Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zaten ilk yarismaya baslicagimiz zamnlar pek bi heyecanlaniyoruz sonradan kos kos oturuyoruz
hatirlasan karbon hidrata basladigimizdad cok heyecanliydik simdi ne oldu ,o gerci sagliksizdi
bende ayni sabah normal kahvalti oglende hafif biseyler yerim abartmadan ,,karnimida doyurcak bisey olur bu cunku aksam yemicem icin
canim sikeli suyu ben daha once sabahlari iciyodum midem cok kotu oluyodu gece yatarken hc icmedim bundan sonra gece iceyim bide sen icine bal katiyomusun

ben bal katmıyorum
başlamamız önemli değil mi sonuç alırız veya almayız çokta önemli değil biz çaba sarfediyoz inşllh 55i görebilirim hiç görmedim biliyon mu
ben bal katmıyom sen istersen kat

ben 8 senedir fln çayımı şekersiz içerim kahveyi şekersiz içemem bak bide akşam 1 brdk şekersiz tarçınlı sütte içebiliriz tarçında zayıflatıyomuş
tatlandırıcılar yapay şeker hastası olmayan bi insanın 1 taneden fazla kullanması zararlı diye biliyom şekeri azlt derim ben:1hug:

canım benim ben patlayacak kadarda yesem en fazla 1 kilo fazla oluyo tartıda 2 kilodan fazla ilginç regli dönemine yakınmıydı?:1shok:
ve bir insan bir günde o kadr kilo almaz su tutmuştur vücudun

valla 2 kilodanda fazlaydı ne yalan diyim.. ama bir günde toparlıyorum dijital tartım var hiç yanıltmadı beni.. sumu oldu işde gördüm 2,200 gr ama ertesi gün mutlaka toparlıyorum eger dikkat edersem.. tuz deme gecen dikkat ettim idyetime 2 saat spor yaptım ama öglen yemegimde bir tabak turşu yedim bana geri dönüşü 600 gr dı şoka girdim valla kaçamak bile yapmadım hatta dahada az yedim..

ah iste demesi kolayda bir hafta sekersiz zorla ictim pes ettim icemedim tadlandiriciya dondum
sute tarcin ktaipiciyorum oda guzel oluyo yada onu icerim neyse baklim yarindan itibaren atik biseyler yapcaz
ben 55 gorum ama geri aldim
gerci senin boyun benden uzun sen 55 olunca iyice zayif olursun suan kilomuz ayni ama ben senden yine baya kiloluyum cunku boy farkimiz var arada

çok ilginç bide ben üzülüyodum veriyom geri alıyom diye ama hiç 2 kilo almadım şükür:1no2:

valla şu tarcını bende dudum gecen.. o kadar diyet yaptım o kadar diyetle ilgili şey okudum bunu ilk defa duydum baya ii geliyomuşş sen bunla ilgili bir gelişme görürsen yada gördünse mutlaka haber ver

canim ben bikac kez yaptim oda canim sekerli bisey istedigi zamn sute katip iciyodum
ama yarindan itibaren baslicam bilmem faydasi olurmu olmazmi

evet ya ben 55 hatta 54 ü başka tartılarda gördüm ben tartımla inatlaştım 56 dayken bile kemik olmuşun diyolar hele ben bi veriyim nasılsa sonra geri alıyoz
şeker olayınada sen bi çözüm bulursun artık bende şekerli içemiyom miem bulanıyo alışkanlık
hem biz şeker tuz kes gibi bi diyet yapöıyoz rahat ol sadece akşam yemeği yemiycez
ben dün mantı 2 dlm irmik tatlısı pide fln filan yediğim halde 1 kilo verdim ok :roflol:

ben hic zannetmiyorum alisicagimi ama deniyorum yinede
neyse canim ben kactim bugunluk
yarin kilo bildirimi yapcaz ,ve yarindan itibaren basliyoruz aksam yememeye bakalim ne olcak ,ben burdan yazarim ok
hadi iyi aksamlar gorusuruz bol saglikli gunler dilerim optummm

selam arkadaşlar yeni aranıza katıldım.laelaelaelaelae
burada birbirirmize faydalı olacağımızı düşünüyorum.yarın bende diyete başlıyorum.lahana çorbası yaptım deneyelim bakalım :tomato:

iyi akşamlar..
kızım biraz daha iyi gibi..
kaçgündür öksürük geceden bu yana da ateşlendi..evde çocuğun hastalanması ne kötü allahım..
kimsenin bebişi hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…