- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.161
bugun ben yedim yarim saat once
ama yarin baslicaz gerci
ya canim su tatlandiricilar hakkinda bilgin varmi ,han seker hastalerinin kullandigi sekerler, ben ondan kullaniyorum bu aralar ,cay hic skersiz icemiyorum
onun kalorisi uzerinde 0 yaziyoya ona devam etsemmiki
canım benim ben patlayacak kadarda yesem en fazla 1 kilo fazla oluyo tartıda 2 kilodan fazla ilginç regli dönemine yakınmıydı?:1shok:
ve bir insan bir günde o kadr kilo almaz su tutmuştur vücudun
valla 2 kilodanda fazlaydı ne yalan diyim.. ama bir günde toparlıyorum dijital tartım var hiç yanıltmadı beni.. sumu oldu işde gördüm 2,200 gr ama ertesi gün mutlaka toparlıyorum eger dikkat edersem.. tuz deme gecen dikkat ettim idyetime 2 saat spor yaptım ama öglen yemegimde bir tabak turşu yedim bana geri dönüşü 600 gr dı şoka girdim valla kaçamak bile yapmadım hatta dahada az yedim..
ah iste demesi kolayda bir hafta sekersiz zorla ictim pes ettim icemedim tadlandiriciya dondum
sute tarcin ktaipiciyorum oda guzel oluyo yada onu icerim neyse baklim yarindan itibaren atik biseyler yapcaz
ben 55 gorum ama geri aldim
gerci senin boyun benden uzun sen 55 olunca iyice zayif olursun suan kilomuz ayni ama ben senden yine baya kiloluyum cunku boy farkimiz var arada
ah iste demesi kolayda bir hafta sekersiz zorla ictim pes ettim icemedim tadlandiriciya dondum
sute tarcin ktaipiciyorum oda guzel oluyo yada onu icerim neyse baklim yarindan itibaren atik biseyler yapcaz
ben 55 gorum ama geri aldim
gerci senin boyun benden uzun sen 55 olunca iyice zayif olursun suan kilomuz ayni ama ben senden yine baya kiloluyum cunku boy farkimiz var arada
canim ben bikac kez yaptim oda canim sekerli bisey istedigi zamn sute katip iciyodum
ama yarindan itibaren baslicam bilmem faydasi olurmu olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?