Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar kafayı yemek üzereyim yaaaa ikinci dükkanlada ilgilenniorum bu sıralar daha yemek bile yiyemedim :84::84:

kızlar size dün bahsettiğim işim olmadı.adama kalsa hemen başla dedi ama maaşı burdan çok çok düşük ve çalışma saati burdan uzun.olumsuz yani

Konuyu bilmiyorum ama hayırlısı mervecim sen evlenene kadar burda idare et kuzu :97: tabi şartlar daha da ağırlaşmadıysa :97:

yrıcada hiiç önemlide değil çıkralsamda listeden no problem gönüller bir olsun özgecim.
sen kal nolur sen çıkma cnm..
118 33 yani 118 33 33 33

Son düzenleme:
olsun canım üzülme hayırlısı değilmiş
EVET CANIM HAYIRLISI DEĞİLMİŞ GERÇEKTENDE
kızlar kafayı yemek üzereyim yaaaa ikinci dükkanlada ilgilenniorum bu sıralar daha yemek bile yiyemedim :84::84:
allah yardımcın olsun canımmm
Konuyu bilmiyorum ama hayırlısı mervecim sen evlenene kadar burda idare et kuzu :97: tabi şartlar daha da ağırlaşmadıysa :97:

nafım iş bulana kadar çıkmicam.ama iş arıyorum kuzum.hergün sinirlerimi bozcak bişeyler çıkıyo

EVET CANIM HAYIRLISI DEĞİLMİŞ GERÇEKTENDE

allah yardımcın olsun canımmm

nafım iş bulana kadar çıkmicam.ama iş arıyorum kuzum.hergün sinirlerimi bozcak bişeyler çıkıyo

Heryer hemen hemen aynı mervecim benim bile sinirlerimi hergün mutlaka birşey bozuyo burda :97:

Heryer hemen hemen aynı mervecim benim bile sinirlerimi hergün mutlaka birşey bozuyo burda :97:

evet malesef öyle.ne bilim ya huzursuzum ama katlanıyorum boşta kalmamak adına.valla ben üstüm olan insanın kültürlü kendini gelştirmiş biri olmasını çok isterdim.cahille baş etmek zor

sabah
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
çay
öğlen
1 simit
peynir zeytin mantarsote 3 kaşık
birazdan yürüyüşe çıkayım bari sabah çıkamadımda,kutlu doğum haftası için bi etkinliğe katıldım..
ayrıcada hepinizin KUTLU DOĞUM HAFTAMIZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR..
ben çıkyom kızlar bayy..
Allahısmarladık 33 yani Allahısmarladık 33 33 .......

nafım benm gelişmelerden haberin var mı kız.haziranda birer hafta arayla istemem ve nişanım olcak kesinleşti

Anammmmmmmm hadi hayırlısı olsun kızzz kaç haziran

evet malesef öyle.ne bilim ya huzursuzum ama katlanıyorum boşta kalmamak adına.valla ben üstüm olan insanın kültürlü kendini gelştirmiş biri olmasını çok isterdim.cahille baş etmek zor

Olsun bebiş düzgün bi yer bulana kadar sık dişini :97:

Sağol canım seninde görüşürüz tekrar

allah kabul etsin aygüncüm.
evet kızlar hepimizin kutlu dogum haftası mübarek olsun

Sağol bebiş seninde

Anammmmmmmm hadi hayırlısı olsun kızzz kaç haziran

Olsun bebiş düzgün bi yer bulana kadar sık dişini :97:

ayy senin haberin yoktu doğru dur senin için ayrıntıları anlatim hemen
babam cenaze için apar topar memlekete gitti.bende annemle konuştum.babam gitmişken tanışsın en azında babasıyla dedim.annem babama söylemiş.babamda olur demiş.bende benimkinin babasına babamın numarasını verdim.(buraya kadar biliyosun sanırım)
neyse ertesi gün adam aramış babamı.randevulaşmışlar.
sonraki gün,babam,dayım,amcam,amcamın oğlu,kardeşim,onun babasıyla görüşmeye gitmişler (adam kesin çnden noluyo lan demiştir )
sonra benimkinide görmek istemiş babam.oturmuşlar çay muhabbet sohbet öyle geçmş.
babam istanbula geld.
aldı karşısına beni konuştu.
siz birbirnizi sevmşsiniz istemişsiniz bize bişey demek düşmekki kızım dedi (burda benim gözler doldu :2: )
annem dediki önce bi ailecek tanışma merasimi için gelsinler dedi.
babamda dediki ne gerek var.12 saatlik yol az değil nsanlara eziyet etmeye ne gerek var hanım dedi
çocuklar zaten istiyo birbirini.iş niye yokuşa sürelim insanlara yazık günah gel gt niye uğraşsınlar.haziranda okulla kapanınca gelceklermiş işte dedi
babamla tabi 2-3 günde bi telefonlaşıyo adam.babamda arıyo o da arıyo babamı.baya samimi oldular.
aradan bi kaç gün geçti.
babam bana dediki kızım aDAMLAR haziranda gelip biraz kalcaz oralarda diyolar ded.ne düşünüyolar isteyip gitceklermi niyetleri ne ona göre hazırlıklı olalım dedi.
baba niyetleri,geldikleri haftasonu isteyip öbür hafta nişan yapmak dedm.
o zaman az nisan ayı çıksında havalar ısınınca evi boyatalım dedi
nişanı dernekte yapmak için babamı ikna ettik sonra vazcaydı.bunlar düğünü orduda yapar dedi.biz kına gecemizi düğün salonunda yaparız düğün gib olur ded.nişan aile arasında olsun dedi
bende kıramadım onu.sen nası istiyosan öyle olsun baba dedim.

Bir kısmını biliyorum sen aramıştın beni ama devamıda süpermiş bebişim yaa ben demiştim baban anlayışla karşılar diye hakkınızda hayırlısı olsun canım nasip olsada gelsek kınana düğününe

evet canım yaa devamıda süper geld.babam umdugumdan çok daha anlayışlı davrandı.mantıgına yattı bu iş.
halamlar dedemler babannemler bütün sülale biliyo.gördüğü herkese söylüyo merveyi istiyolar diye.mantıgına yatmasa bu kadar heveslenmezdi.konuyu kapatırdı kmseye duyurmadan.bide kardeşimd yanımda olcak.bikaç yıl sonra onlarda gelcekya.diyoki en büyük olumlu yanı benbim yakınımda olcan diyo.öyle işte şimdilerde türban modeli begendim.albümde var foto.mor olan modelde karar kıldım.isteme günüde mendil dagıtıcam.onuda koycam albüme şimdi.
keşke gelebilsen canım yaa keşkeee ama ayseni,özgeyi çağırcam.istanbulda daha kim var tam hatırlamıyorum.yengeç var sanırım.minik var.çağırcam herkesi

[QUOTE=oyelken;18794842]kız kınası istanbulda düğünü ordu da nasıl gelcen sen [/QUOTE]

evet yaa malesef.kınamla düğünümde mecbur birer hafta arayla olcak

istanbula gelsen yeter

Bakıcizzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…