- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.141
özge geçmiş olsun canm..
mervee ne alıyosun canım
özge yengeç niye bırakıyosunuz diyetiya nolduki kendinize gelinkafaya koyduktan sonra veremeyeeğimz kilo yok..millet 50-60 kilo veriyo 1yıl-2yıl uğraşıyo.. bizim sadece vereceğimiz en fazla 20 oda yılı bulcak bişey değil..1ay sıkı bişekilde dikkat etsek 5-6 kilo gidiyo zaten..
bu arada geçmiş olsun özge dayına nasıl iyi mi
seni takip ediyodum nensonra ben daldım okumaya neyse okudunmu kız yazdıklarımı gaza gel çabık nişanın var bak enmutlu günnde kilolarını taşıma üstünde
beni takip etmek kolay mı ne o kadar
kevsoşum valla zayıflamama gerekirken hepten yermde saydım yaaaa
buldum hemen kızbudefad ben okumaya takıldım
tamm işte şimdilik yerinde syıyosun sonra gidecek kilolar...önceden 2-3 kilo verirdin bak havalarda ısınıo yürürrrsün bol bol..eve gidincede yatmadn önce leslie yap hiç olmadı 1milni onu ypamadın hemen yat yere bikaç karın bikaç bacak egzersizi yap yat inan çok faydası oluyo..sen boğzını tutabiliyosun ne güzel yeri geliyo ekmeği bile yemiyosun..sadece yapacağın biraz dha hareket..ben hem yemekte kendimi tutamıyorum hem sporda denk gelirse yapıyorum mesela...
ahh kevserim ne güzel de söylyosun
havalar ısınsa çoktan baslamıştım yürüyüşlere falan ama ısınmadı bi türlü yaaa
ahh kevserim ne güzel de söylyosun
havalar ısınsa çoktan baslamıştım yürüyüşlere falan ama ısınmadı bi türlü yaaa
ısınmasını bekleme canım işte evde bisüre yp egzersizi..kilo vermeni kolaylaştırcak...
yapmayın böyle ya hepimiz vericez kiloları..
buarada ben keçtı şimdilk kızlar saat 12ye geliyo..
:79::79:
slm arkadaslar kilo bildiririmimi yapayım aynı gecen haftayla adetim gelicek sanırım şişkinlik var hafif
slm arkadaslar kilo bildiririmimi yapayım aynı gecen haftayla adetim gelicek sanırım şişkinlik var hafif
not ettm canım naber nasılsın
hoşbulduk cnm sen nasılsınnnn:))))
iyiyim canım gec kalktım bugün vallacanım nerde oturuyosun yaş kaç :))) ben izmirdeyim yaşım 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?