Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyyy nihayet bugün biticek yaa
bu akşam bir arkadaşımın kınası var ama gidemicem hiç halim yok ya
bide yarın iş yerinden bir arkadaşa oturmaya gitçez
pazarda görümceme mevlüte gitçem
haftasonum bitti bile üfff

merhabalar öncelikle şuan içim bnm acım gerçekten bana yetio kalb,m yeternce kırık malum kişiye evet gelemedim bildirime öle arası yemeğe çıktığımda nafların topiğe yazdım çıktım çnkü dün gece onlarla bu konuyu konuşmuştuk merak ediolardı yazdım ve çıktım tmm kabul ben çıkıorum listeye çok önemli değil

ben geçmişe baktım simdi ctesi bildirim yapmıs yani geçen haftaki listede yok bu hafta aramıza yeni katıldı haftaya verdiği kiloyu yazcaktın ben tekrar geldiğimde böyle yapılmıstı

kilosunu cumartesi yazmış olabilir buraya.ama cuma günü bana söylemişti.
farkındaysan 64,1 geçen hafta 63,1 bu hafta yazmışım.
ama cumartesi gnkü bildirime bak 64
çünkü arada 1 gün var ve 100 gr gitmiş canım

biz anlayışsız insanlar değiliz julia bize de söyleyebilirdin
bizim topik hariç bütün topiklere girmişsin
en azından ben bildirim yapmıycam diyebilirdin değil mi

neyse canım nasıl biliyosan öyle yap ben sadece bana böyle yapılmıstı kural bu diye uyarmıstım uyup uymamak sana kalmış

Kızlar !!! Başta kendi annemin ve kendimin sonrada sizlerin anneler gününü kutluyorum
allah herkese anne olmayı nasip etsin dünyanın en güzelvarlığı çocuklar

biz anlayışsız insanlar değiliz julia bize de söyleyebilirdin
bizim topik hariç bütün topiklere girmişsin
en azından ben bildirim yapmıycam diyebilirdin değil mi

özge haklı.burda herşeyi paylaştık bizimlede paylaşabilirsin.
bu topik sadece bir iki kişiden ibaret değildi julia.kalbin kırık tamam şu anda derdin biz değiliz ama her ne kadar sanal da olsa burda bi arkadaşlık kurduk.bize anlatmaya değer görmüyosan sen bilirsin.
ama ben kendimi sana çok yakın hissetmiştim.
üfürüktenmişim meğer

neyse canım nasıl biliyosan öyle yap ben sadece bana böyle yapılmıstı kural bu diye uyarmıstım uyup uymamak sana kalmış
haklısın canm yok benle alakalı değilde.cuma bana söyledi o ama ben buraya yazmamışım demekki
Kızlar !!! Başta kendi annemin ve kendimin sonrada sizlerin anneler gününü kutluyorum

ayyhh duygulandım şimdi özgecim seninde anneler günün kutlu olsun

sağol canım senin benim herkesin annesinin anneler günü kutlu olsun rabbim suanda hasta olan anneme ve tüm hastalara acil sifalar versin

sağol canım allah sana da tattırsın o muhteşem duyguyu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26::26: çok istiyorum çok
sağol canım senin benim herkesin annesinin anneler günü kutlu olsun rabbim suanda hasta olan anneme ve tüm hastalara acil sifalar versin

canım annen hasta mııı
allahım acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…