Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy nanmıyorum yaa bende çok seviyorum bu şarkısını.

hele kadınımm demesi yok mu

hadi koşşşşşşşşşş
geldiiiimmmmm

evde 15-20 dak d aolsa egzersiz yapın 2 haftada fark ediyo inceldiğinizi hissediyosunuz.

öğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbask
-yarım tabak ıspanak

tabiki canım..
sporsuz kilo verilmez..
yürüyüş + egzersiz
yürüyüş yağları yakar kilolar gider..egzersiz de şekil verir..harika fücuudumuz olur

canim dogru soyluyorsunda kucuk bebegim var kime birakipta gideyim yuruyuse kimsem yok burda vakitte yok egzersize o uyuyunca geceleri biraz mekik ve bazi bacak hareketleri yapiyorum ama hicbiseye yaramiyor sanki....

kızzz delisin sen nerden buldun bunları böyle çok şekerler
kız facede bi sayfaya üye oldum evlilikle ilgili.daha güzelleri var ama evde ypabileceğim en basit modeli bu.çok şeker dimiii
kesinlikle yapmak istiyorum.
pasta keseceğim bıcağa,gelinle damada koyulacak pastanın tabagına ve çatalınada süsleme yapcam ne kadar abartabilirsem abartcam

dalga geçme kızzz

merhaba kızlarrrr
çarşı pazar dolaştım , nehir kenarında oturdum geldim
1 bardak açık çay içtim ama ne yazık ki şekerli tek şeker
feci açım şuan ama öncesinde sıcak su içiyorum,coşmayayım diye
bol salata ile yağı süzülmüş dardanel yiyeceğim birazdan

sinüzit lafı olmuş,bende de var o illet
1 su bardağı suya , 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat ekleyin
sabah akşam çekin onu burnunuza
3 güne bi şeyiniz kalmaz

merve nişanına kadar benim yaptığım diyeti uygularsan en az 5 kilo verirsin deneyenlerin coğu güzel kilolar vermiş ben sana ve diğer arkadaslara da tavsiye ediyorum ama uzun süre yapmak zararlıymıs öyle okudum bi yerde de 1 aydan bişey olmaz sanırım

hoşgeldin canımmm sen nerde oturuyordun nehir demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…