- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.281
özge aslında komndüsyon çok kalori yaktırır.her akşam bin kız yarım saatcik bak hemen faydasını görürsün
totoşu bi kaldırabilsem bincem de
ah bı kaldırsak şunları yerınden bı daha koymucambırazdan kocacım gelır onla dısarı cıkayım bari tempolu yuruyerım barı işe yarasın bıraz...
özgeee var ama kullanmıyosun he gönder buraya ozaman hemen benm olsa varya şu leslie falan uğraşmam..ne güzel işte hemen çık tepesine..
buarada 2 milde az geldi banaya:26: böyle nasıl gider bu kiloalr.ayşencim menülern gayet güzel valla hiç açıkmıyomusun aralarda.buarada kilolarını hızlı vermenn sebebi koşu bandımı yediklerne dikkat etmenmi
menün çok güzel canım
iyi dayanmışsın bu saate kadar valla
aysencim naber kız görüşemedik kaç gündürrrr
evde olsam daha zor olurdu sanırım dayanmam
meyveleri yiynce kesti zaten kayısıyı hiç sevmem sırf vitamin olsun diye zorla yedim
evet canım iyi çok şkr sen nasılsın
sen şimdi işten çıkınca daha girmiycekmisin nete
kız özelden msn adresini yaz bari hatırlatırım kendimi arada sana
,kızzz kocişinide eritme sonraayyy her sabah dolmuşta bi çift görüyorum.oturuyo oluyolar sanırım ilk duraktan biniyolardır.
ayyy kadın 150 kilo vardır yanakları ağzını burnunu kaparmış
adamda 50 kilo ancak kemikleri görünüyo
kadın bide otururken herüfünün elini tutuyo ama elini mi tutuyo kolunumu beli değil
yanlış anlamayın dalga geçmiyorum üzücü bi durum.herkes bakıyo.ben çok rahatsız olurdum o bakışlardan ahh ahh
özgeee var ama kullanmıyosun he gönder buraya ozaman hemen benm olsa varya şu leslie falan uğraşmam..ne güzel işte hemen çık tepesine..
buarada 2 milde az geldi banaya:26: böyle nasıl gider bu kiloalr.ayşencim menülern gayet güzel valla hiç açıkmıyomusun aralarda.buarada kilolarını hızlı vermenn sebebi koşu bandımı yediklerne dikkat etmenmi
,
:) evlendıkten sonra bıraz göbek yaptı kılosu ii de göbegı var rejım yapacam deyıp duruyoır erkekler bızden daha fazla takıyor valla kılosunu...aman ne bılım kızlar bogazımı tutamıyorum valla napım az balık etlıyım hıc zayıf olamadım :( boyum kurtarıyor Allahtan...guya bugun dıyete basladım öglen 2 tabak sütlaç yedım akşama yemek yok bana sadece marul yıcem cezalıyım:)
kız girmez olur muyuummmevdede pc var benm sadece netim bozuk modemde sorun var yaptırcaz onuda giricem yani yinede ama özeldende yazim msn falan
ay kıyamazki insan özlüyo tabi çoc.işten gel bide onun tepesine çıkhaklı valla ilgilenmeye fırsat kalmıo..uyuduğu zamnlr yap
tamam canım
zaten bu ara nişan tekaşı olur sende giremezsin ama listemizi yapmaya gel hee
bu cuma eminönünde olcam gelemem ama bu hafta sonu modemi halletcem inşallah.ondan sonraki haftalarda gelcem
bu cuma eminönünde olcam gelemem ama bu hafta sonu modemi halletcem inşallah.ondan sonraki haftalarda gelcem
kız o beni uyutuyor öyle erken uyuması falan yokki
hee bu arada kızlar elmalarımı aldım cuma günü elma diyetine başlıyorum kısmetse
gitsin kilolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?