Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar yarayı yaktırdık bugün çok şkr sorunsun atlattık
size haber verem dedim birde bugün yarın yokum eşimin işi nedeniyle teyzemlere gidiyorum
hepinizi öpüyorum

heyy kızlar ben geldim bugün çok çok acayip gaza geldimhaziran ortasına kadar 55 olmassam neyim valla bugün iycene koydum kafaya..dün moralim sıfırdı biarkadaşla çıktık dışarı kız 36 beden..kıyafet bakcaktım kendime hibiri olmadı olmadı yakışmadı beğendiklerim denk gelmedi.yanımdaki arkadaşa giydirdim içimde kalanları o giydi ben kenarda oturup ona baktım bişiy almadan döndüm giyerken mutlu değilm çünkü..neyse dün akşam başladım işte..2 öğün yapıyorum
sabah yine öğleye doğru
aç karnına 1br ılık su-1 kuru kayısı,1 hurma
kahvaltıda
3br şekersiz çay
1kk dan az peynir
2dilmdn az kepek ekmek
5zeytin,3 küçük domates
ara
yarım lt su
1kase erik
spor
3mil leslie yaptım

ohhh ohhh maaşalah
kız kevser beni de gaza getirsene

bn de buaraya başarı oykumu yazmak ıstıyorum.ben su anda 58 kıloyum 50 kılo olmak ıstıyorum bır ay surem var ve cok streslıyımm sınav donemımdeyım benım basarı oykum hem derslerımde hem de kendımde olacak.ben bunu başarabilirim .hadi kızlar hep beraber.yaza ne kaldı ki şurdaaaa

anaa yavaş kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
olmaz yavaşlayamaamm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

evet canım haklsn.hoşgeldin bu arada.

inşallah pınar cım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…