Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özgeee var ama kullanmıyosun he gönder buraya ozaman hemen benm olsa varya şu leslie falan uğraşmam..ne güzel işte hemen çık tepesine..
buarada 2 milde az geldi banaya:26: böyle nasıl gider bu kiloalr.ayşencim menülern gayet güzel valla hiç açıkmıyomusun aralarda.buarada kilolarını hızlı vermenn sebebi koşu bandımı yediklerne dikkat etmenmi

kızzz kocişinide eritme sonra ayyy her sabah dolmuşta bi çift görüyorum.oturuyo oluyolar sanırım ilk duraktan biniyolardır.
ayyy kadın 150 kilo vardır yanakları ağzını burnunu kaparmış
adamda 50 kilo ancak kemikleri görünüyo
kadın bide otururken herüfünün elini tutuyo ama elini mi tutuyo kolunumu beli değil

yanlış anlamayın dalga geçmiyorum üzücü bi durum.herkes bakıyo.ben çok rahatsız olurdum o bakışlardan ahh ahh

ah bı kaldırsak şunları yerınden bı daha koymucam bırazdan kocacım gelır onla dısarı cıkayım bari tempolu yuruyerım barı işe yarasın bıraz...

evet yürü valla canım ya sen bana bakma

ya bazen çıkıyorum aslında üstüne benim çocuk anne in ordan diyo yaptırmıyor
ama benimde kendimi toparlamam lazım artıkın

menün çok güzel canım
iyi dayanmışsın bu saate kadar valla

evde olsam daha zor olurdu sanırım dayanmam

meyveleri yiynce kesti zaten kayısıyı hiç sevmem sırf vitamin olsun diye zorla yedim
aysencim naber kız görüşemedik kaç gündürrrr

evet canım iyi çok şkr sen nasılsın
sen şimdi işten çıkınca daha girmiycekmisin nete
kız özelden msn adresini yaz bari hatırlatırım kendimi arada sana

kız girmez olur muyuummm evdede pc var benm sadece netim bozuk modemde sorun var yaptırcaz onuda giricem yani yinede ama özeldende yazim msn falan

,

:) evlendıkten sonra bıraz göbek yaptı kılosu ii de göbegı var rejım yapacam deyıp duruyoır erkekler bızden daha fazla takıyor valla kılosunu...aman ne bılım kızlar bogazımı tutamıyorum valla napım az balık etlıyım hıc zayıf olamadım :( boyum kurtarıyor Allahtan...guya bugun dıyete basladım öglen 2 tabak sütlaç yedım akşama yemek yok bana sadece marul yıcem cezalıyım:)

ay kıyamazki insan özlüyo tabi çoc.işten gel bide onun tepesine çıkhaklı valla ilgilenmeye fırsat kalmıo..uyuduğu zamnlr yap

acıkıyorum canım
ama her zmaan böyle az yemiyorum bugün geç kalktığım için böyle oldu
çokda hızlı vermiyorum artık canım
geçen hafta hiç veremedim ondan önceki hafta 500 gr vermiştim sanırım vücut direnece geçti artık ama tabi ben yılmıycam o yılcak
spor yapıyorum canım yürüyüş yapıyorum bazen hergün olmuyo ama evde temizliği çok yapmışsam dışarda çok gezdiysem yapmıyorum
son 1 haftadırda yürüyüşlerdne sonra mizik açıp oynuyorum oryantal felan iyi oluyo

boyun ve kilon kaç kuşuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…