporunu yazmadı (tabi bende yazmıyom arada)
yada bugün hiç topiğe girmedi
veya günaydın dedi gitti
1.uyarı olsun
3 de listeden çıkaralım
ne bilim sizde fikir verin
hoşgeldin nafım aşkımm..gel bi sarılam kız..Merveeeeeaygünnnnnnnn hoşgeldiniz
özgecim size trip atarkende söyledim herkes sizin gibi bütün gün ması başında değilki cnm.
sürekli giremiyoruz biz malum ev işleri bahçe işleri hele bından sonra ben haftada bir veya iki girebilirim belkide sadce bildirimde bulunurum.çünkü işlerimiz çok.
haa bende sizin gibi masa başı çalışsaydım inan bana ne yedim ne içtim nereye gittim geldim ne varsa yazardım..yani çok katı kurallar öneriyosun cnm..
bana soracak olursanızda özgecim sen bütün gün kk dasın ve hiç menülerini yazmıyosun biz gene her gün bişiler yazmaya çalışıyosun bencede yeni kurallar getirlsin bütün gün burda olduğu halde menülerini yazamyanlarda listeden çıkarılsın..
hoşgeldin nafım aşkımm..gel bi sarılam kız..
özgecim size trip atarkende söyledim herkes sizin gibi bütün gün ması başında değilki cnm.
sürekli giremiyoruz biz malum ev işleri bahçe işleri hele bından sonra ben haftada bir veya iki girebilirim belkide sadce bildirimde bulunurum.çünkü işlerimiz çok.
haa bende sizin gibi masa başı çalışsaydım inan bana ne yedim ne içtim nereye gittim geldim ne varsa yazardım..yani çok katı kurallar öneriyosun cnm..
bana soracak olursanızda özgecim sen bütün gün kk dasın ve hiç menülerini yazmıyosun biz gene her gün bişiler yazmaya çalışıyosun bencede yeni kurallar getirlsin bütün gün burda olduğu halde menülerini yazamyanlarda listeden çıkarılsın..
hiç komik değil aygün
hiçte gülesim gelmedi espirimi yaptığını sanıyorsun acabaaa
hiç komik değil aygün
hiçte gülesim gelmedi espirimi yaptığını sanıyorsun acabaaa
yok canım espri yapmadımki onuda nerden çıkardın kız..
gayet ciddiyim hayatım..
yok canım espri yapmadımki onuda nerden çıkardın kız..
gayet ciddiyim hayatım..
ben listeden çıkaraılana kadar kimsenin bu topikte kalmaması lazım
önce sen sonra ben ozaman cnm
sağol fikrin için canım çok teşekkür ederim.evet mavide giysem yine türbanımıda 2 renkli yaptırmayı düşünüyorum çok değişik durmuş
günaydın canımmmmmmmçok özledik seni çokkk :78:
Bende özledim bendee
işe geç geldiğin gün gözün aydın dedikya nen.özlemişsn dimi dedikya
nafım arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar.llisteler çok dandik oldu eski liste üzerinen yaptım karışık oldu biraz.kusura bakma
Olsun canım elinden geldiğince yapmışsın kiloları ordan not ettim en azından aramadımzaten geçmişe de bakamadım :97:
evet kimse uğramadı.ama bundan sonra belli olcak bakalım herşey valla kimin girip kimin girmediğini biliyorum.kimse yok nası olsa diye bizde çıksak topik hep boş kalır.başka hiçbi topiğe bugüne kadar bişey yazmamıştım hiç.ama artık yazııyorum valla.
geldim canım öldüm bittm
canımmm aşkitooommmm
Bebikim
sağol canımmm
hoşgeldin nafım aşkımm..gel bi sarılam kız..
kızlar size dün bahsettiğim işim olmadı.adama kalsa hemen başla dedi ama maaşı burdan çok çok düşük ve çalışma saati burdan uzun.olumsuz yani
ben listeden çıkaraılana kadar kimsenin bu topikte kalmaması lazım
önce sen sonra ben ozaman cnm
iyide ben sen dahil kimsenin listeden çıkarılmasını istemiyomkii..bunu sen istiyosun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?