Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

of okadar yazdım gelemiş
doktorum 3günlük yaz diyeti progrmı yaz mervecm video şeklşnde çıkıo..ben 2.ve 3.günleri kaçırdım yazamadım..

9 Mayıs 2011 günü Kanal D ekranında yayaınlanan “Doktorum” programında Beslenme ve Diyet isyen Uzmanı Taylan Kümeli konuk oldu.Yaz ayının gelmesiyle Kümeli 3 günlük yaz diyeti verdi.3 günde kilolarınızdan kurtulmanın yolu yaz diyetinde…
3 Günlük yaz diyeti
1.gün

*Kalkar kalkmaz bir bardak sıcak suyun içersine bir dilim limon bir dilim elma 1tane çubuk tarçın ve 1 çay kaşık elma sirkesinden oluşan suyu için

sabah:1 dilim çavdar ,yada buğday ekmek ,1kirbit kutusu beyaz peynir, domates.salatalık,maydanoz,mevsim yeşillikleri (sınrsız )çay yada kahve şekersiz

ara: kahvaltıdan 2 saat sonra 1Tane yeşil elma 5 adet fındık yanında yeşil çayın içine 1 dilim limon ve 1 dilim elma koyun ve için

öğle: Sınırsız Tavuk suyuna domatesli şehriye çorbası,yeşil salata(istenildiği kadar) az yağlı limon nar ekşisi istenildiği kadar konulabilir.

Şehriye çorbasının tarifi: 5-6 Adet rendelenmiş domates 5 bardak su ve şehriyenin kepeklisi olmadığı için kepekli makarnayı kırıp 3 yemek kaşığı kullanıyoruz,organik bulyon yada yağsız tavuk suyu,bir adet küp şeklinde doğranmış kabak,yarım demet maydanoz,karabiber limon)

Ara:zencefilli ,tarçınlı laktozsuz süt içiyoruz yazın soğuk kışın sıcak içiyoruz,yanında 1 adet tatlı bisküvi yiyebilirsiniz

ara:Yeşil elma 5 adet badem, yada çok açsanız sağsız esmer kepek ekmeğinden oluşan tost yiyebilirsiniz.

Akşam :Kocaman bir porsiyon salata içersine 100 gr yasız tavuk ,yada et,yada balık koyun yada 1 su bardağı haşlanmaış yeşil mercimek ,nohut,yada 1 su bardağı kepekli makarna koyabilirsiniz.

ara:yemekten 2 saat sonra 2 adet kivi ve 1 çay bardağı diyet kefir

gün boyu 2 litre su içilecek

2.gün

*Kalkar kalkmaz bir bardak sıcak suyun içersine bir dilim limon bir dilim elma 1tane çubuk tarçın ve 1 çay kaşık elma sirkesinden oluşan suyu için.

Sabah;3 yemek kaşığı yulaf,1 bardak prabiyotik yoğurt,3 yemek kaşığı keten tohumu,1 dilim ananas

ara:Armut,1 fincan sıcak su elmalı limonlu yeşil çay metebolizmayı çalıştırır.

Öğle:sınırsız sebze çorbası

ara:Bir porsiyon erik (gaz yaptığı için rezene çayı)

ara.2 dilim kepekli tost ekmeğine yapılmış yağsız peynirli tost,yeşil çay

Akşam :Az yağlı bir sebze yemeği (yeşil soğanla yapılmış )ve yoğurt

ara:1 Adet küçük boy nar yada 1 porsiyon meyve yanında 1 kutu probiyotik yoğurt yada diyet bisküvi

3.gün

*Kalkar kalkmaz bir bardak sıcak suyun içersine bir dilim limon bir dilim elma 1tane çubuk tarçın ve 1 çay kaşık elma sirkesinden oluşan suyu için.

Sabah;1 dilim çavdar ,yada buğday ekmek ,1kirbit kutusu beyaz peynir, domates.salatalık,maydanoz,mevsim yeşillikleri (sınrsız )çay yada kahve şekersiz

ara:Bir tane kepekli kraker 1 adet elma

öğle: Sınırsız sebze yemeği( bezelye hariç) , mevsim salatası

ara;2adet buğday ekmeğine yapılmış yağsız peynirli tost,elma çayı

akşam:100-150 gr et yada balık yada tavuk yanında salata,yada et yemek istemiyorsanır bir porsiyon etli kuru fasülye

ara;Elma

mervişim sana diyet programı dışındaki söyledklerini yazayım
en az kalorili çorba domates çorbasıymış
yine en az kalori tatlı olarak dondurma sade tercih edin dedi
meyve olarak erik..ekşi olan herşey az kalorili dedi.

kadın güzel konuştu he
elmayı 20 dkda yiyin dio

evet di miiii

dilim dilim kabuklu off en sevdiğim şekil
kabuksuz aslaaaa yiyemem
ısırarak da hiç sevmemm

bi de yanında mutlaka bi şey olmalıymışşş
onu başkasından da duymuştum
elmaya tarçın ekeleyin veya yanında ceviz fındık yiyin diye

Son düzenleme:

ben şeyi kaçırdım canım sen duydun muuu
bu diyeti sadece 3 gün yapıp bırakıcak mıyız yoksa her ay 3 gün filan mı
detoks diyet dedi gerçi ama bilemedim:26:

onu ben hiç duymamıştım bunları yapsak yeme isteğide kalmaz zaten..faydasıı anında hisserdisinz dedi..
buarada lahmacunu ayda 1keremi yiyin dedi..yoksa kebabımı dedi :26:

onu hiç duymadım bahsettmi acaba.sanırım sadece 3günlk..ama ben sürekli devam ettrisem die düşündüm kilo verene kadar:26:çünkü gerçekten sağlıklı olması gereken diyet prog.gibi geldi

ayy ne güzel bilgiler vermişler.ben hemen çıktısını alcam ama haziranda ancak yaparım evde olmak gerek bunu yapmak için

ayy evet bunu haftada 3 gün mü ayda 3 gün mü yapabiliyoruz

onu ben hiç duymamıştım bunları yapsak yeme isteğide kalmaz zaten..faydasıı anında hisserdisinz dedi..
buarada lahmacunu ayda 1keremi yiyin dedi..yoksa kebabımı dedi :26:
bilmem ay ne biçim de izlemişim
lahmacunu yiyince bi sürü ekmek ve köfte yemiş oluyormuşuz
onu hatırlıyorum bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…