Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tamam mervecim keyfine bak...

ayy kizlar bu ay cok kilo aldim ben yaa deli gibi yedim oturdum mesela dun yediklerimi saysam sasirirsiniz sabah guzel bir kahvalti yaptim oglene arkadasa caya gittim 2 su boregi 1 sigara boregi 20 sarma 6 dilim evet yanlis okumadiniz 6 dilim revani yedim...ohaa dediginizi duyar gibiyim herneyse 3 dilimini evde yedim tabi revaninin aksama yine bir tabak sarma ve 1 sigara boregi daha...offf sonra bir mide bulantisi Allahim oluyorum sandim...neyseki kusmadan hastalanmadan ucuz atlattim...iyice pis bogazli oldum bu ara yaa bugun itibariylede 64 kiloyum...burdan ayrildigimda 2 ay oldumu bilmiyorum 60 dim hatirlarsaniz 4 kilo almisim yaa..bu ay bu 4 kiloyu vermem sart....

mehaycım döndün mü

sabah
(geç kalktığım için)
bir dilim çavdar ekmeğin üstüne krem peynir
yeşil çay

ara
yarım k bar
51 yerde

öğle
yarım tabak yaprak bezelye kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

form çay

kızlar selamm
bi şey soracağım
light süt içmenin (günde 1 bardak) diyeti bozması mümkün müdür?
süt beni çok tıkıyor ve bunu değerlendirmek istiyorum

hayir hicbir sakincasi yok aksine daha iyi edersin icmekle...gunluk kalsiyum ihtiyacini onla karsilamis olursun.

Son düzenleme:
bugün canım cok sıkkın ... bu kiloyu vermek bana sart oldu insanın eşinin kiloyla ilgili konusması ne kadar zoruna gidiyor insanın , doluyum pek konusmuorum onunla bugün ....:88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…