- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.941
mehay geçen hafta bildirim yaptı bu haftada topiğe girdi kuşumslm kilo verenleri kutluyorum
yalnız bişey sorcam mehay bu hafta topiğe gelmeye baslamadı mı bir hafta sonra değerlendirilmesi gerekmiyomuydu
mehay geçen haftada girdi diye hatırlıyorm ben
benim içinde dua et
ay ben evvde oturcam
mehay geçen hafta bildirim yaptı bu haftada topiğe girdi kuşum
tamam canım benim
ben geçmişe baktım simdi ctesi bildirim yapmıs yani geçen haftaki listede yok bu hafta aramıza yeni katıldı haftaya verdiği kiloyu yazcaktın ben tekrar geldiğimde böyle yapılmıstı
merhabalar öncelikle şuan içim bnm acım gerçekten bana yetio kalb,m yeternce kırık malum kişiye evet gelemedim bildirime öle arası yemeğe çıktığımda nafların topiğe yazdım çıktım çnkü dün gece onlarla bu konuyu konuşmuştuk merak ediolardı yazdım ve çıktım tmm kabul ben çıkıorum listeye çok önemli değil
kilosunu cumartesi yazmış olabilir buraya.ama cuma günü bana söylemişti.
farkındaysan 64,1 geçen hafta 63,1 bu hafta yazmışım.
ama cumartesi gnkü bildirime bak 64
çünkü arada 1 gün var ve 100 gr gitmiş canım
biz anlayışsız insanlar değiliz julia bize de söyleyebilirdin
bizim topik hariç bütün topiklere girmişsin
en azından ben bildirim yapmıycam diyebilirdin değil mi
haklısın canmneyse canım nasıl biliyosan öyle yap ben sadece bana böyle yapılmıstı kural bu diye uyarmıstım uyup uymamak sana kalmış
Kızlar !!! Başta kendi annemin ve kendimin sonrada sizlerin anneler gününü kutluyorum
allah herkese anne olmayı nasip etsin dünyanın en güzelvarlığı çocuklar
haklısın canmYok benle alakalı değilde.cuma bana söyledi o ama ben buraya yazmamışım demekki
ayyhh duygulandım şimdiözgecim seninde anneler günün kutlu olsun
Kızlar !!! Başta kendi annemin ve kendimin sonrada sizlerin anneler gününü kutluyorum
allah herkese anne olmayı nasip etsin dünyanın en güzelvarlığı çocuklar
sağol canım senin benim herkesin annesinin anneler günü kutlu olsun rabbim suanda hasta olan annemeve tüm hastalara acil sifalar versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26::26:sağol canım allah sana da tattırsın o muhteşem duyguyu
sağol canım senin benim herkesin annesinin anneler günü kutlu olsun rabbim suanda hasta olan annemeve tüm hastalara acil sifalar versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26::26:çok istiyorum çok
inşallah canım inşallah
aminnn canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26::26:çok istiyorum çok
canım annen hasta mııı
allahım acil şifalar versin
iyi akşamlar kızlar ben yavaştan toparlaniyim.pazartesi görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?