- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.221
Şu an alıntıma baktım veyanlış alıntı yaptım sandım. Hiç ismine bakmamışım avatdan tanıdım
hahahaaa bende diyom bu hemen nası tanıdı şıp diyefarkında olmadan insan birbirinini avatarını bile ezberliyo valla
naber özge naptın haftasonu
hiççç değişik bişi yapmadım
balkonuma çok güzel çiçekler aldım rengarenk oldu çok hoşuma gitti
kızlar bu işyerne girdiğimden beri iyice saldım kendimi.ne adam gibi süslendim ne giyindim.gözüme 1,blemedin 2 kere kalem çekmşimdir.oysa ben markete bile giderken fondotenine varana kadar sürerdim.
dün kardeşimin konuşmasıyla kendime geldim.
abla klo almışsın dedi.nişanlancan dikkat et dedi.sen böyle değildin bakımsız tarzana dönmüşsün dedi.
haklıydı gerçektende öyle olmuştum.
onu yolcu edip eve geldikten sonra bıyıklarımı aldım.kaşlarımı topraladım (normalde kuaföre gidiyodum ama nişana kadar çıkanları kendim toparlıyorum o zaman güzel olsun diye)ocelerimi sürdüm.sabahda güzelce giyindim makyajda yaptımvalla kendimi güzel hissettm
mehayım hoşgeldin canım afiyet olsun menün güzel ekmekleri biraz azaltırsan süper olcakselam kizlar kimse yokmu yine??
ben dunku menumu yazayim hemen....
sabah 2 domates 5-6 zeytin 1 dilim cavdar ekmegi ve cay...peynir falan kalmamisti yemedim o yuzden...
ara 1 kellogs barre
oglen 2 dilim ekmek 1 domates, 3 kasik fasulye yemegi, 3 kasik yogurt
ara 1 elma
aksam 2 dilim cavdar ekmegi 1 tabak turlu yemegi ve yogurt
ekmekler fazla oldu farkindayim ama ilk gundu dengeleyemedim fazla...
ayy slkelendm valla benayyy ne güzel canım yaa ben hala sirkelenemedim
O nasıl bi kahvaltı kız 1 domates 1 salata
farkindayim emyayim azalticam ekmekleri 3 dilime indiricem insallah...mehayım hoşgeldin canım afiyet olsun menün güzel ekmekleri biraz azaltırsan süper olcak
ayy slkelendm valla benbu akşam da üşengeçliğimi kırıp yürüyüşe bi başladım mı gerisi gelcek allahın izniyle
yengeç tam 1,5 ayım var :26: ve zaman zaman böyle detoks gibi yapmam lazımyani biraz fazla sıkmam lazım kendimi
farkindayim emyayim azalticam ekmekleri 3 dilime indiricem insallah...
daha yeni başladınya o yüzdendir canım yaparsın sen
oooooo bi ayda 4 kilovalla burdan ayrilmadan once 2 ay once 60 a inmistim yine oldum 64..ama dogru yaparim ben hedefim 1 haziranda 60 olmak
oglum uyuyunca geri gelirim durmuyor gene dagitti her tarafi..
kızlar kiraz saplı form çayı aldım tadı muhteşem bayıldımmmm
kızlar bu hafta diyette benim son haftam hedefime ulaşmadım ama bi süre ara vercem benimki geliyo bu ayın 11inde. O gelince bi süre diyet yapmam pek mümkün olmıycaksadece spora devam etmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?