Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün sabah tartıldım yine ben aynen gözlerim böyle oldu
54.6
allahım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa:)))

bu arada ben bi diyete başladım faydası da var gördüğünüz gibi sizede tavsiye ederim mutlaka biraz zararlı ama ben 2 hafta yapıp bırakcam cünkü kilo vermem cok yavadlası biraz hızkansırmak için

ayyy ne güzel kilo vermişsin cnm merak ettim bu yöntemini ve ne kadar zamanda verdiğini bilgi verirsen sevinirim cnm hadi darısı başımıza bakalım gitsin şu kilolarrrrrrrrr yaaaaaaaaa:84::84::84::84:

mervee liste için ellerine sağlık kuşum ayşen tebrik ederm canm çok güzel gdiyosun..
buarada ben yine çok kötüymya canım acayip sıkkın hala

selam kizlar...herkese iyi haftasonlari ve anneler gununuz kutlu olsun....sanirim biri daha ayrilmis aramizdan...benim sahsi fikrim gelmeyene israrci olmayin isteyen istedigi topige girmekte ozgur...bence gerekcesiz olarak 3 hafta kilo bildirimi yapmayani uyarmadan listeden cikaralim sadece...sadece listede bulunmasin...ama isteyen istedigi zaman paylasimda bulunsun derim....baskiyla kimse paylasimda bulunmaz gelenlerde kaçar SIKILIRLAR...

masallah liste harikaymis bu hafta kizlarhep boyle devam edriz insallah

ben katılayım aranıza yaklasık 2 hafta oldu yediklerimedikkat ediyorum az yiyorum belimde 9cm incelme var 1 kilo verdim.. 70 ile başladım 68.5 im suan da.. bakalım hayırlısı niyetim 60 olmak ama nasip :)
bu arada anne olanlarınızın anneler gününü kutlarım ellerinizden öperim :)

saol canim benim....
hosgeldin aramiza canim insallah kisa zamanda verirsin kilolarini ...evlimisin çocuk varmi?boy ve yas kac?

canim pkoslu larin cogu kilo kaybi sonrasi kendiliginden hamile kaliyor sende kaybettigin kilolarinla birlikte bebegine kavusursun insallah....benimde 6 sene sonra oldu seni cok iyi anliyorum

Son düzenleme:
çok fazlam yok tu ki doktor kilon iyi dediği halde dikkat ediyorum.. kiloyla alakalı değil sanıyorum ki .. ama olsun genede vereyim topu top 7 8 kilo fazlam vardı hani boyuma oranla ama vermeye niyet ettim bakalım gitti 1.5 :) zatn pko yüzünden çok yavas veriyorum..
2 senelik evliyim hiç korunmadık ama olmadı sanıyorum ama en büyük etken düzenli bir cinselliğimiz yok.. hiç sevmiyorum ben cinselliği eşimde genelde işten yorgun geliyor 10 15 günde 1 oluyor.. yumurtlama günlerimi sayıyorum son 2 aydır o günlerde birgün durup birgün yapıyoruz o da göev gibi oldugundan tutmuyor demekki :)
canim pkoslu larin cogu kilo kaybi sonrasi kendiliginden hamile kaliyor sende kaybettigin kilolarinla birlikte bebegine kavusursun insallah....benimde 6 sene sonra oldu seni cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…