- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #51.281
Arslanpençesini kaynamakta olan bir su bardağı suyun içerisine at, kısık ateşte 10 dakika kadar kaynatmaya devam et.sonra süz ılımaya bırak.Akşam yemeklerinden sonra veya yatmaya yakın ılık olarak iç.İlk iki hafta hergün ,üçüncü haftadan itibaren gün aşırı olacak şekilde uygulamaya 2 ay boyunca devam edilir. öğle vakitleride biberiye çayını içebilirsin.. 2 aydan sonra ara vermelisin bitkisel şeyler 2 aydan sonra 15 gün falan ara verilmesi gerekiiyor ..
hiçbir zaman saçısı ıslak yatmamalısın ne olusa olsun.. en azından saç diplerini kurut ve yat.. boyun düzleşmesinin sebebide saçını ıslak yatman olabilir.. çalışıyorsun sanırım devamlı oturarak mı işin? bel düzleşmesi boyun düşleşmesi genelde meslek hastalıkalrı grubundadır..
yok canım burda bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak için varız zaten
benimde canım uzun zamandır elmalı kurabiye çeki ama yemicem
evetttttbenim canim pasta cekmiyor ama simdi ye diye israr ederler dogumgunune gidipte pasta yemessem ayip olur baska bisey yemem zaten sadece biraz pasta....ama sen yeme sen evleneceksin gelinligin icinde fit olman lazim
Busefer menümü değil sevincimi paylaşmaya geldimmm
şafak doğan güneşşş
deneyeceğim bu aslanpençesini herhangi bir şeye zararı flan varmıdır ?
boyun düzleşmesi galiba trafik kazası geçirmiştim ondan oldu
bel de hamilelikte olmuştur diye tahmin etmiştim ben çünkü hamilelikte ve sonrasınde bel sırt ağrılarım çok oldu
şafak doğan güneşşş
kizlar oglusumu uyutunca gelirim yine ...kahvaltimi yapayim gidip sonrada onu uyutur gelirim....
kizlar oglusumu uyutunca gelirim yine ...kahvaltimi yapayim gidip sonrada onu uyutur gelirim....
herhangi bir zararı yok cnm..yaprak gibi birşey zaten..
peki fizik tedavi almadın mı? boyun ve bel için cimlastik hatreketleri var şimdiden hergün azar azar yaparsan ilerde çok daha kötü şeyler yaşamazsın.. geçmiş olsun bende trafik kazası geçirmiştim..
senin boyun kaç canım?
ay ben 48 olsam canlı cenaze olurum:18:
bende senin gibiydim biliyo musun
ot çayı bile içince hani insanın karnında şişlik oluyoya.acaba kilo yapar mı diyodum ne manyaktım he
canım onun boyu yanlış hatırlamıyosaum 1.55 civarında bişeydi
okudunuz mu
Gerçektennn çook mutluyummevettttt
ayyyy taa buralardan hissettim sevincini yengeçim
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
şafak doğan güneşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?