- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #51.901
kendi kaşındı sen uuardın şişkoyuz diye
aynen öyle benden günah gitti
yavruş ben yemeğe gidiyorum
ne yedin kız özge.
bende 2 küçük biber dolması ve 1 kase cacık yidim
merhaba hoşgeldin canımmm
tour'cum hg aramızaa
yok o işlemde değil,başka işlemde olmuş
o çantayı ilk alışımda sorun olmuş,2 kere geçmişler.
bi de geçen ay iade ettiğim bi gömleğim vardı,onun 1. taksidi yatmıştı, 2. taksidi yatmamış
hoşbulduk canım, sonunda burda biri beni kaide aldı :))
dekontları maillediler şimdi mervecim,bankaya uçacağım anında
özgeee akşam benimki ailesiyle birlikte dayımlara gittiler oturmaya.bi binada 3 dayım oturuyo altlı üstlü herkes toplanmış gece 12 de döndüler eve.
dayımlar diyolarmışki düğünlerin peşinden siz de yapın uzatmayın
(1" dayımın oğlu ve diğer dayımın kızı nişanlı.ekimde 2 şer hafta arayla düğünleri var.aradaki 1 haftayada beni sıkıştırmak istiyolarmılş
mümkün değil dedim.çok erken dedim.mayıs hazrandan çnce olmaz dedim
hangi mayıs haziran kızz bu haziranda nişanın var senin
ekimde düğün olsun mu diyorlar yaniiii anlamadım
evet canım haziranda nişanlancamya ekimde düğün olsun diyolarmış dayımlar.çok uzatmayın dyolarmış onlara noluyosa artıkbende seneye mayıs hazirandan önce olmaz dedm
3 ayda hiç bişey yetişmezk özgecim yaaaaslında bende çok uzaması taraftarı değilim
selam kizlar umarim iyisinizdir ben biraz rahatsizim giremiyorum o yuzden bu hafta beni magdur gorun mervecim beni bu hafta ayni gec canim diyet yapamiycam bu hafta....
ooooooof çok yoğunum kızlaaar.. yarın nasipse yola çıkıyorum Ankara bir iki Ankara bir iki... o yüzden beni bu hafta izinli sayarsanız çok müteşekkil olurum (doğrumu kullandım bilmiyorum ama). dönüşte bir kaç resim eklerim inşallah..
selam kizlar umarim iyisinizdir ben biraz rahatsizim giremiyorum o yuzden bu hafta beni magdur gorun mervecim beni bu hafta ayni gec canim diyet yapamiycam bu hafta....
ooooooof çok yoğunum kızlaaar.. yarın nasipse yola çıkıyorum Ankara bir iki Ankara bir iki... o yüzden beni bu hafta izinli sayarsanız çok müteşekkil olurum (doğrumu kullandım bilmiyorum ama). dönüşte bir kaç resim eklerim inşallah..
3 ayda hiç bişey yetişmezk özgecim yaaa
ekimde düğün yapın demiyorlar mı ben mi yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?