Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol kevser cim

bu arada geçmiş olsun özge dayına nasıl iyi mi

sağol canım şimdilik iyi allaha şükür

beni takip etmek kolay mı ne o kadar
kevsoşum valla zayıflamama gerekirken hepten yermde saydım yaaaa

buldum hemen kızbudefad ben okumaya takıldım
tamm işte şimdilik yerinde syıyosun sonra gidecek kilolar...önceden 2-3 kilo verirdin bak havalarda ısınıo yürürrrsün bol bol..eve gidincede yatmadn önce leslie yap hiç olmadı 1milni onu ypamadın hemen yat yere bikaç karın bikaç bacak egzersizi yap yat inan çok faydası oluyo..sen boğzını tutabiliyosun ne güzel yeri geliyo ekmeği bile yemiyosun..sadece yapacağın biraz dha hareket..ben hem yemekte kendimi tutamıyorum hem sporda denk gelirse yapıyorum mesela...

ahh kevserim ne güzel de söylyosun
havalar ısınsa çoktan baslamıştım yürüyüşlere falan ama ısınmadı bi türlü yaaa

ısınmasını bekleme canım işte evde bisüre yp egzersizi..kilo vermeni kolaylaştırcak...
yapmayın böyle ya hepimiz vericez kiloları..
buarada ben keçtı şimdilk kızlar saat 12ye geliyo..

ısınmasını bekleme canım işte evde bisüre yp egzersizi..kilo vermeni kolaylaştırcak...
:79::79:

:79::79:

ay ne bilim..güya bu hafta kardeşim burdaydı yürüyüşe çıkcaktık akşamları.hepten tıkıldık eve.abla çay demle sohbet edelim diyo çakılıp kalıyoruz.artık gerçekten kendime gelmem lazım.şişman bi gelin olmak istemiyorum.en azında 75-76 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…