Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın miller.bugün kimseler uğrmaz.
özgecim allah yardımcınız olsun allah acil şifalar versn.
aysencim tamam canım allah seninde yardımcın olsun.
tamam olala.

kızlar bu arada karaca hiç girmedi kaç gündür farkettiniz mi

bu aralar giremedim insan her gün giremiyor nete maalesef ...bi tek bu hafta oldu sabah akşam iğnem oluyor ve annelerdeydim eve bile uğramadım coğu zaman bırakın nete girmeyi....bir hafta giremeyince hemen listeden siliniyormuyuz anlamadım acıkcası ...

aslında bu bir hafta bildirime gelmeme olayı ağır cnm yaaa hele ki şu dönemde yaz geldi artık işler çok yoğunmayıs ayı bir geldi mi bazen hiç gelemediğim bile olcak ama napim işleri de bırakamayız kiiii bilmiorum nasıl olcak /B]

demi ama bunun bi hafta tatili var :)))

slm şekertolar ben geldim ama çok hastayım:2:bugün iyce arttı dün akşamdan beri bişiy yiyemiyorum oyüzden düzenli bi menmde yok.ayr dünkü egzersizden sonrada hala bacaklarımı oynetamıyorum mervişim adını istemişsn yazayım google slim in 6 sende zayıfla yaz çıkıo..burdaki bitopiktede var güzel anlatıyo..dedğim yere üye olman lazım ama indirmen için..çok çok etkili aslında senn iinde ii olcanı düşünüyorum daha fazla verrsn..
dün akşamki menm
sadece 1kase şehriye çorbası
ara
2kivi 1elma
sabah
yok
öğle
2kase tarhana çorbası
çorba içebiliyorum sadece..dudaklarımda uçukladı oyüzden biiy yiyemiyorum çorbadan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…